Zadovoljna.si
Gin tonik

Novice

Ves ta čas smo narobe pili gin in tonik

J.V.
23. 08. 2019 07.52
0

Gin in tonik je zagotovo hit pijača zadnjih nekaj let in kot vse kaže, bo njena priljubljenost trajala še nekaj časa. Očitno pa smo jo ves ta čas pili narobe!

Gin in tonik sedaj že nekaj časa nosi laskavi naziv najbolj priljubljene pijače, ne le pri nas, ampak tudi drugod po svetu. Očitno gre za enega tistih redkih trendov, ki se zasidrajo v naših srcih in se nimajo nobenega namena posloviti. Namreč, če gin tonik nekaj ni, potem to ni muha enodnevnica. 

Gin tonik test ti bo razkril, kako inteligentna si (in ne, ne gre zato, koliko ga spiješ)
Preberi še
Gin tonik test ti bo razkril, kako inteligentna si (in ne, ne gre zato, koliko ga spiješ)

In če ste mislile, da o priljubljeni žgani pijači veste že prav vse, vas bo sedaj presenetila novica, da ste jo ves ta čas pile narobe. Strokovnjak za gin David T. Smith je za spletno stran Evoke razkril, da bi se morali pri pitju gina in tonika vedno držati enega pravila - da pred prvim požirkom nekaj minut počakamo, da se led v pijači malo stopi. 

Zakaj? Ker okus pijače zaradi malce stopljenega ledu pride bolj do izraza, tonik in alkoholna pijača pa se med seboj bolj povežeta. "Uporaba ledu absorbira toplino pijače, to pa led spremeni v vodo. Ko se led začne topiti, pijača zaradi tega ni le hladnejša, ampak tudi okusnejša."

Tisti, ki pijejo gin tonik, so bolj seksi!
Preberi še
Tisti, ki pijejo gin tonik, so bolj seksi!

Gin tonik
Gin tonikFOTO: Shutterstock

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375