36-letna bralka: Moj 19-letni fant ne ve, da imam dva otroka

Brane Kastelic
23.10.2019, 10:33
12
Hej, Brane! Potrebujem nasvet. Stara sem 36 let, imam dva otroka iz prejšnjega zakona, moj novi partner pa je star 19 let. Ampak on in otroka ne vedo drug za drugega. Prepričana sem, da bi bil moj fant šokiran, da imam dva 9-letna otroka, kajti pred njim se obnašam mladostno in skupaj žurava. Zanj sem mlado dekle in ne zaposlena stroga mamica. Ne vem, kako bi prenesel dejstvo, da imam otroke, do katerih sem stroga. Najprej sem bila z njim zaradi odličnega seksa, sedaj po 7 mesecih, pa sem začela čutiti močna čustva in želim si več kot seks. Želim si biti z njim ves čas, a njegova družina ne ve zame in moja zanj. Ne vem, kako bi to prenesli, sploh zaradi otrok. Ali ima taka zveza sploh prihodnost? Tudi sama ne bi pred tem podpirala zveze s tako starostno razliko, a sedaj čutim prava čustva in čeprav je samo študent, je zame pravi moški. Prosim svetuj mi. Lep pozdrav!

Hej,

36-letnica in očitno logistična carica z dvojnim življenjem, ki izgledaš veliko mlajša kot si! Niti sanja se mi ne, kako ti že sedem mesecev uspeva to, da tvoja dva devetletna dvojčka in tvoj devetnajstletni fant ne vedo drug za drugega. Nekaj lažje je vajino zvezo prikrivati pred vajinima družinama. Kdo pazi otroka, ko se ti “obnašaš mladostno in žuraš s fantom”? Praviš mi, da si bila s tem fantom najprej zaradi odličnega seksa, ki se ga človek (ženska ali moški) hitro navadi in ga hoče vse več. Tvoja zgodba potrjuje moje mnenje, da lahko vodi v “močna čustva” oziroma, da se lahko ljubezen začne tudi med rjuhami.

PREBERI ŠE
Obupana bralka: Ne dovoli, da imam prijatelje, govori, da nisem dobra žena, mati ...

Močna čustva in odličen seks sta, draga moja, najboljša temelja vsake zveze. Prikrivanje tega, kdo v resnici smo, pa ravno nasprotno. V zvezah resnica prej ko slej pride na dan in jo uniči, ker gre za zavajanje oziroma laganje. Zamisli si svoj odziv, če bi izvedela, da bi ti ta fant razkril, da ni študent, da ima precej več let in dva otroka. Kako bi se počutila? Pa to ni ključno. Sama veš, da vajina zveza nima dolgoročne prihodnosti. Zakaj je ta fant s teboj? Zelo velika verjetnost je, da je tudi zanj vajin seks odličen. Možno je, da so se tudi pri njem razvila močna čustva, ki pa bi se zelo verjetno zelo hitro polegla, če bi mu razkrila resnico o sebi. Malo kakšen devetnajstletni študent, ki rad žura, si želi čez noč dobiti družino z dvema otrokoma in vse, kar sodi zraven. Posebno, če je odličnjak v postelji.

PREBERI ŠE
27-letna bralka: Bila sem v oblakih. On pa me je le izrabil za svoje potrebe ...

Pravi moški. Po pravih moških, ki so odličnjaki v postelji je veliko povpraševanje. Kaj naj narediš? Samo dve poti imaš. Ali še naprej živiš dvojno življenje in uživaš odličen seks in žuranje dokler bosta pač trajala in čakaš na to, da bo ali po naključju izvedel resnico, ali da ga bo zamikala kakšna druga ženska. Te poti ne priporočam, ker bodo tvoja čustva vse močnejša in boš toliko bolj razočarana, ko se bo zgodilo. Na drugi poti moraš priti z resnico na dan. In se pripraviti na vse možne odzive. Od tega, da te bo takoj ukinil (najbolj verjetno), do tega, da bo vajina zveza trajala še nekaj časa (malo do srednje verjetno) in tega, da bosta srečno živela do konca tvojih dni (od skrajno malo verjetno do neverjetno). Pripraviti se moraš seveda tudi na odziv predvsem tvojih otrok v primeru, da ne bo zveze takoj prekinil. Srečno!

PREBERI ŠE
Brane, pomagaj!

Brane Kastelic - Zadovoljna.si
Brane Kastelic - Zadovoljna.si