Zadovoljna.si

Nepremagljiva

/ ARHIV ČLANKOV
08.33 09. 01. 2020
Zadovoljna
Nepremagljiva

S pilingom v boj proti gubam

Vse imamo rade lep, negovan, sijoč in mladosten videz kože in pravilna uporaba pilinga lahko pripomore k temu. Preden naredimo piling, je dobro vedeti, kakšne vrste pilinga poznamo, kako deluje in kako ga uporabljati.
09.20 30. 07. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

Neisha: Moja koža – od grdega račka do laboda

Vse življenje se ukvarjam z njo ... Pretirano ... Ker me ne posluša in ne uboga, ker me z burnimi reakcijami spravlja v tesnobna stanja in me ignorira in ji ni mar za moje počutje in za vso skrb. Je res? Mogoče ravno obratno? Mogoče pa tako reagira, ker nekaj narobe počnem, jo narobe negujem tako odznotraj kot od zunaj? Preveč preizkušam, ne vztrajam, poslušam preveč ljudi, skačem od interne medicine vse tja do ezoterikov?
12.12 26. 07. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

Neisha: Vsa ta seksualizacija je včasih prav žaljiva za ženski spol

"Mislim, da je energija, ki jo oddaja ženska, ki ji je udobno v njenem telesu in z veseljem objame svoje obline, veliko bolj privlačna kot energija kakšne 'od ust si trgajoče'," pravi priljubljena pevka Neisha, ki ves čas skrbi za to, da se v svojem telesu dobro počuti. "Če se dobro počutim, potem tudi dobro zgledam, ker žarim." Nega kože je nekaj čemur posveča veliko pozornosti, zlasti v poletnih mesecih. "To jemljem kot investicijo vase. Pa še sprostim se takrat. Treba se je pockrljati in negovati."
08.14 25. 07. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

Anela Šabanagić: Hormoni niso moj prijatelj!

Tako kot številne pripadnice nežnejšega spola tudi blogerka in mankenka Anela Šabanagić dan začne z jutranjo nego obraza. Ker se zaveda, da je koža največji človeški organ, skrbi za njeno nego skozi celo leto, v poletnih mesecih pa jo tudi primerno zaščiti pred močnimi sončnimi žarki. Anela priznava, da ji zelo veliko pomeni tudi svežina, zato se v njeni kozmetični torbici vedno skriva antiperspirant iz nove linije Dove, ki jo je navdušil s svojim vonjem in učinkovitostjo.
08.12 23. 07. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

Neja Brank: Mislijo, da bo njihovo življenje mnogo lepše, če bodo imele manj kilogramov

Neja Brank, po večletnem boju z anoreksijo, depresijo ter drugimi adolescentnimi muhami, danes odpira teme, ki navdihujejo vse generacije. "Sama vsak dan prejemam na desetine sporočil in včasih mi je res žalostno brati kaj hodi po glavah dvanajstletnicam. Zelo tanka črta je med tem, da nekoga spremljamo zato, ker nas navdihuje, ali pa zato, da se z njim primerjamo," nam je zaupala v intervjuju in dodala, da smo ženske po njenem mnenju preveč obremenjene z videzom.
11.20 19. 07. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

Anela Šabanagić: Včasih se sprašujem, ali je z mano kaj narobe, ker se mi zdijo lepotni ideali smešni

Anelo Šabanagić večina pozna pod vzdevkom Streetchatella, ki ga uporablja kot ena najbolj uspešnih in prepoznavnih modnih blogerk. Svetlolasa lepotica, ki prihaja iz Velenja, je leta 2010 zmagala v šovu Supermodel Slovenije, zadnja leta pa predvsem veliko potuje, piše blog in ureja svoj profil na Instagramu. "Kot model sem bila izpostavljena takšnim količinam ličil, da v zasebnosti prisegam na naravno in čim manj," nam je zaupala v intervjuju in dodala, da največ pozornosti posveča negi kože.
08.53 19. 07. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

To je vse, kar moje telo potrebuje za poletno nego!

