Zadovoljna.si
Uvrstitev med 100 najlepših nagic na svetu ji izredno laska.

Novice

Sabina Mali med svetovnimi nagicami

Z.B.
03. 08. 2009 18.56
17

Najbolj znana revija za moške je našo seksi temnolasko Sabino Mali uvrstila med 100 najlepših nagic na vsem svetu in tako še dodatno potrdila, da njen trud ni zaman.

Obožuje poletna namakanja v morju.
Obožuje poletna namakanja v morju.FOTO: Vesmin Kajtazovič
Lepa samo v svoji koži

Z nagajivim pogledom razoroži slehernega moškega.
Z nagajivim pogledom razoroži slehernega moškega. FOTO: Vesmin Kajtazovič
Še preden se je novička, da je Sabina Mali med 100 najlepšimi dekleti iz revije za moške, pojavila pri nas, so jo prebirali že po vsem svetu. Povsem po naključju jo je tam daleč v Indiji zasledil tudi Tone Fornezzi Tof, ki je poklical našo lepotičko in ji povedal veselo novičko.
"Moram priznati, da sem kar lovila sapo, upravičeno sem bila navdušena in popolnoma iz sebe, saj preprosto nisem mogla verjela, da je to mogoče. Zelo sem ponosna in počaščena, kajti takšnega potrdila za svoje delo nisi deležen vsaki dan,“ je navdušena Sabina, ki česa takšnega zagotovo ne bi mogla pričakovati v Sloveniji, kjer smo že pregovorno bolj zavistni. Vendar je mlada in zgovorna Kamničanka zelo ponosna, da je prav s svojimi estetskimi fotografijami podrla marsikateri tabu oziroma predsodek o golih dekletih. predvsem tistih, ki krasijo številne avtomehanične delavnice po vsem svetu. Kleni dedci bodo že vedeli, kakšne morajo biti tiste ženske, ki najpogosteje burijo njihovo domišljijo. "Veliko bolje se počutim v svoji koži, kot v kakšnem krznenem plašču. S tem nikomur ne škodim, še najmanj pa podcenjujem naše vrednote. Dejstvo je, da se mora vsak v svojem telesu počutiti domače, od njega pa je odvisno ali se bo postavil pred objektiv ali ne. Jaz sem se odločila za poziranje in pri tem neizmerno uživam. Je to greh?"

V svoji koži se počuti najbolj udobno.
V svoji koži se počuti najbolj udobno.FOTO: Vesmin Kajtazovič
Geni, nič kruha in črna čokolada za lepo telo

Uvrstitev med 100 najlepših nagic na svetu ji izredno laska.
Uvrstitev med 100 najlepših nagic na svetu ji izredno laska. FOTO: Vesmin Kajtazovič
"Za svoje telo skrbim predvsem z zdravo prehrano in veliko popite tekočine. Imam srečo, da sem od staršev podedovala odlične gene, saj je moja mami prava lepotica. Pa tudi stvari, ki pretirano redijo, ne maram. Dnevno zaužijem veliko sadja, zelenjave, jem zgolj belo meso (izjema je pršut), ki pa ga nadoknadim tako, da se izogibam kruhu. Vsake toliko se pregrešim s koščkom temne čokolade in jogurtnim sladoledom. Včasih se moj zadnji obrok konča že po 15. uri, a tudi po 18. uri se lahko zalotim s kakšnim prigrizkom.
V poletnih dneh ne telovadim, ampak plavam, rolam in uživam zadnje vroče žarke s kozarčkom hladnega piva (nasmešek). Pozimi pa sem pogosto v savni, tečem in občasno zaidem v fitnes. Poslušam svoje telo in mu nudim tisto, česar si želi in pri tem pazim, da z ničimer ne pretiravam.“


Ambiciozna vročekrvnica

Sicer pa Sabina nikakor ne počiva na starih lovorikah.
"Še vedno opravljam delo hostese, nastopam kot pevka, pomagam dekletom pri hoji in kot diplomirana vizažistka poprimem za ličila in naličim tiste, ki si to želijo. Intenzivno pripravljam novo pesem in videospot, ki bo najkasneje oktobra na malih ekranih.“
Ne mara provokacije brez namena, zato se pred kamero zelo rada razživi.
Ne mara provokacije brez namena, zato se pred kamero zelo rada razživi.FOTO: Vesmin Kajtazovič


KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399