Zadovoljna.si
Zaljubljen par

Brane, pomagaj!

29-letni Slovenec: '3 mesece imam že afero z punco, ki je odlična v postelji'

Brane Kastelic
07. 02. 2019 08.12
1

Hojla, Brane! Sam sem zakrivil zmešnjavo, v kateri sem se znašel. Že tri mesece sem nezvest odlični punci, s katero hodiva že tri leta. Nikoli prej je nisem varal. Ona ima 27 let, jaz 29. Začelo se je s povsem nedolžno izmenjavo namigujočih sporočil z zelo seksi prijateljico na Facebooku, ki ima 33 let. Nadaljuje se z najboljšim seksom. Res. Kako pa ta bejba seksa. Fantastično. Sanjsko. Da ti niti ne govorim o tem, kaj vse drugo obvlada. V postelji je pravi božji dar. Zvenelo bo grdo, vendar me zaradi nje seks s punco, ki se mi je zdel prej čisto v redu, skoraj dolgočasi. Po vsakem srečanju s to prijateljico s Facebooka, si zaradi slabe vesti prisežem, da je bil zadnji in da ne bom več nezvest punci – z njo še ne živiva skupaj, ampak pri starših, se pa pogovarjava o tem – pa zdržim največ dva dni. Tudi zato, ker mi piše tako vabljiva hudo vroča sporočila, da se mi začne mešati od želje po seksu z njo. Ker me najprej ni nikoli vprašala, ali sem v zvezi, ji nisem razlagal, da imam punco. Ker je kmalu hotela, da sem pri njej vsak večer, sem ji povedal, da to ni mogoče, ker imam resno punco. Rekla mi je, da me noče več videti, pa me je vseeno po dveh dneh zvabila k sebi in me pred seksom prepričala, da sem ji obljubil, da bom punco zapustil. Dva meseca kasneje, se to še ni zgodilo. A njen pritisk narašča. Vsakič, ko mislim, da bom punci rekel, da jo zapuščam, se premislim. Mislim, da sem zaljubljen v obe, vendar bolj v punco kot prijateljico s Facebooka. Kaj naj naredim? Kaj bi ti naredil v mojem položaju? Mislim, da se bom moral kmalu odločiti za eno ali drugo. Najlepša hvala za hiter odgovor. Razdvojen.

Hojla, Razdvojen!

V življenju, ljubezni in seksu je že tako, veš, da tudi najboljša razmerja niso zaščitnega pred tem, da je moškemu ali ženski všeč/ga ali jo seksualno privlači nekdo drug. Veliko razliko prinese to, kako se odzivamo na to. Ti praviš, da se je začelo s povsem nedolžno izmenjavo namigujočih sporočil. Namigujoča sporočila niso ravno nedolžna. Posebej vajina, saj se "nadaljuje z najboljšim seksom", ki se mu je težko odpovedati, posebej, če se ti "meša od želje po seksu z njo", ki seksa "fantastično in sanjsko". Vsekakor imaš prav, ko praviš, da se boš moral kmalu odločiti za eno od niju, ali za punco ali za prijateljico s Facebooka. Zakaj ji pravzaprav še vedno rečeš prijateljica s Facebooka, ne pa ljubica, saj je natančno to: ljubica. In sicer ljubica, ki noče biti samo ljubica, ampak zahteva, da po treh mesecih seksa z njo zapustiš punco, s katero si že tri leta.

V življenju, ljubezni in seksu je že tako, veš, da tudi najboljša razmerja niso zaščitnega pred tem, da je moškemu ali ženski všeč/ga ali jo seksualno privlači nekdo drug.
V življenju, ljubezni in seksu je že tako, veš, da tudi najboljša razmerja niso zaščitnega pred tem, da je moškemu ali ženski všeč/ga ali jo seksualno privlači nekdo drug.FOTO: iStock

Že zato se boš moral kmalu odločiti za eno od njiju. Ni pa nujno, da bo s tem konec tvojih problemov, če se boš odločil za punco, saj domnevam, da ljubica s tem ne bo niti malo zadovoljna, in da bo zelo verjetno tako ali drugače poskrbela za to, da bo punca izvedela, da si ji bil nezvest. Kako bi se odzvala? Ni važno, kaj bi jaz naredil v tvojem položaju, ampak kaj boš naredil ti, ki misliš, da si zaljubljen v obe, vendar bolj v punco kot ljubico. Punco, o katerih praviš, da je odlična, poznaš vsestransko, ljubico samo v postelji, kjer je očitno več kot odličnjakinja, ki se je morda tako "zapalila" zate tudi zato, ker si pri 33 letih morda želi zelo resnega razmerja (saj veš, poroka, pa otročički in tako naprej). Si res zaljubljen vanjo? Ali si morda pomešal zaljubljenost in seks?

Ker ne veš, kako bi se razvilo tvoje razmerje z ljubico (fantastičen sanjski seks res ni slaba podlaga, ni pa vse), in ker misliš, da si bolj zaljubljen v punco, bi se verjetno moral odpovedati ljubici (čim bolj prijazno in obzirno, da se ti ne maščuje in se "predstavi" punci), in se posvetiti punci. Tudi v postelji. Posebno v postelji. Najbrž veš, da sta za fantastičnen sanjski seks potrebni dve osebi. Z drugimi besedami: punci pomagaj, nevsiljivo in neprehitro (da ne bo posumila, da je navdih za "inštrukcije" ljubica), da tudi ona v postelji postane (lepo si to napisal) božji dar. Vsekakor bi me zanimalo (verjetno pa tudi bralce), kako se bo iztekla ta tvoja zgodba.

Imate vprašanje za Braneta? Pišite mu!
Imate vprašanje za Braneta? Pišite mu!FOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375