Zadovoljna.si
Par

Brane, pomagaj!

Bojim se resne zveze

Brane Kastelic
09. 11. 2012 11.51
7

Že nekaj dni se mi v glavi porajajo zelo čudne misli. Glede na to, da sem vesela, da imam takega fanta in upam, da bo še vedno razumevajoč, ljubezniv in iskren še naprej. Vendar imam v glavi včasih svoje čudne "dvome". Bojim se resne zveze. To je moja prva resna zveza, pa jih bom dopolnila 18. Imela sem fanta, ki me je zanemarjal in je mislil, da bo vse tako, kot bo on rekel. Zdaj še vedno vztrajam pri tej vezi, vendar se včasih bojim, da bo tako, kot je bilo prej. Pomagaj mi, Brane! Lavra1234

Par
ParFOTO: Profimedia

Lavra1234, nisem presenečen, da imaš čudne misli in dvome v novi zvezi, ker imaš tako slabe izkušnje iz prejšnje zveze, v kateri si očitno, kljub temu da te je fant zanemarjal in bil stare vrste moški egoist in diktator. Če je bila to tvoja prva zveza, je toliko bolj razumljivo, da se bojiš reprize. Ni lahko, vendar moraš tega moškega dinozavra čim prej pozabiti. Tvoje čudne misli in dvomi tudi niso fer do novega fanta, ki je razumevajoč, ljubezniv in iskren. Preženi jih, morda tudi tako, da novemu fantu (če že nisi) zaupaš razloge za svoje čudne misli in dvome. Dobra novica, Lavra1234, je, da je večina fantov fajn, in da so oni drugi, ki jih je treba zelo hitro postaviti na hladno, v manjšini. Tudi sicer je – ne samo pri tvojih osemnajstih letih – naravno in logično, da se bolj ali manj bojimo resnih zvez, ker nam te zelo spremenijo življenje. Pri tebi toliko bolj zaradi slabe izkušnje iz prejšnje zveze. Lavra1234, sladkih osemnajst let imaš, nasmej se, preženi čudne misli in dvome v objemih in poljubih s sedanjim fantom, uživaj življenje!

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375