Zadovoljna.si
Bivša ga ne pusti pri miru

Brane, pomagaj!

Bivša ga vztrajno kliče in vabi 'na kavo'! Kaj boš storila?

Brane Kastelic
15. 07. 2014 08.10
4

Imam prijatelja že dve leti, ne živiva skupaj, se pa lepo razumeva. Občasno mu verjetno bivša ljubica (lahko tudi sedanja), ki je poročena, pošilja vabljive slike in ga vabi na kavo. Kaj se plete med njima, ne vem, vem pa, da se mi ne da s tem ukvarjati. Seveda, če bi ga karkoli vprašala, nikakor ne bi dobila iskrenega odgovora, zato škoda vseh mojih besed. Kaj naj storim? Imam ga rada, a ne želim biti tretje kolo. Hvala za pomoč in odgovor. Pikapoka

Bivša ga ne pusti pri miru
Bivša ga ne pusti pri miruFOTO: Profimedia

Draga Pikapoka! Upam, da ni samo meni, ampak tudi tebi jasno, da ta potrebna poročena gospa, pa naj je bivša, sedanja ali bodoča ljubica, ki mu pošilja vabljive slike in ga vabi na kavo, ni kriva za to, da imaš ti občutek, da si… tretje kolo. Kriv je on, tvoj prijatelj… Glej, če bi ji on enkrat, dvakrat, trikrat zelo jasno povedal (nekaterim je potrebno to večkrat povedati, ker so zelo vztrajne), da ga ne zanimajo (več) ne ona, ne njene slike, ne njena kava, ker ima tebe, bi potrebnica hitro odnehala in preusmerila pozornost na kakšnega drugega moškega. Ker tega očitno ne naredi, ji daje upanje, da jo bo, če je že ni, ali da jo bo spet, če jo je že… In ona mu seveda še naprej pošilja vabljive slike in ga vabi na kavo. Kako pa to veš? Si izvedela na skrivaj, ali prijatelj ne skriva tega dopisovanja? Ne vem, kakšen “arannžma” imata z njim: praviš, da je prijatelj že dve leti, in da ne živita skupaj (zakaj ne?) a tudi, da ga imaš rada. Ima tudi on tebe rad, ali ima rad samo seks s teboj? Če sta, vsaj po njegovem, samo prijatelja za seks, potem te tole dopisovanje s potrebnico niti ne bi smelo motiti. Če sta kljub temu, da ne živita skupaj, v resni zvezi, je to druga pesem, in bi se morala ukvarjati s tem, mu jasno povedati, da ne moreš biti z njim, če se medtem zapleta z drugo, pa naj je bivša ali sedanja ali bodoča ljubica, poročena ali neporočena, potrebna ali nepotrebna. Kakršen koli aranžma imata med seboj ni v redu to, da od njega ne pričakuješ iskrenosti… brez te noben aranžma ne deluje, pa naj gre za prijateljstvo s seksom, ali pravo zvezo. Vse je odvisno od tebe in tvojih želja in načrtov z njim. Razmisli o tem in razčisti zadeve, zahtevaj iskren odgovor o tem, kaj se dogaja… Če se ti da, prosi prijateljico, naj se gre moškega, ki ti pošilja vabljive slike in te vabi na kavo in poskrbi za to, da bo tvoj prijatelj videl te slike in ta vabila. Zakaj? Da ugotoviš njegov odziv. Če ne bo pokazal nobenega ljubosumja, potem te ima rad… samo za seks, in potem se ti odloči ali ti to ustreza ali ne.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493