Zadovoljna.si
Mary-Kate in Ashley Olsen

Novice

V senci slavne sestre?

S.O.
20. 03. 2009 19.00
0

Nekatere zvezdnice so svojo slavo prenesle tudi na tiste, ki javnosti prej niso bile poznane. Mlajše in starejše, lepše in še lepše, in .... bajno bogate in slavne - nekatere tudi brez razloga!

Paris in Nicky Hilton

Sestri Hilton, znani predvsem po debeli denarnici in zloglasnih zabavah, brez imena zagotovo ne bi bili tako slavni. Lastnik hotelske verige Hilton vsekakor rad razvaja svoji hčerkici. 'Multitalentka' Paris je prepričana, da je z denarjem mogoče vse in to ji tudi uspeva. Preizkusila se je v petju, igranju, poziranju, ima pa tudi lasten tv šov, v katerem išče novo najboljšo prijateljico. Mlajša sestra Nicky svojega imena ne trži tako uspešno, vendar se raje posveča modnemu oblikovanju. Mogoče bi se od nje lahko kaj naučila tudi starejša sestra.

Mary Kate in Ashley Olsen

Mary-Kate in Ashley Olsen
Mary-Kate in Ashley OlsenFOTO: Reuters

Se še spomnite prikupne svetlolaske Michelle iz nanizanke Full House? Tako se je pri devetih mesecih začela kariera dvojčic Mary Kate in Ashley, ki sta s svojo razpoznavnostjo zaslužile dovolj, da se lahko odločita za takojšnjo upokojitev. Za bolj problematično je že od nekdaj veljala Mary Kate, ki se je v svoji mladosti morala soočiti s prehranjevalnimi motnjami, znana pa je tudi kot divja 'partygirl', medtem ko je bila Ashley kljub svojemu 'modnemu znanju' razglašena za najslabše oblečeno zvezdnico.

Britney in Jamie Lynn Spears

Za sestri Spears lahko milo rečemo, da sta okusili tako nebesa kot pekel. Britney že od svojih najstniških let žanje uspehe (in neuspehe) v glasbi, medtem ko se je mlajša Jamie Lynn ukvarjala z igralstvom. Poleg krize, ki jo je pred kratkim prebrodila Britney, se je zalomilo tudi pri mlajši, ki je pri svojih rosnih 17-ih letih postala mama. Kariera Britney počasi spet raste in mamica dveh sinov se vrača nazaj na krila slave.

Ashlee in Jessica Simpson

Našli sta se v glasbi in tam tudi ostajata. Starejša izmed sester Jessica je uspela kot najstniška zvezda in kasneje navduševala z resničnostnim šovom, v katerem je kamera prikazovala njeno zakonsko življenje. Medtem je Ashlee gradila svojo kariero in za nekaj časa tudi prehitela svojo sestro. In čeprav sta Jessica in Nick Lachey, bivši pevec skupine 98 Degrees, veljala za enega najuspešnejših zvezdniških parov, se je njuna ljubezen leta 2005 končala. Jessica je pred kratkim presenetila z novo, bolj polno silhueto, medtem pa je mlajša Ashlee že postala mamica.

Beyonce in Solange Knowles

Beyonce and Solange Knowles
Beyonce and Solange KnowlesFOTO: Reuters

Ima lepoto, posluh in neverjeten talent, vendar vseeno ne doseže slave, kot to uspeva Beyonce. Solange, mlajša izmed sester Knowles, je na uspeh svoje sestre izredno ponosna. Čeprav sama nastopa kot model, poje, piše pesmi in igra, je že pri rosnih 17-ih letih stopila v zakon in leta 2004 rodila sina. Beyonce svojo kariero vedno znova nadgrajuje, zadnje čase pa se predvsem uveljavlja v filmu. Poročena je z raperjem Jay-Z-jem, v svoji karieri pa je dosegla preko 150 različnih nagrad.

Penélope in Monica Cruz

Penélope, z oskarjem nominirana zvezda, ki je poznana predvsem v ZDA, ima mlajšo sestro Monico, ki svojo prav tako igralsko kariero gradi v Španiji. Lepota je bila pri sestrah Cruz zelo radodarna, zato ne moremo ločiti na lepšo in še lepšo. Penélope pa je tudi znani obraz kozmetičnih in modnih hiš, kot sta Loeral in Mango.

Venus in Serena Williams

Slavni tenisačici, ki osvajata igrišča s svojo tekmovalnostjo in izpiljeno igro. Eno leto starejša Venus pa se mora na žalost sprijazniti, da jo mlajša sestra vsaj pri tenisu in nagradah vodi za tri prestižne naslove Grand Slam.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471