Zadovoljna.si
Vaje za noge

Šport

Top vaje, ki jih morate delati za lepe noge

J.V.
08. 01. 2020 07.50
0

Premalo telesne vadbe, nepravilna prehrana, hormonski vpliv in slaba cirkulacija so glavni razlogi, da naše noge niso take, kot bi si želele. Če ste se tudi ve odločile, da v leto 2020 zakorakate bolj fit, vam svetujemo, da si prenesete naš brezplačni načrt za 30-dnevno izvajanje vaj za noge, ki je odlična dopolnitev vajam za zadnjico in trebuh.

"Da bi izgubile obseg v nogah, torej stegnih, kolenih in mečih, ne moremo mimo tega, da z izgubo obsegov nog sočasno vplivamo na zmanjšanje drugih obsegov našega telesa (obseg bokov, obseg pasu, bicepsa na roki ...)," pojasnjuje certificirana AFP osebna trenerka in life coach Tamara Šišić Kramer in dodaja, "ker bi želela, da je uspeh zmanjšanja omenjenih obsegov dolgoročen, vam vsekakor priporočam, da k vitkim nogam pristopite s celovito spremembo življenjskega sloga, ki vključuje tako zdrav režim prehranjevanja, ki predstavlja kar 80 % uspeha, kot tudi vključitev telesne aktivnosti kot vaše dnevne stalnice."

Vaje za noge
Vaje za nogeFOTO: Dreamstime

Poleg telesne aktivnosti je pomembna tudi zdrava in uravnotežena prehrana, in Tamara svetuje, da dnevno zaužijete 5 do 6 manjših obrokov. Priporočilo dnevnega vnosa je odvisno od vašega bazalnega metabolizma. Obroke načrtujte vnaprej, saj se boste tako najlažje izognile pregreham in poseganju po hitri prehrani. 

Pogosteje in številčnejše, kot jih boste izvajale, intenzivneje bodo morale delati vaše mišice, s tem pa bodo učinkovitejši tudi rezultati. Če vam je trening pretežek, si ga lahko olajšate tako, da rutino ponovite samo enkrat ali dvakrat, nato pa vsakič poskusite še malo več. Po nekaj tednih boste opazile, da je vaše telo močnejše in vaje izvajate vedno lažje. Vse, kar potrebujete za izvajanje vaj, je podloga, saj boste vadile z uporabo lastne teže.

30-dnevni načrt izvajanja vaj za raven trebuh
Preberi še
30-dnevni načrt izvajanja vaj za raven trebuh
30-dnevni načrt izvajanja vaj za lepo zadnjico
Preberi še
30-dnevni načrt izvajanja vaj za lepo zadnjico
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375