Zadovoljna.si
Kevin Costner in Christine Baumgartner

Trači

Ločitve, ki so nas letos najbolj šokirale

N. Č.
03. 09. 2023 05.00
1

Leto 2023 je do sedaj zaznamovalo kar nekaj odmevnih ločitev. Nekatere izmed njih so bile pričakovane, spet druge pa so nas udarile kot strela z jasnega. Čigava ljubezenska zgodba se je v letošnjem letu zaključila in v kakšnem odnosu so nekdanji pari danes?

Sofía Vergara in Joe Manganiello

Vroča kolumbijska zvezdnica Sofia Vergara in igralec Joe Manganiello sta sredi julija sporočila, da se po sedmih letih zakona ločujeta, Manganiello pa je kot razlog za ločitev navedel 'nepremostljive razlike'.

Kljub temu, da je vlogo za ločitev vložil Joe, sta podala skupno izjavo za javnost, v kateri sta zapisala: "Sprejela sva težko odločitev, da se ločiva. Kot dve osebi, ki se imata radi in jima je mar druga za drugo, vas vljudno prosiva za zasebnost v času, ko se prebijava skozi novo obdobje v najinem življenju."

Sofia je občinstvu najbolj znana po vlogi Glorie v humoristični 'Modern Family', spremljamo pa jo lahko tudi na VOYO v vlogi žirantke v šovu Amerika ima talent

V 50. letu starosti pozirala v skromnem bikiniju in navdušila
Preberi še
V 50. letu starosti pozirala v skromnem bikiniju in navdušila

Tudi Joe je sicer znan igralec, zanimivo pa je tudi dejstvo, da ima Joe med drugim tudi hrvaške korenine, njegov pradedek in prababica sta se namreč v Ameriko priselila z otoka Murter. 

Joe in Sofia sta se sicer spoznala leta 2014, pol leta pozneje je sledila zaroka, poročila pa sta se leta 2015 na veliki slovesnosti v Palm Beachu. Po objavi ločitve sta razkrila tudi, da imata sklenjeno predporočno pogodbo, po kateri bo vsak obdržal svoje premoženje.

Konec je: Sofia Vergara in Joe Manganiello se po sedmih letih ločujeta.
Konec je: Sofia Vergara in Joe Manganiello se po sedmih letih ločujeta.FOTO: AP

Kevin Costner in Christine Baumgartner

Christine Baumgartner je po 18 letih zakona vložila zahtevo za ločitev od 68-letnega igralca Kevina Costnerja. 

Christine naj bi igralca v vlogo za ločitev sprva zelo šokirala in prizadela, nato pa se je začela drama. Costner je bivšo ženo obtožil kraje in jo skušal javno ponižati, ta se ni hotela izseliti iz družinskega domovanja, vse skupaj pa se je končalo tako, da je sodišče določilo ustrezen znesek mesečne preživnine, ki ga je Costner dolžen plačevati svoji bivši ženi Christine. 

Končno je znano, koliko preživnine ji bo moral plačevati
Preberi še
Končno je znano, koliko preživnine ji bo moral plačevati

Več o njuni zvezi in ločitvi si lahko preberete TUKAJ!

Christine Baumgartner in Kevin Costner
Christine Baumgartner in Kevin CostnerFOTO: Profimedia

Ariana Grande in Dalton Gomez

Pevka Ariana Grande se je v začetku letošnjega leta razšla z nepremičninskim agentom Daltonom Gomezom, s katerim je bila poročena zgolj dve leti.

"Ariana in Dalton imata težave že mesece. Imela sta težave, že preden je odšla v London na snemanje filma Wicked, ki jih nista mogla rešiti, razdalja pa ni pomagala," je takrat povedal vir blizu para. 

Ariana Grande presenetila z novo frizuro
Preberi še
Ariana Grande presenetila z novo frizuro

Njuni prijatelji so bili glede njunega razmerja zaskrbljeni že od samega začetka, saj se je vse skupaj odvijalo precej hitro. "Arianini in Daltonovi prijatelji so bili vedno zaskrbljeni zaradi njune burne romance in menili so, da bo njuno razmerje na koncu kratkotrajno," je povedal vir blizu para in dodal: "Njuno razmerje ni bilo preveč stabilno in zaradi težav z urnikom sta si težko vzela čas drug za drugega."

Zvezdnica iskreno spregovorila o psihičnih težavah in kako jih je premagala
Preberi še
Zvezdnica iskreno spregovorila o psihičnih težavah in kako jih je premagala

Več o njunem ne preveč dolgem zakonu si lahko preberete TUKAJ!

