Zadovoljna.si
Antonia Pavlin

Blog

'Pandemija, ki so jo razglasili, bo upočasnila svet in terjala, da se vsak spogleda s tem, kar nosi v sebi.'

Antonia Pavlin
14. 03. 2020 10.52
2

Danes zjutraj, ko sem se vrnila iz jutranjega teka, so me preplavile misli. Priznam, za hip sem globoko vdihnila … Omg! Otroci, stari 5, 9 in 12 let, ostanejo doma. Jaz sem doma. Ves čas skupaj. Samo mi. Kuhanje, pranje, učenje … Ajme meni!

In potem ob naslednjem vdihu. Misel, da ne bo ihte, da ne bomo lovili časa, terminov, ampak bomo sledili toku dneva. Da bo čas, da se bomo lahko poslušali in slišali. Da bo priložnost, da bomo lahko izmenjali svoja čutenja in se krepili v vibraciji radosti … Lahkoten izdih.

Smo v času, ko pred našimi očmi razpadajo sistemi in vrednote. Pandemija, ki so jo razglasili, bo nedvomno upočasnila svet in terjala od vsakega posameznika, da se spogleda s tem, kar nosi v sebi. Najbolj osupljiva stvar upočasnjevanja je, da se nimaš več kam skriti. To, čemur smo se s hitenjem izogibali, nas bo ujelo.

Antonia Pavlin
Antonia Pavlin FOTO: osebni arhiv

Lahko bi res rekli, da se dogaja t.i. energijsko čiščenje na vseh »frontah«, ne le na nivoju fizičnega zdravja, ampak se vibracija spremembe širi na čisto vse nivoje delovanja in bivanja. Staro se poslavlja, da lahko nastopi novo. Vse nas vodi k temu spoznanju, da se poslovimo od svojih nizkih vibracij, ki izvirajo iz strahu in globoke ranjenosti. To energijsko čiščenje je na nek način nujno, da bomo lahko vstopili v višje vibracije.

Stopamo v neznano. Nihče ne ve kaj bo prinesel čas, v katerega smo vstopili.
To je razpad, ki so ga napovedovali planeti v mesecu januarju, ko se je napovedala nova doba. Doba, ko vrednote, ki so veljale do sedaj, več ne bodo več preživele.
In to je svet, ki mnoge plaši. To je svet, ki prosi po iskrenosti. Po čutenju in iskanju odgovorov v svojih globinah. Prevzemanje odgovornosti zase je na prvem mestu.
Nihče tam zunaj ni kriv za vse to kar se dogaja. Prevzeti je potrebno odgovornost za to, kakšen je tvoj odnos s seboj. Uglaševanje na strah in pomanjkanje bo točno to pritegnilo v tvoje življenje. Uglasi se na ljubezen, hvaležnost in radost.

Kaj torej lahko ta trenutek naredimo zase, za svoje zdravje, za dvig vibracije?

Čim več časa preživimo v stiku s sabo in v stiku z naravo del katere smo. Narava krepi imunski sistem in zdravi. Dopustimo, da sončna svetloba pride v vsak atom naše biti. Narava, sonce in toplota so tisti, ki nam ta trenutek močno pomagajo dvigovati vibracijo.

Poiščimo svoj varen prostor v zavetju svojega doma in svojih najbližjih. Znotraj varnega prostora pa dvigujmo vibracijo. Odločimo se za ljubezen. Pričnimo z hvaležnostjo. Noro dober je občutek v vibraciji hvaležnosti! Poskusi. Če ne uspe prvič, drugič, tretjič, poskusi spet! Nato pa izbiraj dejavnosti, kjer se krepi kreativnost, radost in za upanje. Gibaj se. Izberi svoj način meditacije. Predvsem pa najdi svoj mir. (Ja, se da, tudi če si doma s tremi otroci).

Zaenkrat pravijo, da otroci praktično ne zbolevajo. Prepričana sem, da poleg tega, da so res rojeni za novo dobo, tudi zato, ker imajo še odprta srca in premorejo čisto komunikacijo ljubezni. Učimo se od njih.

Menim, da bo trenutna situacija razkrila, kakšni so temelji pri vsakem posamezniku. Spoznavamo namreč, da nihče ni upravičen do ničesar. Vsak je odgovoren zase. In hkrati smo vsi povezani drug z drugim.

Zdaj gre torej zares. Sooči se s seboj in s tem, kar nosiš v sebi.
Kajti v tebi sta tako svetloba kot tema.
In na tebi je, kaj boš izbral-a in čemu se boš zavezal-a v tem kaotičnem času.
V kaj verjameš? Katere so tiste vrednote, ki jih izbiraš, jih utelešaš in živiš? Izberi ljubezen. Naj obrodi sadove radosti in notranjega miru.   

                                                                                       - Antonia Pavlin

 

*Članek odraža stališče avtorja in ne odraža nujno tudi stališča uredništva.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357