Zadovoljna.si
Le zakaj bi sedeli, če jim ni treba?

Samo za moške

Zakaj moški lahko, ženske pa ne ...

S.O.
02. 02. 2009 16.40
4

So stvari, ki so moškim dovoljene, ženskam pa ne. In zakaj si to lahko privoščijo? Ker so moški! Da se moški in ženske razlikujejo, vemo vsi. Kljub temu ne bo odveč, če temo pogledamo malo podrobneje.

Topless“

Res je, da se ženske lahko sprehajate zgoraj brez po plaži in v zasebnosti vašega doma, vendar moški lahko svoje gole prsi razkazujejo povsod. Pri športu, gledanju televizije, opravilih – skoraj brez omejitev, vendar jih zaradi tega ne bo nihče gledal postrani. Si predstavljate žensko, ki se odpravi na tek „topless“? Balzam za moške oči ter precej bolečine za žensko.

Topless in dlake – vse je dovoljeno.
Topless in dlake – vse je dovoljeno.FOTO:


Boljše prenašajo alkohol

Moški metabolizem vsebuje encim, s katerim telo veliko lažje razgrajuje alkohol, kar je tudi razlog, da lahko popijejo več kot ženske in to brez posledic, kot je slabost in luknje v spominu. Zato je tekmovanje v smislu „kdo popije več“ med moškim in žensko brez smisla. Razen, če ima punca pri tem že izkušnje.

Plešasta glava

Vin Diesel je brez las seksi, kar pa žal ne moremo trditi za Britney Spears. Je že res, da so si številne zvezdnice pobrile glavo zaradi filmskih vlog, vendar vseeno lahko zatrdimo, da moški na ženski obožujejo lase in res malo je takih, ki jih ne bi pogrešali.

Moški šport

Kar se tiče športa, večina moških prizna, da ženske ne spadajo v nogomet in hokej. Tukaj ne gre za podcenjevanje sposobnosti glede na spol, vendar ženske v moških očeh izgubijo seksapilnost in prisrčnost. Grobi športi so zato rezervirani za moške, razen če se odločite za pomanjkljivo oblečeno prerivanje s prijateljicami. Takrat vas bodo z veseljem spodbujali tudi moški!

Nogomet in hokej prepustite moškim.
Nogomet in hokej prepustite moškim.FOTO:


Lahko so poraščeni

Le moški lahko po svetu hodijo s kosmatimi nogami, brki in neobritimi pazduhami in nihče jih ne bo gledal čudno. Si predstavljate žensko, ki bi bila ponosna na svoje brčice. Najbrž ne, zato moramo moškim tukaj priznati popolno premoč. Vendar vsaka stvar ima svoje meje – tudi moška poraščenost!

Lulajo stoje

Lastnost, ki vam jo marsikatera ženska zavida. Za opravljanje male potrebe potrebujete le nekaj sekund in kot, drevo ali pa še to ne. Medtem ko se morajo ženske na to pošteno pripraviti, najti primeren prostor, imeti robček, lahko vi že pijete naprej ali pa se ukvarjate s pomembnejšimi rečmi.

Le zakaj bi sedeli, če jim ni treba?
Le zakaj bi sedeli, če jim ni treba?FOTO:KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471