Bralka iskreno: 'Spustila sem se v razmerje z moškim, ki je poročen.'

Brane Kastelic
20.02.2020, 15:08
9
Brane, živjo. Probleme, podobne mojemu, sem na tvoji strani že zasledila, a ker se vsaka zgodba konča in odvija malenkost drugače, ti pišem. Spustila sem se v razmerje z moškim, ki je poročen. V ločitev ga nisem silila, imela pa sem mešane občutke; od tega, da se bo ločil, seveda sam od sebe, do tega, da iz zakonskega jarma ne bo izstopil nikoli. Upanje umre zadnje, pravijo. A glej ga zlomka, pot mi prekriža moški, ki si želi resne zveze. Šla sva na prvi zmenek. In na drugega. Po drugem zmenku je želel spoznati moje domače. Želel priti k meni domov. Me spoznal s svojim 5-letnim sinom. Ampak tako hitro ne gre. Poročenemu sem dala vedeti, da se nekdo zame zanima, zato se je začel boriti zame kot lev in pripeljal do te mere, da se z novim nisva zapletla v nič; bil je namreč preveč vsiljiv, česar pri moškemu nisem nikoli marala, zato sva prekinila. Poročeni pa se je sedaj pripravljen pogovarjat o nama, saj ve, da si želim biti z njim ne le kot ljubica, temveč kot partnerka, in v kolikor nečesa ne ukrene, me lahko izgubi. Občutki med nama so neopisljivi, ujameva pa se na vseh področjih, in ker sva se dejansko pripravljena pogovarjat o nama, o najinih željah, interesih, se mi zdi smiselno, da še malo počakam. Če bi res zame storil vse, v tem primeru se ločil, bom pa verjetno kaj kmalu videla. Imam prav? Kako dolgo pa naj ga čakam? Hvala za odgovor.

Živjo!

Se rado zgodi, namreč to, da se moški bojuje za žensko (kot lev!), ko je na obzorju konkurent, ki je na srečo tega tvojega poročenega ljubimca, zelo sumljivo prehiteval dogodke (si morda ugotovila, kaj ga je vodilo pri tem: je bila to bližnjica do seksa ali finančni ali stanovanjski problem?). Problem levov je v tem, da se polenijo, ko mine nevarnost, da mu konkrent odvzame levinjo, pa naj je to žena ali ljubica.

PREBERI ŠE
'Prevarala sem fanta ... Z njegovo sestro, ki je poročena!'

Kako dolgo naj čakaš, da se bo ločil? To je ekskluzivno tvoja odločitev. Poznam ženske, ki so čakale tudi deset in več let, pa niso dočakale. Kljub nepopisljivosti ujemanja v postelji (drugega niso mogle preveriti). Kot si sama ugotovila je vajina afera postala resnejše, ko je imel konkurenta. Ohrani te vrste pritisk. Hodi ven, zabavaj se s prijateljicami, pusti se osvajati drugim moškim: vedi se kot samska ženska, kar v bistvu si, ne pa kot “zvesta” čakajoča ljubica. Pa se bo morda hitreje odločil za ločitev, ali pa boš ti odkrila nesumljivega samskega moškega, ki si ne bo želel spoznati tvoje domače še preden bo tebe spoznal brez oblačil. In te poročeni ljubimec ne bo zanimal več.

PREBERI ŠE
Brane, pomagaj!

Živi polno življenje, čeprav imaš ljubimca, ki naj ve, da živiš polno življenje. Če bo mislil, da ga obupana čakaš noč in dan, boš na njegovo odločitev čakala zelo dolgo in je ne boš dočakala, morda tudi zato (se rado zgodi), ker te bo vmes zamenjal z novo ljubico … Jaz sem povedal svoje, na potezi si ti, v v vsakem primeru pa srečno.

Brane Kastelic - Zadovoljna.si
Brane Kastelic - Zadovoljna.si