Zadovoljna.si
Brane pomagaj

Brane, pomagaj!

Ali naj seksam s 30 let starejšim moškim?

Brane Kastelic
07. 09. 2012 10.07
19

Živijo Brane... potrebovala bi nasvet in upam, da mi lahko pomagaš. Stara sem 20 let in se spogledujem s starejšim moškim (50 let), s katerimi imava pokvarjene in perverzne pogovore, ki nama obema kar tečejo in naju rajcajo, a dlje ne greva oz. (še) nisva šla. In zdaj imam po eni strani zadržke zaradi razlike v letih ter izkušenj (ki jih ima on veliko, jaz pa še bolj malo), po drugi strani pa me res privlači in bi z njem z veseljem imela avanturco (sploh v tem času, ko me kar razganja). In sedaj ne vem, kaj naj naredim, ali naj razmišljam z glavo in si poiščem fanta svojih let ali pa naj pozabim na moralne zadržke in se vržem v to avanturo? Naj še omenim, da sem bolj resna punca in ne skačem brezmiselno v avanture. Lolita

Brane pomagaj
Brane pomagajFOTO:

Lolita, pri dvajsetih si mičkeno »prestara« za Lolito, veš. Praviš, da si bolj »resna punca«, ki ne skače »brezmiselno« v avanture, hkrati pa precej enakopravno sodeluješ v pokvarjeno-perverzno-rajcajočih pogovorih s petdesetletnim moškim, ki te kuri. In te mika avantura z njim. Pa še razganja te... (všeč so mi ženske, ko jih razganja, povsem drugače gledajo, hodijo, celo dišijo!) Pustiva moralo takim, ki si jo radi prilaščajo in jo pridigajo (politika, cerkev...). Prav tako pozabiva razliko v letih, ki je sicer precejšnja. Vseeno ne bi bila ne prvi par ne zadnji par, ki je skočil v posteljo kljub tridesetletni razliki v letih. Tip te privlači, hkrati pa te muči radovednost, ki je posledica njegovih izkušenj in vajinega očitnega ujemanja v pokvarjenih in perverznih pogovorih... Sama se boš odločila, ali se boš spustila v to avanturo, ki utegne biti v vsakem primeru nepozabna: kot nekaj fantastična ali kot polomija (že zaradi tvojih prevelikih pričakovanj). Včasih »oralna« predigre te vrste, dolgotrajno kurjenje, nakladanje in nalaganje vodi v eksplozivni seks, včasih je bleda senca pričakovanega. Ne samo za žensko. Vprašaj se - glede na to, da trdiš, da si »resna punca, ki ne skače brezmiselno v avanture« - ali si čustveno zares zrela zanjo, ali sta privlačnost in uspešno besedno rajcanje zate prava razloga, da greš z nekom v postelji. Ga nimaš nič rada? Nisi nič zaljubljena vanj? Ljubezen je še vedno najboljši razlog za seks, ki je res lahko zelo fajn tudi brez nje. Legendarni filmar in veliki seks »mislec« Woody Allen je dejal: »Seks brez ljubezni je prazna izkušnja, vendar je, ko gre za prazne izkušnje, ena izmed najboljših!« Woody ima sicer prav, vendar ali bi ti bila kos eni izmed najbolj praznih izkušenj?

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471