Ste videli, kako razkošno živi Mirela Lapanović?

J.V.
05.11.2019, 14:09
38
Zmagovalka resničnostnega šova Big Brother Mirela Lapanović je imela na ljubezenskem področju v preteklosti kar nekaj smole, zdaj pa je, kot kaže, tudi ona končno našla moškega, ki jo osrečuje.

"Lahko le povem, da sem mojega izbranca spoznala v Beogradu, ko je bil poslovno na potovanju v prestolnici Srbije. Bila je ljubezen na prvi nasmeh, potujeva, on je zelo uspešen, zaljubil se je v mojo iskrenost in sprejel me z vsemi napakami in vrlinami. Jaz sem bila šokirana, da moški, ki je svetovovljan, želi reallity zvezdnico za svojo partnerko, a on je moški, ki je odprtega značaja in ga to ne moti, še več, laska mu. Ve vse o mojem življenju in jaz sem ponovno nasmejana, srečna in kmalu bom lastnica svoje nepremičnine, kar je najlepše darilo, ki ga lahko mami dveh sinov dobi, saj bo nekega dne stanovanje njuno in končno bom imela svoj dom na morju.

PREBERI ŠE
Neprepoznavna Mirela: V 43 letih nisem bila lepša!

"To jesen sva se odpravila v tujino, saj moj dragi veliko potuje, kar je meni še posebej v veselje, saj prej nisem mogla veliko potovati zaradi predanosti družini. Izpolnjuje mi želje in mi je pokazal do sedaj veliko svetovnih prestolnic,"nam je zaupala velika zmagovalka resničnostnega šova Big Brother, Mirela Lapanović.

Njene objave na družbenem omrežju Instagram dokazujejo, da je letošnje poletje posvetila uživanju in da jo njen novi srčni izbranec ves čas razvaja. In kar je najpomembnejše, osrečuje. Vsi vemo, da je imela resničnostna zvezdnica v ljubezni kar nekaj smole, o tem je zelo iskreno spregovorila tudi lani, ko smo jo gostili v rubriki #TBT in z njo obujale spomine na njen čas v hiši Big Brother.

PREBERI ŠE
TBT: Mirela Lapanović - celotni pogovor

"Moj dragi govori več jezikov in bo z veseljem dal izjavo za naše medije, kar mi je v ponos, da stoji za svojo žensko. Srečna sem in kmalu prihajam v Slovenijo, saj pogrešam svojo družino in vse moje najdražje prijatelje in sinova,"dodaja Mirela in priznava, da ji marsikdo zavida njeno srečo. "Ko spoznaš bogatega moškega ti mnogi zavidajo, a jaz ga obožujem in njegov bančni račun nima veze z mojo ljubeznijo. Dve vrsti žensk sem spoznala - to so tiste, ki brišejo prah in tiste, ki ga dvigujemo."

Fotografijo moškega, ki je osvojil njeno srce, je objavila v svoj Instagram story.

Mirela pokazala izbranca
Mirela pokazala izbrancaFOTO: Instagram