Vroči dnevi in dolge, tople noči. Poletje je tu in letos nas radodarno objema s sončnimi žarki. Danes, ko pišem ta članek, je zunaj 35 stopinj. Preden se zvečer odpravim ven, se bom najverjetneje mogla stuširati že drugič v dnevu. Vam je to kaj znano?
07.56 18. 07. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

Slovenska blogerka navdušena nad deodorantom z vonjem kokosa

Obožujem pristen, svež in sladek vonj kokosa, ki me spominja na vroče poletne dni. Pri izboru deodorantov sem zelo pazljiva, saj od tovrstnih izdelkov pričakujem, da dobro uravnavajo prekomerno potenje, učinkujejo, ne pučajo madežev, se hitro vpijejo v kožo poleg tega pa še prijetno dišijo.
14.33 17. 07. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

Gorka Berden: Kar groza me je te izumetničene lepote!

Gorka Berden si včasih ni predstavljala, da bi živela in delala kjer koli drugje kot v Parizu. Ko je bila v tej prestolnici kulture sprejeta na prestižen študij igre, je zaživela svoje sanje. Toda pot jo je sčasoma pripeljala nazaj v rodno Ljubljano. V intervjuju tokrat nisva govorili o njenem življenju v tujini, ampak sva se dotaknili lepote, lepotnih idealov in tega, kako ona skrbi za svojo kožo in kdaj se počuti najbolj nepremagljivo in se ji zdi, da lahko premika gore.
09.00 12. 07. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

Patricia Pangeršič: Žal so danes pričakovanja deklet pri veliki večini previsoka

Patricia Pangeršič kot športnica, osebna trenerka, blogerka in influencerka, veliko pozornosti posveča negi kože. Največ ji pomeni, da kozmetični izdelki, ki jih uporablja, njeno kožo vlažijo ter da zagotavljajo svežino, ki traja ves dan. V intervjuju pa nam je razkrila tudi to, kaj si misli o trenutnih lepotnih idealih in katere napake najpogosteje delamo, ko si želimo izklesati telo.
08.36 12. 07. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

Če je vaša koža suha, potem nujno potrebujete to!

Zelo dolgo sem šampone in kozmetične izdelke splošno kupovala le na podlagi njihovega vonja ter cene. Ko sem se začela zanimati za snovi, ki jih vsak dan mažem po telesu, pa sem prišla do ugotovitve, da je povsem možno najti kvalitetne in koži prijazne izdelke, za povrh pa še milostne do vsakršne denarnice.
07.59 11. 07. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

Ana Praznik iskreno: Jaz nisem imela te sreče

Že odkar pomnim, imam težave s suho kožo. Večina najstnikov se ukvarja s preveč mastno, aknasto kožo, jaz pa sem se že v najstniških letih ukvarjala s suho kožo. In to se je seveda preneslo tudi v odraslo dobo mojega življenja. Pozimi je to še večja težava, saj zaradi kurjave in suhega zraka koža potrebuje še toliko večjo pozornost. Večini ljudi pomaga že, če se po tuširanju namažejo z mlekom ali pa losjonom za telo in koža je v redu.
07.39 09. 07. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

Lea Plut: Včasih me je to omejevalo, danes v tem vidim prednost

Lea Plut, manekenka in supermodel Slovenije 2006, verjame, da se v vsaki ženski skriva nekaj lepega. Tega želi naučiti tudi svoji hčerki. "Želim ju naučiti, da lepota izvira iz notranjosti - iz dobrih dejanj, lepega obnašanja in občutka za soljudi." Čeprav ima odkar je postala mama, zjutraj precej manj časa, ki ga lahko posveti lepotnemu ritualu, pa vseeno skrbi za to, da je njena koža hidrirana in negovana s pravimi kozmetičnimi izdelki.
07.54 05. 07. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

Patricia Pangeršič: Navdušena sem nad njimi!

