Zadovoljna.si
Zaljubljen par

Brane, pomagaj!

Bralka priznala: 'Po 18 letih zakona sem prevarala moža.'

Brane Kastelic
07. 03. 2021 07.20
23

Lepo pozdravljen, Brane! Po 18 letih zakona sem prevarala moža. Zgodilo se je pred letom dni, čisto spontano. Poznava se že dolgo in sva zaposlena v isti firmi. Že prvi seks je bil neverjeten, božanski in me je popolnoma presenetilo. Niti v sanjah si nisem predstavljala, da je lahko seks tako čudovit in da zmorem doživeti toliko zaporednih orgazmov. No, z njim je vse to šlo. Počutila sem se kot prerojena, v devetih nebesih. Tudi zato sva se še naprej srečevala. Včasih 1-krat tedensko, zadnje mesece pa samo še 1-krat mesečno, ker je preveč zaposlen in obremenjen s številnimi obveznostmi?! Naj povem, da je samski in malo mlajši od mene. Če sem sama naštela vsaj tri orgazme, njemu nikoli ni prišlo med penetracijo, četudi sva preizkusila vse mogoče položaje, ampak vedno le, potem ko sem ga oralno zadovoljila. Mislila sem, da bo s časom drugače, ampak ne. Sprašujem se, zakaj? Je razlog v meni? Sem prestara, pregrda za njegov okus? Njegove nekdanje so bile prave lepotice, čeprav z nobeno ni trajalo prav dolgo. Pravzaprav je preteklo že več let od zadnje resne zveze, ki jo je imel. Žensk je imel vedno dovolj, le da so bile že oddane. Poleg tega se sprašujem, kako je mogoče, da mu je dovolj seksati 1-krat mesečno? Vprašanje je, ali ima še druge ali pa vse opravi sam? Sprašujem se, kam to vodi. Ali naj še čakam na klic, ki so vedno redkejši? Ali naj sama prekinem, čeprav me ta odnos osrečuje in napolni z energijo.

Pozdravljena!

Prerojena in v devetih nebesih? Niti v sanjah si nisi predstavljala, da je lahko seks tako čudovit in da zmoreš doživeti toliko zaporednih orgazmov? Že prvi seks (z ljubimcem) je bil neverjetno božanski? Zveni več kot odlično, vendar se sprašujem, kaj sta z možem osemnajst let počela (bolje rečeno: nista počela) v postelji, da je šele ljubimec v tebi prebudil ta orgazmični vulkan, ki bruha orgazem za orgazmom? Ker sama očitno nimaš problema s svojo nezvestobo (ker te ta odnos osrečuje in napolni z energijo?), se tudi jaz ne bom spuščal v to (itak nerad moraliziram, pa tudi župnik nisem), a vseeno: mogoče je, da si se tako zelo dramatično razživela v postelji z ljubimcem ne samo zato, ker tip očitno obvlada zadeve, ampak tudi zato, ker je (bil) tvoj zakon postan in dolgočasen, posebno med rjuhami.

Zaljubljen par
Zaljubljen par FOTO: iStock

Kakor koli že: če preideva na tehnične zadeve, eden od razlogov za to, da med občevanjem doživljaš zaporedne orgazme, je očitno to, da odnos traja, traja in še malo traja. Drugi, da je tip očitno dober ljubimec. Razumem, da te moti to, da ljubimcu ne pride in ne pride med občevanjem (čeprav sta poskusila vse mogoče položaje), vedno pa potem, med oralnim seksom, in da to nekako pripisuješ sebi. To nima nobene zveze s teboj, tvojimi leti in videzom. Možno je, da je tako navajen in tako razvajen. Možno je tudi, da zelo veliko seksa z drugimi ženskami (medtem ko je domnevno preveč zaposlen in obremenjen s številnimi obveznostmi), ali da se veliko samozadovoljuje, na primer ob porničih, v katerih je felacija glavni del repertoarja. Tako dobrim ljubimcem je ponavadi en seks na teden, kaj šele en seks na mesec, veliko premalo. Če bi kateri koli moški seksal samo enkrat na mesec, bi mu zelo hitro prišlo že v prvem položaju, ne pa samo med oralnim seksom po več položajih.

Tehnično lahko zadevo rešiš tako, da začneta seks seanso s felacijo in preideta na občevanje, ko se bo vidno bližal orgazmu. Sprašuješ se, kam vodi vajin "odnos" (ne gre ravno za odnos, kajne, ampak za občasni seks), posebno zato, ker so njegovi klici in vajin seks "vedno redkejši"? Zakaj se to sprašuješ? Imaš z njim kakšne druge načrte kot občasen seks? Če jih imaš, jih pozabi, ker jih on zagotovo nima. In ker zagotovo spi tudi z drugimi ženskami. Sama se boš morala odločiti: ali za tisti znani "lezi in uživaj", kadar bo poklical in dokler bo klical (najbrž ne več dolgo, če so klici vse redkejši, ker kliče tudi druge), ali pa mu rečeš, da ti ta njegov "aranžma" s teboj ne ustreza, ga ukineš in se morda bolj posvetiš možu in poskušaš doma podoživeti to, kar si doživljala z ljubimcem. Ti to zveni kot nekaj možnega ali kot znanstvena fantastika? Ne vem, ker o posledicah afere v tvojem zakonu nisi rekla niti besede.

Brane, pomagaj!
Preberi še
Brane, pomagaj!
Brane Kastelic - Zadovoljna.si
Brane Kastelic - Zadovoljna.siFOTO:

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493