Zadovoljna.si
Par - 2

Brane, pomagaj!

'Ali mi je s tem hotela povedati, da jo najin seks dolgočasi?'

Brane Kastelic
2017-04-21 08:08
5

Pozdravljen Brane! Eno zelo kratko vprašanje imam zate. Pred kratkim sva z ženo, s katero imava štirideset let, praznovala desetletnico poroke. Vedno sem mislil, da imava, vsaj v primerjavi z vsemi temi težavami drugih, zelo dober zakon in zelo dober seks. Kakšen večer nazaj pa me je žena šokirala, ko mi je predlagala, da bi na internetu poiskala kakšen nasvet za popestritev seksa. Zdaj že več dni razmišljam, ali mi je s tem hotela povedati, da jo najin seks dolgočasi? Ko sem to vprašal njo, je rekla, naj pozabim, da je kar koli rekla. A ne morem. Obenem trenutno ne čutim nobene želje po seksu in sem ji že dvakrat, ko je hotela seksati, dal košarico na račun utrujenosti. Kaj si ti misliš o tem njenem nenadnem predlogu? Hvala za odgovor in lep pozdrav, Užaljeni.

Pozdravljen, Užaljeni (brez potrebe)!

O tem njenem predlogu (iskanje nasvetov za popestritev seksa na internetu) ne mislim nič slabega. Prepričan sem, da tudi ona ni mislila nič slabega. In da jo vajin seks ne dolgočasi. Ni pa bila kdo ve kako taktna, in ali ne ve ali pa je pozabila, kako hitro smo moški užaljeni oziroma kako zelo občutljivi smo na vsako besedo, povezano z našim nastopanjem v postelji. Večina misli, da gre za kritiko. Posebno kadar gre za pare s pomankljivejšo komunikacijo v postelji. Veliko bolje bi naredila, če bi sama poiskala kakšen nasvet za popestritev vajinega seksa in "spontano" in neopazno uvedla novosti, ki si jih želi.

Verjamem ti, da je vajin seks zelo dober, a po desetih letih zakona lahko tudi zelo dober seks postane ponavljajoč in rutinski, zato tu in tam potrebuje kakšno novost ali kaj, kar je vseboval prej, pa ne vsebuje več. Morda samo spremembo položaja, morda samo spremembo kraja, morda samo spremembo časa. Pomisli nase. Si morda tudi ti želiš kaj drugega ali drugačnega v postelji, kot je to, kar uživata zdaj? Več glav več ve. Tudi o seksu. Tudi zelo dober seks je lahko še boljši. Zato nikar ne bodi več užaljen, ampak jo povabi pred zaslon, ji daj v eno roko miško, v drugo pa "miška" in ji reci, da si tudi ti želiš, da skupaj poiščeta kakšen nasvet za popestritev seksa. Že to povabilo bo "popestritev".

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 133