Tako zelo kot sta mi pomembna zdrava prehrana in vadba, mi je pomembno tudi to, da za svoje telo in kožo poskrbim z najboljšimi izdelki. Matcha je pravi super izdelek, saj ni uporabna le v kuhinji, ampak tudi za našo kožo. Znana je predvsem po tem, da preprečuje nastajanje mozoljev in aken ter pomaga pri mastni koži.
08.59 04. 07. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

Kataya razkrila, brez česa ne gre nikoli od doma

Vedno poudarjam osnovne stvari, ki so za žensko pomembne, bolj kot obleka, nakit in vse kar lahko da nase, da se dodatno okrasi in polepša. In to so: negovani lasje, negovani nohti in negovana koža. Žal mi je, da to tako povem, vendar, če vam to ne »štima« potem vam ne bo »štimalo« nič, kar boste naredile.
08.49 02. 07. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

Cindy razkrila svojo lepotno skrivnost

Cindy Sabolčec je vedno želela izraziti svojo kreativnost z drugimi in zaradi tega je pred nekaj leti začela pisati blog, ki je danes posvečen lepoti in lifestyleu. Razlog za to je njena ljubezen do izdelkov za nego kože in potovanj. »S tem sem se začela ukvarjati kar dolgo nazaj, še preden je »Influencerstvo« postalo »in« in je to postal vsak drugi. Ogromno strast imam do pisanja in to izražam preko bloga,« nam je zaupala, v intervjuju pa razkrila tudi to, kako izgleda njena lepotna rutina in kateri izdelki za nego kože so njeni najljubši.
09.34 27. 06. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

Znana igralka priporoča: to je vse, kar potrebujete v teh vročih dneh

Matcho sem spoznala pred nekaj leti v obliki tople pijače in takoj so mi bili všeč njena barva, njen okus, predvsem pa rahel učinek poživitve in budnosti. Istočasno sem izvedela, da naj bi bila matcha vir energije in pot do zdravega in mladostnega videza ter da je, kot vsi zeleni čaji, polna antioksidantov. Ali ste vedeli, da je jutranji ritual številnih Japonk začeti dan ob skodelici vročega matcha čaja? In prav Japonke po vsem svetu slovijo po vitalnosti ter čisti in sijoči koži.
20.23 24. 06. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

Flora Ema Lotrič: Občudujem ženske, ki izžarevajo moč in pogum!

Priljubljena pevka Flora Ema Lotrič priznava, da ji ni vseeno s čim neguje kožo. "Poskusim čim manj komplicirati in uporabljam izdelke, ki nudijo potrebno vlago in lepo nahranijo kožo," nam je zaupala v intervjuju in dodala, da se je tudi sama kot najstnica borila z aknami. Ljubezen do ličenja in nege kože je podedovala po babici, ki ji je zaupala tudi marsikatero lepotno skrivnost.
14.07 24. 06. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

Popolna osvežitev, brez katere si Lea Plut ne predstavlja poletja

Priznam: nisem ravno jutranji tip človeka. No, tudi ponočujem ne, a me dnevni tempo v službi utrudi ravno toliko, da si brez slabe vesti privoščim tistih 7–8 ur spanja. In ravno zato, ker si jutranja opravila minimaliziram na tista najbolj nujna (beri: umivanje zob, ličenje in oblačenje sebe ter otrok), so mi večeri na nek način predpriprava za naslednje jutro.
08.22 18. 06. 2019
Zadovoljna
Nepremagljiva

Znano Slovenko primerjajo z Meghan Markle. Ji je res podobna?

Priljubljena pevka Kataya se je v življenju soočila s številnimi zdravstvenimi izzivi, zaradi katerih je danes zelo hvaležna za svoje zdravje in spoštuje svoje telo. "Niti slučajno ne mislim hujšati, se podrejati drugim ali standardom lepote," nam je zaupala v intervjuju in dodala: "Lepota je definitivno notranjost, ki izžareva. Prijazen pogled, toplina srca, moč duše in prijaznost do drugih in sebe."
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 324