Zadovoljna.si
Sylvester Stallone in Jennifer Flavin

Trači

Razmišljala sta o ločitvi, zdaj pa ne more umakniti rok z nje

N. Č.
18. 07. 2023 05.00
1

Sylvester Stallone in Jennifer Flavin sta lansko leto naletela na težave v zakonu, Jennifer je celo vložila vlogo za ločitev, danes pa delujeta srečnejša kot kdajkoli prej! To potrjujejo tudi fotografije, na katerih slavni igralec navihano objema svojo ženo čez oprsje.

Mineva že skoraj leto dni, odkar je nekdanja manekenka Jennifer Flavin vložila vlogo za ločitev od Sylvestra Stallona, s katerim je poročena že več kot 25 let. 

Težave med njima naj bi se kopičile že leta, toda Stallone se resnosti njunih problemov ni zavedal vse do trenutka, ko ga je žena presenetila z vlogo za ločitev. Takrat se je odločil, da stvari vzame v svoje roke, se potrudi in resno pogovori s svojo soprogo o tem, kako lahko težave rešita.

Ugotovila sta, da je bila največja težava v njunem zakonu slaba komunikacija, zdaj pa se zdi, da sta to težavo odpravila. 

Lepe hčerke Sylvestra Stallona okupirale plažo v Mehiki
Preberi še
Lepe hčerke Sylvestra Stallona okupirale plažo v Mehiki
Sylvester Stallone in Jennifer Flavin
Sylvester Stallone in Jennifer Flavin FOTO: Profimedia

Paparaci so ju ujeli med brezskrbnim dopustovanjem v Italiji in več kot očitno je bilo, da se je iskrica med njima ponovno zanetila. 77-letni igralec nikakor ni mogel umakniti pogleda stran od svoje več kot dve desetletji mlajše žene, da o tem, kam so pobegnile njegove roke, sploh ne govorimo. 

Nekdanja manekenka je kradla poglede v elegantnih sinje modrih bikini kopalkah, medtem ko je njen mož skočil v bazen kar v črnih kratkih hlačah in črni majici s kratkimi rokavi. 

Odpustila mu je prevaro, nato pa rodila tri hčerke
Preberi še
Odpustila mu je prevaro, nato pa rodila tri hčerke

Par se je nato odpravil na kosilo v luksuzni hotel Cala di Volpe v Italiji. Naslednji dan je sledil izlet v center mesta Porto Cervo, kjer sta se odpravila po nakupih, nato pa sta svoje potovanje nadaljevala proti Franciji, kjer sta se ustavila na eni izmed najbolj priljubljenih počitniških destinacij – Saint-Tropez. Le kam ju bo poneslo v naslednjih dneh?

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sylvester Stallone in Jennifer Flavin sta svoje potovanje nadaljevala proti Franciji.
Sylvester Stallone in Jennifer Flavin sta svoje potovanje nadaljevala proti Franciji. FOTO: Profimedia
Zanjo pravijo, da je najlepša hči Sylvestra Stallona
Preberi še
Zanjo pravijo, da je najlepša hči Sylvestra Stallona

Vir: tportal.hr, pagesix.com

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395