Zadovoljna.si
Zaroka Artur in La Toya-7

Novice

NUMEROLOGIJA: La Toya in Artur manipulirata s seksom

Z. T.
2010-01-21 19:05
6

Artur Štern je samodestruktivna oseba in je šibkejši člen v razmerju z La Toyo. Še velikokrat se bo znašel v nemogočih zvezah, njo pa čaka lepa ljubezenska zgodba, pravi numerologinja Špela.

Artur je šibkejši člen

Oba, tako La Toya kot Artur, imata ogromno seksualne energije in s tem manipulirata. Drug drugega in vse okoli sebe. Zanimivo je, da sta se v tem pogledu absolutno našla, ker imata oba tendenco, da potrebujeta pozornost nasprotnega spola in jo jemljeta z veliko žlico. Je pa tako, da kjer oba partnerja potrebujeta ogromno pozornosti, se prej ali slej eden od njiju izrabi. Po navadi tisti, ki je zdravstveno šibkejši. In zanimivo je, da čeprav na prvi pogled ne deluje tako, je v tej zvezi šibkejši Artur. Verjetno se sam tega podzavestno zaveda, zato pred javnostjo velikokrat z La Toyo ravna pokroviteljsko, češ da je on močnejši. Vest, da je imel Artur spolne odnose z žensko, ki je HIV pozitivna, je verjetno njegova manipulacija, s katero je pridobil pozornost, je zelo negativen in mu ta pozornost daje nek občutek življenja, zadovoljstva.

La Toya se bo srečno 'izmazala'

La Toya ima veliko sreče v življenju, je precej srečna oseba. Iz kakršne koli zagate se bo vedno izmazala, ker ima veliko zaščito. Čeprav zna biti na trenutke precej depresivna oseba, lahko trdim, da jo po drugi strani čaka kar velika sreča v ljubezni.

Artur je samodestruktiven

Če gledamo Arturja, pa je zelo samodestruktivna oseba. Ima velik potencial za alkohol, drogo, cigarete, tablete. To izvira iz njegovega notranjega strahu. Takšna oseba zaradi strahu velikokrat pade v obup, to pa vodi v samodestrukcijo. Čeprav so takšni ljudje zelo kreativni, velikokrat največji umetniki, pa so po drugi strani izredno negativni ljudje, ki velikokrat – hote ali nehote – škodujejo drugim. Artur ima tudi velike težave na partnerskem področju, kar ga še bolj peha v negativnost, v samodestrukcijo. Lahko sem prepričana, da ima Artur za seboj že kar nekaj neuspelih zvez, verjetno tudi kakšno ločitev in se je ter se bo vedno znašel v hudo nemogočih zvezah.

Njunemu razmerju se slabo piše

Glede na hude partnerske težave, ki jih v prenatalnem zapisu nosi Artur, bi lahko sklenila, da ta zveza ne bo ravno najbolj idealna. Četudi ne bosta ostala skupaj, menim, da La Toyo čaka obetavno ljubezensko razmerje, če bo le uspela preseči svojo šibkost, da mora konstantno imeti pozornost moškega (moških).

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 141