Zadovoljna.si
Uresničite njene skrite fantazije.

Samo za moške

Signali, da nocoj ne boste spali sami

S.O.
23. 01. 2009 17.25
0

Se vam je že kdaj zgodilo, da niste znali razbrati signalov, ki vam jih je pošiljala vroča lepotička, ki ste jo spoznali v nočnem klubu ali na zabavi? Poglejmo na katere znake bodite pozorni.

Plača ti pijačo

Če se ženska sama ponudi, da vam plača pijačo, to pomeni, da je samozavestna in odločna. Prav tako vas s tem želi zadržati v svoji družbi še cel preostanek večera ali noči.

Pijača za dobro družbo.
Pijača za dobro družbo. FOTO: iStockphoto„Nedolžni“ dotiki

Govorica telesa je ključ do ugotovitve, ali si vas ženska resnično želi. Nežne dotike po roki ali nogi, ki se zgodijo med pogovorom, si lahko razlagate na več načinov. Prav zagotovo, pa ženska, ki dotike poklanja, želi, da bi se tudi vaša roka znašla na njeni koži. In če so dotiki vedno pogostejši, se zna zgoditi, da se večer prevesi v noč, nedolžni dotiki pa v vroče popotovanje skozi njeno telo.
Podarja vam komplimente

Ženske niso edina bitja, ki obožujejo komplimente; tudi moški si z njimi radi nahranijo svoj ego. Ko bo naslednjič pohvalila vonj vašega parfuma, ter vas poveličevala v zvezde, da se boste počutili zapeljivejše, kot sam Brad Pitt, vedite, da bo današnja noč še dolga in strastna.

Dala vam bo vedeti, da si vas želi.
Dala vam bo vedeti, da si vas želi.FOTO:


Spogledovanje

Ko vam ženska med pogovorom zapeljivo zre v oči in takšen pogled traja dlje kot pet sekund, s tem pokaže, da ste vzbudili njeno pozornost in mogoče tudi kaj več. Če si poleg tega še grize spodnjo ustnico, ne mislite, da jo je strah; mogoče ravno razmišlja, kam bi lahko ugriznila vas.

Pusti, da se jo dotikate

Njen dotik vzemite kot sporočilo, da ji ga lahko vrnete. Začnite z nekoliko sramežljivim dotikom njene roke. Če vam pokaže, da ji vaše početje prija in vam dotike vrača, to lahko ponovite še pogosteje. Naj vam roka zaide okoli njenega pasu; ženske rade vidijo, da drugim pokažete, da je vaša – pa čeprav samo za eno noč.


Dotiki povedo več kot besede.
Dotiki povedo več kot besede. FOTO:


Osebni prostor

Tako ženske kot moški z govorico telesa jasno nakažejo, ali jih sogovornik privlači ali ne. Če torej med pogovorom stoji blizu vas in se ne izogiba vašega telesa, pomeni, da vas je spustila v svoj osebni, z nekaj sreče in znanja, pa mogoče tudi v intimni prostor.

Zaupno

Ženska se ne bo zaupala vsakomur, sprva se mora počutiti sproščeno in varno, šele nato pa bo začela govoriti o zasebnosti. Če vam torej pove nekaj bolj resnega in intimnega, to pomeni, da vam zaupa tudi kje drugje.


„Pokvarjene“ besede

In s tem seveda ne mislimo na preklinjanje. Besede, ki vzburjajo same po sebi, imajo zagotovo svoj namen. Le zakaj bi vam seksi neznanka, s katero ste preživeli le dobro uro, razlagala svoje najbolj pokvarjene misli? Mogoče zato, ker se sprašuje, če jih znate tudi uresničiti?!

Pokaže vam tatu ali pirsing

Vam je katera že sama od sebe pokazala tatu ali pirsing, ki pa se je nahajal na očem dobro skritem mestu? Po vsej verjetnosti ji ni bilo do pogovora o umetnosti (razen, če se s tatuji ukvarjate), ampak vas je želela povsem odkrito ujeti v svoje mreže in pokazati tudi kaj več kot le droben okrasek.

Uresničite njene skrite fantazije.
Uresničite njene skrite fantazije.FOTO: iStockphoto

Z vami si deli taksi

Če se vam še vedno ni uspelo opogumiti in jo povabiti k sebi na pijačo ali kaj več, imate veliko srečo, če vam namigne, da bi si lahko delila taksi. In če med vožnjo ni nobenega govora o koncu večera, niti o slovesu, je to jasen namig, da se lahko zabava nadaljuje tudi med rjuhami.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478