Zadovoljna.si
Ženska

Brane, pomagaj!

In če mu moje sramne ustnice ne bodo všeč?

Brane Kastelic
13. 08. 2012 14.22
1

Pozdravljen, Brane, mene pa zanima, kaj naj naredim. Imela sem fanta, s katerim sva imela spolne odnose, a mu ni bila všeč zunanjost mojega spolovila. Sedaj sem se na novo zaljubila, a si ne upam imeti fanta, da se ne bi znova ponovilo isto. Ne vem, kaj naj storim, pomagaj, prosim. nagajiva333

Ženska
ŽenskaFOTO:

Nagajiva333! Vsakič, ko slišim kaj podobnega, se čudim: kako je lahko moški tako neotesano govedo, da reče ali naredi kaj takšnega, da si potem ženska – kot na primer ti – 'ne upa imeti fanta' zaradi skrbi o videzu svojega spolovila ... Očitno je neizkušen in nekavalirski tip. Upam, da si mu rekla, da tudi tebi ni všeč njegovo ... spolovilo, da ima majhnega, da ga nisi čutila in tako naprej in da se tip zato še vedno cmeri.
Drugače pa ne skrbi. Niti malo. Ženske ste tam dol' zelo različne. Niti dveh ni povsem enakih. Različni moški imajo načelno sicer različen okus, ko gre za žensko mednožje.
Nekateri radi vidijo in božajo bolj, drugi manj 'krznene' ali obrite muce, nekateri radi vidijo in božajo ter oralno crkljajo muce z velikimi, drugi z manjšimi sramnimi ustnicami, nekateri imajo radi večje, drugi manjše klitorise ... Pravemu moškemu, ki ima zares rad ženske in seks, je vsaka med nogama privlačna in vsaka mu zaradi velike želje, posebej na začetku, zamegli pogled. Zlasti, kadar je zaljubljen. Verjemi mi, da je vsaka skrb odveč.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ...

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368