Zadovoljna.si
Benetke filmski festival, Amal, Clooney - 6

Trači

Danes velja za modno ikono, takšna pa je bila leta 1996!

J.V.
22. 12. 2017 13.53
6

Amal Clooney je danes uspešna pravnica, soproga hollywoodskega igralca, mama dveh otrok in modna ikona. Fotografija, ki je v zadnjih dneh zaokrožila po spletu in je bila posneta leta 1996, pa prikazuje, kakšna je bila Amal, ko je bila stara 17 let!

Benetke filmski festival, Amal, Clooney - 6
Benetke filmski festival, Amal, Clooney - 6FOTO: AP

Tako kot vsi ima tudi Amal Clooney fotografije iz mladosti, ki se jim danes verjetno smeji in sumimo, da sama ni želela, da bi fotografija iz njenih šolskih dneh zaokrožila po družbenih omrežjih. A prav to se je zgodilo.

Gre za fotografijo, ki je nastala leta 1996, ko je bila Amal stara 17 let in se je pripravljala na študij na Oxfordu, ter upala, da postane pravnica. Želja se ji je izpolnila, to pa ni vse. Postala je tudi soproga hollywoodskega igralca Georgea Clooneyja, ki že leta in leta velja za najbolj zapriseženega samca v Hollywoodu.

Tisti, ki so Amal poznali, ko je bila mlada, pravijo, da ni bila preveč družabna in da je najraje sedela v svoji sobi in preučevala človeške pravice, kot da bi hodila na zabave kot njeni sovrstniki. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399