Zadovoljna.si
Stegna - 3

Šport

5-minutna vadba za čvrste noge brez celulita

J.V.
05. 07. 2019 13.12
0

Lepe noge brez celulita so želja vsake predstavnice ženskega spola, da bi te sanje uresničile, pa se je potrebno zdravo prehranjevati in seveda telovaditi. V nadaljevanju razkrivamo nekaj nasvetov, ki jih je dobro upoštevati ...

"Da bi izgubile obseg v nogah, torej stegnih, kolenih in mečih, ne moremo mimo tega, da z izgubo obsegov nog sočasno vplivamo na zmanjšanje drugih obsegov našega telesa (obseg bokov, obseg pasu, bicepsa na roki ...). Ker bi želeli, da je uspeh zmanjšanja omenjenih obsegov dolgoročen, vam vsekakor priporočam, da k vitkenju nog pristopite s celovito spremembo življenjskega sloga, ki vključuje tako zdrav režim prehranjevanja, ki predstavlja kar 80 % uspeha, kot tudi vključitev telesne aktivnosti kot tvoje dnevne stalnice," svetuje certificirana AFP osebna trenerka in life coach Tamara Šišić Kramer.

4 dejavniki, ki jih morate upoštevati, če hujšate
Preberi še
4 dejavniki, ki jih morate upoštevati, če hujšate
Stegna - 1
Stegna - 1FOTO: iStock

Strokovnjaki menijo, da je za doseganje bolj čvrste kože odličen piling in drgnjenje kože z morsko soljo ali z nekaterimi drugimi preparati, namenjenimi temu. To spodbuja boljši pretok krvi, rezultat pa je zdrava elastična koža. Naredi si dober piling kar med tuširanjem nekajkrat na teden.

►Kolagen

Še en način za zategovanje kože za večjo elastičnost so izdelki s kolagenom. Lahko je to prehrana s kolagenom v obliki prahu, v obliki kapsul ali napitkov. Formulacije so različne. Dnevni priporočen odmerek je 10g kolagena.

►Terapija z masažo

Po hujšanju tudi masaže pomagajo, da se koža učvrsti. V najboljšem primeru vam bodo pomagale, da koža dobi boljši izgled, v najslabšem pa bodo delovale precej sproščujoče

►Pijte veliko vode in telovadite

Zdrava koža je hidratizirana koža in to je že splošno znano. Zamenjajte sokove z vodo in čez dan pijte izključno vodo in rezultat bo zagotovljen. Poleg tega je eden od najboljših načinov tudi redna vadba, ki jo že izvajate, ampak potrebna je disciplina.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375