Bralka priznava: Mislim, da me mož vara, čeprav to spretno skriva.

Bralka priznava: Mislim, da me mož vara, čeprav to spretno skriva.

Brane Kastelic
23.09.2022, 7:48
0
Brane, živjo! Sem v najlepših letih, otroci skoraj samostojni, kariera na vrhuncu, pravzaprav mi nič ne manjka. Imam pa težavo, ki mi greni že tri leta življenja, namreč mislim, da me mož vara. Čeprav to spretno skriva. Se je nekajkrat že malo ujel, pa me je spretno "okoli prenesel". Zakon in seks sta sicer celo boljša, kot pred to ugotovitvijo pred 3 leti, saj je tudi on dojel, da nisem slepa. Vendar pa me neprestano zanikanje že nekoliko utruja. Kako vem ali slutim? Na spodnjicah ima 1x ali 2x v tednu bele madeže. Hm, kaj misliš ti? Ves čas me kljuva, zakaj ne gre? Ali pa zakaj ne zapusti nje? Kaj se moškim plete po glavi??? Pa vendar ne bo tako še par let? Kaj misliš ti? Tvoja zvesta bralka.

Živjo, moja zvesta bralka v najlepših letih! 

Kaj se moškim plete po glavi? Zaradi tega, kar se večini plete po glavi, vsaj vročekrvnim, sem napisal zgodbo "Vsi moški so iz Hollywooda", ki je letos širim v novo angleško knjigo z enakim  naslovom "All men are from Hollywood" (mal' "reklame" si delam). Zakaj tak naslov? Zato, ker se v moških glavah, tudi poročenih, kar naprej pletejo scenariji o seksu s to ali ono žensko, med katerimi so skoraj vse, od svakinje do sodelavke, od sopotnice na avtobusu do ženine najboljše prijateljice ... 

Velika večina teh scenarijev, kot tistih, s katerimi je poplavljen Hollywood, se ne spremeni v filme, ampak obležijo na zaprašenih policah oziroma se ne končajo z akcijo. Glede tvojega moža pa: če ga že tri leta sumiš, da te vara, te verjetno vara. Ni pa nujno. To, da ima enkrat ali dvakrat na spodnjicah bele madeže (so res beli, misliš, da gre za kompletne izlive, ali samo ostanke vzburjenosti?), seveda ni noben dokaz za to, da je bil v postelji ali kje drugje z drugo žensko. Lahko bi bil sam s seboj. Saj veš, velika večina moških se samozadovoljuje, ostali pa lažejo, da se ne. To, priznam, kar je sumljivo, pa je, da se je vajin seks in zakon (posebej seks) izboljšal, odkar ga sumiš, da te vara. Delno gre lahko za prefriganost, delno pa gre lahko za nekaj drugega: mnogi moški imajo radi "spremembo", žena lahko postane ta "sprememba", na nek način nova ženska, če imajo stalno ljubico. Vem, zveni nenavadno, vendar je lahko tako. Znanec mi je zaupal, da se je vrnil k ženi in zapustil mlado ljubico predvsem zato, ker ima žena tam dol' lepo urejen krzen trikotnik, ki ga je pogrešal, ljubica pa je med nogama gola. Se zgodi! Zakaj ne gre? Zato, ker mu ti očitno pomeniš več kot ljubica (če jo ima). Zakaj ne zapusti nje (če jo ima)? Zato, ker mu že tri leta uspeva imeti ljubico in tebe (po tvojih besedah) "prinaša okoli". Zakaj neprestano zanika (če res ima ljubico)? Zato, ker je zanikanje prva linija obrambe in zato, ker ima ljubica (če jo ima) kot večina nezvestih moških samo za popestritev seksa.

Kaj narediti? Si ga pripravljena ti zaradi nedokazanega suma zapustiti? Si ga še želiš za moža? Če je odgovor na prvo vprašanje ne in na drugo da, začni stavko v postelji in mu povej, da si mu pripravljena odpustiti afero, če jo prizna in takoj konča, Povej mu, da se želiš v nasprotnem primeru ločiti (tudi, če se ne želiš). Če si želi ostati s teboj, se bo zelo verjetno zelo hitro odločil. Bodi pa pripravljena na vse. Srečno. In hvala ti za zvestobo bralne vrste. 

PREBERI ŠE
Brane, pomagaj!

Brane Kastelic - Zadovoljna.si
Brane Kastelic - Zadovoljna.si