Zadovoljna.si
30 Days Slim naslovna

30 days slim

Rezultat je tu: v 30 dneh minus 15 kilogramov!

zadovoljna.si
23. 06. 2014 07.56
0

Metka, Sara in Polona so se pred mesecem dni v družbi Jasne Kuljaj, priljubljene voditeljice prireditev in televizijskih oddaj, podale v boj z odvečnimi kilogrami ob uporabi paketa 30-Days Slim, s pomočjo katerega so se hujšanja lotile celovito. Jim je uspelo?

Četverici deklet je uspelo shujšati s prilagojenim jedilnikom, redno telesno aktivnostjo ter prehranskimi dopolnili Appetite Stop, Fat Burner in Metabolism Boost, ki sestavljajo paket 30-Days Slim.
Četverici deklet je uspelo shujšati s prilagojenim jedilnikom, redno telesno aktivnostjo ter prehranskimi dopolnili Appetite Stop, Fat Burner in Metabolism Boost, ki sestavljajo paket 30-Days Slim. FOTO: Aljoša Kravanja
Pred mesecem dni so Sara Hašaj, Polona Gjerkeš Bračko in Metka Pongračič stopile na pot topljenja odvečnih kilogramov s pomočjo edinstvenega paketa 30-Days Slim, katerega največja prednost pred ostalimi tovrstnimi izdelki je ta, da se hujšanja loteva celovito in vključuje tako zdravo prehrano in redno telesno aktivnost, kot uživanje prehranskih dopolnil. Da bi bilo hujšanje lažje in bi imela dekleta več motivacije, se jim je na misiji 'fit poletje' pridružila tudi priljubljena voditeljica prireditev in televizijskih oddaj Jasna Kuljaj, ki je takrat dejala, da je načeloma s svojim telesom sicer povsem zadovoljna, a da se pred poletjem ne bi branila kakšnega kilograma, dveh ali celo treh manj.
Bi bili radi na plaži videti kot iz škatlice? Potem ne oklevajte, zagotovite si svoj paket 30-Days Slim TUKAJ! Bralke in bralci portala Zadovoljna.si dobijo zraven še DARILO!

Kako jim je šlo?

V tridesetih dneh so Metka, Polona, Sara in Jasna ob pomoči holistične nutricionistke Polone Zbašnik prilagodile prehranjevalne navade in se pod mentorstvom osebne trenerke Branke Pungerčar naučile redne ter pravilne vadbe. Po mesecu dni skrbno načrtovanih jedilnikov in vsakodnevne telesne aktivnosti je napočil čas, da dekleta izvedo, kako uspešen je bil njihov boj s kilogrami, zato so se ponovno srečala s strokovnjakinjami v trgovini Sensilab misli Zdravo. »30 dni je za nami in čas je, da pogledamo končne rezultate vašega požrtvovalnega dela ter truda, ki ste ga vložile v projekt boja proti odvečnim kilogramom, v katerem vam je pomagal paket 30-Days Slim,« jih je nagovorila vodja projekta Staša Matjaž ter jih pohvalila za vztrajnost.

Vid in Pero šov - 6 .oddaja - 36
Vid in Pero šov - 6 .oddaja - 36 FOTO: Miro Majcen
Minus 5 kilogramov ter 8 centimetrov manj v pasu

Uvodnim nagovorom so sledile meritve, ki so jih dekleta nestrpno pričakovala, saj jih je vse zanimalo, koliko kilogramov so uspela izgubiti v zadnjih tridesetih dneh, ki so bili, kot so nam zaupale, velika prelomnica v njihovem življenju. »Resda je bilo na začetku malo naporno, a ko sem se navadila na nov način prehranjevanja in redno jemanje prehranskih dopolnil, je vse skupaj postalo navada, ki ji bom poskušala ostati zvesta tudi v prihodnje,« je navdušeno razlagala Metka, ki je v času diete izgubila kar pet kilogramov. Tudi Polona je bila štirih kilogramov manj na tehtnici izredno vesela, prav tako tudi osmih centimetrov manj v pasu, poudarila pa je, da ji je šlo v družbi in pod strokovnim nadzorom topljenje kilogramov veliko bolje od rok, kot takrat, ko se je tega podviga lotevala sama. »Sicer me čaka še nekaj malega dela, da si povrnem postavo, ki sem jo imela pred nosečnostjo, a če bom še naprej vzdrževala način življenja, opisan v spletni knjižici paketa 30-Days Slim, s tem zagotovo ne bo težav,« je prepričana simpatična mamica.

Hujšajte po zvezdniško – s paketom 30-Days Slim! Zagotovite si ga TUKAJ v posebni ponudbi!

Odločene, da bodo nadaljevale

Jasna Kuljaj nam je priznala, da je bila ta 30-dnevna dieta veliko lažja, kot si je predstavljala. »Saj veste, diete so običajno kar naporne, tukaj pa sem se enostavno držala jedilnika, redno migala in uživala prehranska dopolnila Appetite Stop, Fat Burner in Metabolism Boost in kilogrami so se kar topili,« je zadovoljno razlagala Jasna ter dodala, da je predvsem vesela tega, da je odvečne kilograme izgubila na mestih, kjer jih je želela izgubiti. »Tam, kjer pa si želim ohraniti obline, pa so te tudi ostale,« je v smehu dejala priznana voditeljica. Tudi Sara s prilagajanjem na nov način prehrane ni imela večjih težav, le sadje je morala zamenjati za več zelenjave, da je začela izgubljati kilograme. »Sicer pa se sedaj odlično počutim, fizično sem bolje pripravljena in prav to je glavni razlog da bom vztrajala pri takem načinu življenja,« je bila odločena simpatična temnolaska.

30 Days slim, zadnje srečanje - 9
30 Days slim, zadnje srečanje - 9FOTO: Aljoša Kravanja

Pravi recept za topljenje kilogramov pred dopustom

Prav vse članice štiriperesne deteljice so bile nad rezultati 30-dnevne diete vidno navdušene. S holistično nutricionistko in osebno trenerko so obujale spomine na mesec, ki je za njimi in sestavljale načrt prehrane ter vadbe za v prihodnje, saj so bile vse odločene, da se bodo še naprej zdravo prehranjevale ter redno telovadile po priporočilih v spletni knjižici 30-Days Slim. Če bi se torej še pred odhodom na morje rade znebile odvečnih kilogramov, je rešitev preprosta: uravnotežena prehrana, redna telesna aktivnost in učinkovit paket 30-Days Slim.

Jasna Kuljaj
Jasna Kuljaj FOTO: osebni arhiv


 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493