Ariana Grande in Dalton Gomez se ločujeta.
Ariana Grande in Dalton Gomez se ločujeta.FOTO: Profimedia

Taylor Swift in Joe Alwyn

Po šestih letih zveze se je aprila razvedelo, da sta se 33-letna pevka Taylor Swift in igralec Joe Alwyn razšla. Swiftova je bila takrat na svetovni turneji 'Eras', na kateri se ji igralec ni pridružil. Razhod menda ni bil "dramatičen", par se je preprosto oddaljil.

Njuna ljubezenska zgodba se je začela leta 2016, v času pandemije pa je cvetelo tudi njuno glasbeno sodelovanje. Sodelovala sta pri albumih 'Folklore' in 'Evermore', Alwyn pa je pisal pesmi pod psevdonimom William Bowery. Na koncu je album 'Folklore' dobil grammyja za album leta 2021.

Taylor Swift in Joe Alwyn
Taylor Swift in Joe Alwyn FOTO: Profimedia

Reese Witherspoon in Jim Toth

Z oskarjem nagrajena igralka in producentka Reese Witherspoon in njen mož, agent za talente Jim Toth, sta se konec meseca marca odločila za ločitev in novico delila z oboževalci na družbenih omrežjih.

"Skupaj sva preživela toliko čudovitih let in greva naprej z globoko ljubeznijo, prijaznostjo in medsebojnim spoštovanjem do vsega, kar sva ustvarila skupaj," sta zapisala v skupni izjavi za javnost.

Ločitev znanega para, ki je ni nihče pričakoval
Preberi še
Ločitev znanega para, ki je ni nihče pričakoval

"Najina največja prioriteta je najin sin in najina celotna družina, ko prehajamo skozi naslednje poglavje v življenju. Te zadeve nikoli niso enostavne in so vedno ekstremno zasebne. Zelo cenimo vaše spoštovanje za zasebnost naše družine v tem času," sta še povedala. 

Reese Witherspoon in Jim Toth
Reese Witherspoon in Jim TothFOTO: AP

Sophia Bush in Grant Hughes

Igralka Sophia Bush, ki je zaslovela z vlogo Brooke Davis v najstniški seriji 'One Tree Hill', je v letošnjem letu doživela že drugi razpad zakona.

Njen prvi mož je bil Chad Michael Murray, poročena pa sta bila zgolj pet mesecev. Malce dlje je v zakonskem stanu zdržala z drugim možem Grantom Hughesom, njen zakon je namreč trajal 13 mesecev, nato pa je vložila vlogo za ločitev.  

Igralka se po 13 mesecih zakona ločuje
Preberi še
Igralka se po 13 mesecih zakona ločuje

"Sophia in Grant sta bila prijatelja 10 let, med pandemijo covida-19 pa sta se še bolj povezala zaradi ljubezni do družbeno koristnega dela," je v enem izmed intervjujev povedal poznavalec in dodal, da tudi po ločitvi 'še vedno ostajata dobra prijatelja in še naprej skupaj vodita svojo neprofitno organizacijo'.

Sophia Bush in Grant Hughes
Sophia Bush in Grant HughesFOTO: Profimedia

Britney Spears in Sam Asghari

Dramatičen razhod sta imela tudi pop princesa Britney Spears in Sam Asghari, ki sta bila sicer par že od leta 2016, večno zvestobo pa sta si obljubila lansko leto. 

Razlogov za ločitev naj bi bilo več, sprva je kazalo, da je do velikega prepira med njima prišlo, ko je Sam Britney obtožil, da ga je prevarala, nato pa se izkazalo, da je med njima že večkrat prišlo do fizičnega nasilja, in sicer s strani zvezdnice, ki naj bi zaradi svoje paranoje imela skrite nože po celotnem domovanju (tudi v spalnici). 

Slavna pevka pretepla svojega moža, posredovati je moral varnostnik
Preberi še
Slavna pevka pretepla svojega moža, posredovati je moral varnostnik

"Po šestih letih ljubezni in predanosti drug drugemu sva se z ženo odločila, da končava skupno pot. Ohranila bova ljubezen in spoštovanje drug do drugega in želim ji vse najboljše. Sranje se zgodi. Prositi za zasebnost se zdi smešno, zato bom prosil vse, vključno z mediji, da so prijazni in premišljeni," je Sam zapisal v svoji zgodbi na Instagramu, ko se je razširila novica o njuni ločitvi, Britney pa je svojim oboževalcem sporočila, da se trudi ostati močna. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Britney Spears in Sam Asghari
Britney Spears in Sam AsghariFOTO: Profimedia
Britney Spears po novici o splavu šokirala z objavami
Preberi še
Britney Spears po novici o splavu šokirala z objavami

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387