Zadovoljna.si
Victoria's Secret

Novice

Umazana skrivnost Victoria's Secret!

K.B.
14. 03. 2010 19.04
1

V ZDA je prepovedano prodajati nošene klobuke ali kape, za spodnje perilo pa ta prepoved ne velja. Tako v ameriških trgovinah lahko nevede kupite umazane spodnjice, pa čeprav so prestižne blagovne znamke Victoria's secret.

Spodnje perilo - skrito, a pomembno!
Spodnje perilo - skrito, a pomembno!FOTO: iStockphoto

Bi kupile rabljene spodnjice?
V Sloveniji spodnjega perila blagovne zname Victoria's secret ni mogoče kupiti. To marsikateri pripadnici nežnejšega spola ni povšeči, saj lahko prelepo perilo občuduje le na telesih Viktorijinih angelčkov. Mogoče je bolje, da pri tem tudi ostane, saj bi prav vsako zagotovo zmotilo, če bi vedela, da je kupila že rabljene spodnjice. To se naj pri nas sicer ne bi dogajalo, čeprav je perilo mogoče vrniti. Za zdaj še nihče ni ugotovil ali opozoril, da se kaj takega dogaja pri nas, očitno so prodajalci bolj previdni in ne vzamejo nazaj prav vsega, kar želijo ljudje trgovini vrniti. Praviloma vrnjene spodnjice ne smejo izgledati rabljeno, prav tako na njih ne sme manjkati higienski trak ter etiketa. Zanimivo je, da je v ZDA prepovedano vrniti pokrivala za glavo, medtem ko spodnje perilo, ki velja za veliko bolj intimni kos oblačila, kupci lahko vrnejo brez težav, pa čeprav je že nošeno. To nekateri kupci veselo zlorabljajo, prodajalci v trgovinah pa ob tem na primerno higieno povsem pozabljajo. Na srečo je njihovo neresno in neprofesionalno delo končno prišlo v javnost.

Viktorijina umazana skrivnost
Umazane skrivnosti prodaje perila prestižne znamke je razkrila prodajalka, ki je delala v treh različnih trgovinah Victoria's secret. Kadar ljudje niso zadovoljni s kupljenimi izdelki, te brez težav vrnejo, prodajalci pa brez vprašanj in kančka previdnosti stvari vzamejo nazaj, na novo označijo ter vrnejo v prodajo. Pri tem jih ne ovira niti dejstvo, da so spodnjice očitno rabljene. Kadar imajo čuden vonj, jih v trgovini čez noč obesijo na obešalnike, kjer se prezračijo, takoj naslednji dan pa so že na voljo novim kupcem. Ekipa televizijske oddaje  'Today Show'  je s skrito kamero posnela 'umazane skrivnosti'  različnih prestižnih trgovin. Kupljene spodnjice so označili z dvema črnima pikama, nekatere celo nalašč umazali z oljem. Skoraj vse trgovine, vključno s priljubljeno Victoria's Secret, so izdelke vzele nazaj, kljub odstranjenim etiketam ter higienskem traku. Mikrobiolog, ki so ga povabili k sodelovanju, je opozoril, da z nošenjem rabljenega spodnjega perila lahko pride do različnih zdravstvenih zapletov. V rabljenih spodnjicah se nabirajo nevarne bakterije, ki na tkaninah preživijo več tednov. Tako se lahko z osebe na osebo prenašajo različni virusi. Zagotovo velja biti previden, novo perilo pa je treba nujno oprati. Pa čeprav ste ga kupili v Sloveniji.

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471