Zadovoljna.si http://zadovoljna.si/ Zadovoljna.si RSS feed SLO Sat, 27 May 2017 00:40:50 +0200 300 http://24ur.com/static/slo/main/img/backgrounds/print_logo.gif Zadovoljna.si RSS http://zadovoljna.si/ To je resnica o češnjah! http://zadovoljna.si//clanek/sport-zdravje/to-je-resnica-o-cesnjah.html

Češnje sodijo med superživila, ki so ne le bogata z antioksidanti, ampak so tudi odlična pomoč pri hujšanju. Gre za 'čudežno' sadje, ki mu pripisujejo številne zdravilne učinke, zaradi katerih se morajo češnje v teh dneh obvezno znajti tudi na vašem jedilniku!

]]>
Thu, 25 May 2017 08:20:08 +0200 Šport in zdravje
Natikači so 'must have' obutev tega poletja! http://zadovoljna.si//clanek/moda/10-top-modelov-japonk-tega-poletja.html

Natikači so eno izmed najbolj priljubljenih poletnih obuval, ki jih vsako leto z veseljem znova privlečemo iz dna omare in kombiniramo tako s športnimi, casual ali bolj elegantnimi oblačili. In tudi letos ne bo nič drugače! Na plažo, sprehod po mestu, večerni zmenek ali v službo, natikači bodo nepogrešljiva obutev poletja!

]]>
Thu, 25 May 2017 08:40:49 +0200 Moda
Tudi po 40. letu ste lahko fit, če 2-krat na teden delate TO! http://zadovoljna.si//clanek/sport-zdravje/tudi-po-40-letu-imate-lahko-cvrst-trebuh-ce-2-krat-na-teden-delate-to.html

Kolikokrat ste že slišale, da se po 40. letu lahko poslovite od čvrstega trebuha? Že res, da se metabolizem z leti upočasni in da se zmanjša delež mišičnega tkiva, a to ne pomeni, da je časov, ko ste lahko ponosno razkazovale raven trebuh, konec!

]]>
Fri, 26 May 2017 13:47:22 +0200 Šport in zdravje
Lastnost, zaradi katere ženska vedno doživi orgazem! http://zadovoljna.si//clanek/seks-odnosi/lastnost-zaradi-katere-zenska-vedno-dozivi-orgazem.html

Znano je, da ženske veliko težje dosežejo orgazem kot moški, obstajajo celo takšne, ki ga med spolnim odnosom niso doživele še nikoli. Zato so se raziskovalci odločili, da ugotovijo, ali obstaja način, ki bi pripadnicam nežnejšega spola pomagal pri doseganju velikega O! To, kar so ugotovilil, bo razveselilo marsikatero žensko!

]]>
Fri, 19 May 2017 12:15:29 +0200 Seks in odnosi
Top modeli kavbojk letošnje pomladi http://zadovoljna.si//clanek/modna-in-lepa/bolj-so-strgane-rajsi-jih-imamo.html

Vse kaže, da so najbolj priljubljene tiste kavbojke, ki so strgane na kolenih. Modni strokovnjaki sicer pravijo, da ni toliko pomemben model hlač, bolj je pomembno, kako jih nosimo.

]]>
Fri, 19 May 2017 07:48:45 +0200 Moda
So vaše prsi vedno bolj povešene? To je rešitev! http://zadovoljna.si//clanek/modna-in-lepa/nasveti-za-lepe-prsi.html

Pri negi ne smemo pozabiti na naše prsi, saj bodo tako imele poleg lepega videza tudi večji pomen. So vir življenja in ženskosti, zato poskrbite, da bodo vedno lepo negovane. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, kako to storiti!

]]>
Fri, 19 May 2017 12:58:18 +0200 Šport in zdravje
Začela se je tuširati s hladno vodo, ne boste verjeli, kaj se je zgodilo! http://zadovoljna.si//clanek/fit-in-zdrava/vsak-dan-se-tusira-s-hladno-vodo-razlika-je-velika.html

Tatjana Lazarevskaja iz Rusije se je odločila na lastni koži preizkusiti teorijo, da tuširanje s hladno vodo prinaša številne pozitivne učinke. Z njim je najboljše začeti dan, saj zbistri misli, prebudi telo in vas napolni z energijo.

]]>
Wed, 17 May 2017 09:32:05 +0200 Šport in zdravje
Takšne kratke hlače bomo nosile to poletje! http://zadovoljna.si//clanek/modna-in-lepa/to-so-kratke-hlace-ki-jih-bomo-nosile-to-poletje.html

Kratke hlače bodo tudi letos eden najbolj vročih in enostavnih modnih kosov. Čeprav je na voljo poplava modelov različnih barv, materialov in oblik, so najpriljubljenejše še vedno tiste klasične iz jeansa.

]]>
Wed, 17 May 2017 08:52:46 +0200 Moda
Kopalke, ki bodo hit tega poletja! http://zadovoljna.si//clanek/modna-in-lepa/najbolj-trendi-kopalke-to-poletje.html

Kupovanje kopalk je lahko prava nočna mora. Stres in šoki, razočaranje in celo solze so priča dogajanju v garderobnih kabinah. Naj vam zaupamo nekaj skrivnosti, ki vam bodo olajšale podvig leta in boste zadovoljne in dobre volje stopile iz trgovine s kopalkami!

]]>
Fri, 12 May 2017 12:57:41 +0200 Moda
Način hujšanja, na katerega prisega vedno več Slovenk http://zadovoljna.si//clanek/fit-in-zdrava/skrivnost-je-v-spremembi-zivljenjskega-sloga.html

Čeprav si številni zlasti v mesecih pred poletjem želijo, da bi se lahko v kratkem času in s čim manj truda znebili odvečnih kilogramov in izklesali svoje telo, je ohranjanje optimalne telesne teže v resnici vse prej kot lahek zalogaj. Če vam mati narava ni poklonila idealne presnove in atletske postave, se boste morale za idealno linijo potruditi. Morda se sliši kruto, a cilj boste uspele doseči le, če bosta zdrav način prehranjevanja in telesna aktivnost postala del vašega vsakdana, ne le kratkotrajna nočna mora, s katero bi si poskušale prigarati idealno postavo. V nadaljevanju vam ponujamo nekaj nasvetov, kaj uvrstiti na svoj jedilnik, da se bodo kilogrami zares za vedno poslovili in vam hkrati pomagati že pred poletjem.

]]>
Thu, 18 May 2017 08:13:06 +0200 Šport in zdravje