Zadovoljna.si
Izklesana ramena - 1

Šport

Vadba, ki je odlična za vse, ki bi bile rade fit tudi po 40. letu

J.V.
31. 08. 2018 07.47
0

52-letna igralka Halle Berry se v šestem desetletju pohvali z izklesanim telesom, ki ga ohranja predvsem z eno vadbo. Zvezdnica se je namreč že pred leti navdušila nad boksom, vadbo, ki aktivira vse mišice v telesu, pomaga pri sproščanju stresa in izboljša koordinacijo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nobena skrivnost ni, da je Halle Berry v neverjetni formi, za kar je zaslužna predvsem ena vadba. 52-letnica namreč večkrat na teden trenira boks pod budnim očesom trenerja Petra Leeja Thomasa"Boks še danes velja za eno najboljši vadb celega telesa," pravi Halle in dodaja: "Aktivirali boste vse mišice v telesu, pokurili kalorije in maščobo. Dramatično zmanjšuje tudi stres, izboljša koordinacijo rok in oči, dviguje samozavest in disciplinira. Najpomembnejše pa je to, da se nikoli ne boste prenehali učiti."

"Boksam že deset let in redno zadnja tri leta in všeč mi je, da se vedno naučim novega načina, s katerim sama sebi postavljam izzive in delam na svojih mišicah. Izzivam vas, da si kupite boksarske rokavice in začnete. Obljubim, da se boste zabavali, pospešili srčni utrip in istočasno preoblikovali svoje telo."

Z boksom do izklesanega telesa
Preberi še
Z boksom do izklesanega telesa
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Glede na to, kako je njeno telo videti pri 52 letih, Halle očitno nekaj dela prav. Kljub temu pa tudi sama priznava, da pridejo dnevi, ko ji ni do telesne aktivnosti. "V takšnih dneh mi pomaga to, da se lahko smejim in igram in zabavam, medtem ko telovadim. Resnica je, da se moram včasih smejati, da je jokam, zlasti med mojim John Wick treningom, ki res ni šala. Če boste našli način, kako v vadbo dodati igro, bo to postalo nekaj česar se boste vsak dan veselili."

Pri vadbi si s trenerjem pomagata tudi z elastičnimi trakovi in Halle priznava, da te ima te vaje zelo rada. "Rada bi bila močnejša, a obenem ostala vitka. Nočem biti nabildana, zato redkokdaj uporabljam klasične uteži. Trakovi so enostavni za prenašanje, zaradi česar lahko telovadim kamor koli grem. Med snamanjem lahko telovadim v prikolico, v pisani, na počitnicah v hotelski sobi, na plaži, v moji dnevni sobi ali kjer koli drugje."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375