Zadovoljna.si
Starejša ženska

Brane, pomagaj!

56-letna bralka: Moža imam sicer na nek način rada, vendar mi je vse bolj fizično odvraten.

Brane Kastelic
23. 11. 2019 08.29
2

Pozdravljen, Brane! Kratka bom. 56 let imam, poročena sem že skoraj 30 let. Oba najina otroka sta že odrasla in odseljena od doma. Starejša sem, bolj mi je žal, da sva ostala skupaj. Saj ne vem, kako naj vam to napišem. Moža imam sicer na nek način rada, vendar mi je vse bolj fizično odvraten. Vseeno mu je kako izgleda, jaz pa se po drugi strani trudim biti vitka in še vedno čvrsta in privlačna. Najhuje od vsega pa je to, da je, to bom kar direkt napisala, zanič v postelji. Od nekdaj me je seks z njim dolgočasil. Nikoli ga ni zanimala predigra. Vedno sem mu dopovedovala, da je zame pomembna, pa je šlo v eno uho noter in iz drugega ven, ne da bi kar koli ostalo vmes. Ne mislim ga po vseh teh letih prizadeti in mu povedati, da je zanič v postelji in da je bilo vedno tako, vendar me mineva veselja do vsega, celo do samozadovoljevanja, v katerem sem vedno našla uteho. Kaj lahko naredim, da bi se stanje v najini postelji popravilo? Ne svetujte mi zakonske posvetovalnice, ker moj mož nikoli ne bi pristal na to. Razmišljam celo o ločitvi, pa ne vem ali ima to sploh kakšen smisel pri mojih letih. Zelo nesrečna Nina.

Slika je simbolična.
Slika je simbolična. FOTO: Profimedia

Pozdravljena zelo nesrečna Nina!

Zelo, zelo dolgo si čakala na to, da si se odločila za iskanje rešitve problema (mož je zanič v postelji, seks z njim te je vedno dolgočasil), ki bi ga morala začeti iskati zelo veliko let nazaj, na samem začetku vajine zveze oziroma zakona. To naj bo opozorilo vsem drugim, ki odlagajo reševanje problemov, ali pričakujejo, da se bodo rešili sami od sebe, kar se ne. Nikoli.

Brane, pomagaj!
Preberi še
Brane, pomagaj!

Ti sicer praviš, da si možu, ki ga ni zanimala predigra, vedno dopovedovala, da je zate pomembna, pa te ni poslušal. Rešitev tega problema si mi zdi v bistvu zelo preprosta ... Zelo direktno bi te vprašal: zakaj si mu dala/dajala brez predigre? Prepričan sem, da bi te poslušal, če mu ne bi dala/dajala brez predigre … Saj si težko predstavljam, kako izgleda seks brez predigre. Se oba slečeta in kar takoj začneta občevati? Kar tako, na suho? Kaj lahko narediš po vseh teh letih dolgočasnega seksa, da bi se stanje v vajini postelji popravilo? To, kar sem malo prej napisal: enostavno ne pristaneš na seks brez predigre. Imaš seveda dodatni problem, saj praviš, da ti je mož vse bolj fizično odvraten, a ker se vseeno še sprašuješ, kaj lahko narediš, da bi se stanje v vajini postelji popravilo, sklepam, da ni tako zelo hudo kot si napisala. Ali pa vendarle.

Izpoved 40-letne Slovenke: 'Zdaj imam 3 ljubimce, s katerimi se dobim skoraj vsak teden'
Preberi še
Izpoved 40-letne Slovenke: 'Zdaj imam 3 ljubimce, s katerimi se dobim skoraj vsak teden'

Ločitev, o kateri praviš, da razmišljaš, prav tako ni slaba rešitev. Nerad jo svetujem in rad iščem rešitve, vendar se mi zdi v tvojem primeru zelo smiselna. Otroka sta odrasla in zdoma, mož, ki mu je vseeno kako izgleda ti je vse bolj fizično odvraten, seks z njim te od nekdaj dolgočasi … Če človeku ločitev pride na misel, ponavadi pomeni, da je šel zakon po zlu. Kot za poroko tudi za ločitev nikoli ni prepozno. Pri 56 letih pa tudi kasneje. Vitka, čvrsta in privlačna 56-letnica ne bi smela imeti prav nobenega problema pri iskanju novega partnerja. Srečno!  

'Vedela sem, da ima ogromno žensk v vsakem kraju po Sloveniji.'
Preberi še
'Vedela sem, da ima ogromno žensk v vsakem kraju po Sloveniji.'
Imate vprašanje za Braneta? Pišite mu!
Imate vprašanje za Braneta? Pišite mu!FOTO:

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493