Zadovoljna.si
Zaljubljenca na morju

Novice

ZVEZDNIŠKE LJUBEZNI: Saška in Miha – zaročena in zadovoljna

Nina Valant
08. 02. 2009 20.10
3

Saška Lendero in Miha Hercog bosta junija dobila prvorojenca, pred dnevi pa je temnolasec svojo lepotico tudi zaprosil za roko in Saška je seveda rekla da.

Leto 2009 je zagotovo vajino leto, najprej nosečnost, za katero sta sicer sama vedela že konec leta 2008, sedaj zaroka in junija rojstvo otroka. Saša, kako bi komentirali vse te resnično srečne dogodke?

Res sem srečna! Za mano je zelo ustvarjalno leto, ki je bilo zadnje mesece tudi zelo plodno. (smeh) Z Miho sva ogromno delala, snemala, nastopala, ustvarjala novo ploščo in novo življenje. Usoda včasih raztrese celo prgišče sreče in svojih darov. Piko na i pa je naredil še moj Pajki (Miha op. p.),saj me je pred dnevi, ob pomoči prijateljev, povsem presenetil, ko je čisto na skrivaj pripravil noro presenečenje in me zaprosil. Kaj naj rečem? Srečna sem, ker sva se našla, ker sva še skupaj in ker ustvarjava skupno prihodnost!

Kako ste si predstavljali svojo zaroko? Verjetno ne tako, kot se je zgodila?

Hmmm ... (smeh) No, res si nisem predstavljala, da za njo sploh ne bom vedela, čeprav bo skrbno načrtovana več tednov in pripravljena do potankosti. Pa še nekaj, res nisem vedela, da moj Miha tako hudirjevo dobro blefira in laže. Izdal se ni niti z drobceno besedo.

Kako je potekala zaroka? Ali res niste nič vedeli?

Res nisem posumila niti za trenutek. Mihi sem namreč vsa prva leta (pravzaprav prvih sedem, hehe) najine zveze razlagala, kako nepotrebna in brezvezna je poroka, zato se mi je zdaj zdelo, da sem mu prav gotovo vzela vso voljo in pogum za to, da bi me kdaj vprašal za roko. To me je skoraj majčkeno žalostilo, saj se je prav v zadnjem letu v meni nekaj spremenilo in zaželela sem si še drugačne potrditve najine zveze. Ampak kako naj bi mu zdaj, po vseh letih nasprotnega odnosa do poroke in zaroke, to povedala? Na srečo je on začutil podobno. Verjetno so bili usodni zadnji meseci, ki so naju, tudi zaradi nosečnosti, povezali, kot še nikoli. Srečna sva, zaljubljena in res nama je lepo.

Zaljubljenca na morju
Zaljubljenca na morjuFOTO: osebni arhiv

Miha, zaroko ste skrbno načrtovali, kako je izgledala, ali ste pokleknili?

Ja, res sem jo skrbno načrtovali. Seveda sem pokleknil. Sašo smo z zavezanimi očmi peljali v Ljubljano, pred velik plakat, na katerem je pisalo: Saška, reci da! Ko je stopila iz avta in so ji odvezali prevezo, me sploh ni takoj opazila, saj sem bil takrat že na kolenih. Ko je le opazila mene in plakat, je bila pozitivno šokirana in z nasmehom na ustih je rekla da. In zdaj ponosno nosi zaročni prstan od katerega se ne loči niti za minuto."

Saša, že prej je izgledalo, da ste srečni, zdaj ste pa resnično zadovoljni, je tako?

"Ja, zdaj sem pa resnično ZADOVOLJNA!!! (smeh) Vedno sicer poskušam iz vsake situacije potegniti najboljše, saj je življenje zares tako kratko, krhko in nepredvidljivo. Vsakega trenutka, ki bi bil lahko lep, pa ni, je škoda!"

Saša, kako se počutite sedaj, ko ste zaročeni? Kako je bilo prvič spati z zaročenim Miho?

Hmm ... No, tega drugega pa ravno ne povem (smeh) ... No, pa bom! Še lepše!!! Počutim se blagoslovljena z vsemi lepimi dogodki, pričakovanjem, ljubljenimi ljudmi ...

Miha, kakšna je bila prva noč po zaroki?

Prva noč? Imela sva se super, bilo je zelo lepo. Sicer pa je vsaka noč s Sašo posebna in lepa.

Kako si predstavljate svojo poroko oziroma o kakšni poroki ste sanjali še kot mala deklica?

Predvsem sem sanjarila o tem, da bo moj mož čisto, popolnoma in slepo prevzet z mano in bo z ljubeznijo, očmi in pozornostjo dobesedno prikovan name (smeh). Zdaj si svojega moža predstavljam kot Pajkija! Čeprav ni vedno čisto prevzet z mano (smeh). Meni je pomembno le, da vsa skupaj in da sva srečna, zato si lahko Miha izbere poroko čisto po svojem okusu.

Ali se bosta poročila še pred rojstvom otroka ali pozneje?

To se pa še nisva čisto dogovorila. Vsekakor pa bo v toplih mesecih.

Kaj pa poročno potovanje, kam bi najraje šla?

Verjetno bova poročno potovanje žrtvovala za prizidek (smeh). Sicer pa bi šla z veseljem nekam, kjer je mir, čisto morje, dobra hrana, toplo sonce in dobra glasba. Ali pa vsaj lavor hladne vode, dobra družba, kakšen slasten prigrizek in sočna knjiga.


SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375