Zadovoljna.si
Zaljubljen par v postelji - 3

Brane, pomagaj!

Razlog, zakaj jo je prevaral, jo je pustil brez besed

Brane Kastelic
21. 01. 2020 08.11
0

Živjo, Brane. Imam problem z možem in sama s seboj. Stara sem 37 let. Mož, s katerim sva poročena šest let, mi je priznal, da mi je bil pred kratkim nezvest. Zatrjuje mi, da s to poročeno žensko – njegovo sodelavko, ki jo navidez poznam – nista niti enkrat občevala. Zatrjuje mi tudi, da je bila kriva reklama, ki jo je eden od sodelavcev delal njenemu fa****u. Dobesedno tako je rekel. Zatrjuje mi tudi, da je še vedno zaljubljen vame, da me ni nikoli prej prevaral in da ne ve, kaj mu je bilo tistih približno štirinajst dni, ko se je dobival z njo. Večinoma v našem avtu. Mimogrede, ta ženska ni nič posebnega, če mene vprašaš, je pa res, da ima velike joške medtem ko imam jaz bolj mičkene in da sem ga velikokrat zalotila pogledovati za ženskami z velikimi joški. A, pustiva to. Reciva, da mu verjamem, da ni občeval z njo, in da sem mu odpustila, kar se je zgodilo. Problem, zaradi katerega ti pišem, je to, da sva od takrat, ko sem po dveh tednih kuhanja mule pristala na seks, seksala trikrat. In trikrat ni doživel orgazma, čeprav mu je lepo stal. Ni doživel orgazma, kar me je prizadelo kot ženo in kot žensko. Zakaj se to dogaja? Je to psihološkega izvora? Misliš, da se še vedno dobiva z njo? Meni govori, da ne ve, zakaj mu ne pride, pravi pa, da nisem kriva jaz. Namignil je sicer, da bi morda pomagalo, če bi mu ga posesala, kar me je samo razkurilo, ker me je spomnilo na to joškačo in fa***a v našem avtu. Zelo jasno sem mu povedala, da bo na felacijo, ki ni nekaj, kar ne vem kako rada počnem, vsaj z moje strani moral počakati. Rada bi premagala ta problem, ker je bil do tega spodrsljaja, kar je njegova ocena te prevare, vedno super mož, pa tudi oče najinih dveh deklic. Vnaprej hvala za nasvet. Brižitka.

Živjo Brižitka!

Ker si se odločila, da možu oprostiš ta “spodrsljaj”, se ne bom vtikal v to, da jo je hitro in poceni odnesel. To, kar me pri njem, čeprav ga hvališ kot super moža in očeta vajinih deklic, najbolj moti, je nezrelost moškega, ki jo kažejo njegova dejanja in besede. Od pogledovanja za ženskimi z velikimi prsmi (večina moških to počne, a velika večina je pri tem diskretnih ali pa tega ne počne v družbi svojih najdražjih, posebno, če imajo mičkene) do opravičevanja tako imenovanega spodrsljaja z “reklamo”, ki naj bi jo sodelavec tej sodelavki delal za njeno “fa***e”. Se tako “pozitivno” odziva na vse reklame? Kako bi se odzval, če bi kakšen sodelavec kakšni drugi sodelavki delal “reklamo” za njene občevalne veščine?

Pismo bralke: prepričana je bila, da je on tisti pravi, nato pa odkrila šokantno resnico!
Preberi še
Pismo bralke: prepričana je bila, da je on tisti pravi, nato pa odkrila šokantno resnico!
Kako bi se odzval, če bi kakšen sodelavec kakšni drugi sodelavki delal “reklamo” za njene občevalne veščine?
Kako bi se odzval, če bi kakšen sodelavec kakšni drugi sodelavki delal “reklamo” za njene občevalne veščine? FOTO: Profimedia

Posebej nezrel je njegov namig po vajini vrnitvi v posteljo (napisala si: namignil je sicer, da bi morda pomagalo, če bi mu ga posesala, kar me je samo razkurilo, ker me je spomnilo na to joškačo in fafanja v našem avtu). Namesto da bi ti bil hvaležen za to, da si mu odpustila spodrsljaj, je žical za to, kar naj bi ga motiviralo pri spodrsljaju. Za felacijo … Za trenutek sem pomislil celo na to, da je vse skupaj, od spodrsljaja do trikratnega neprihajanja, zaigral, da bi ti pokazal, kako zelo željan je felacij, o katerih ti praviš, da niso nekaj, kar bi ti kdo ve kako rada počela (zakaj že ne?).

A to skoraj zanesljivo ni možno, saj bi to bilo vse preveč zapleteno za večino moških možganov, ki bi jim bilo poleg tega jasno, da bi to bila nevarna taktika, s katero bi ogrozili zakon oziroma razmerje. Dejstvo je, da imamo moški zelo radi felacijo in da so ženske, ki jo zelo dobro obvladajo, zelo priljubljene. Kot so moški, ki so vešči izvajalci kunilingusa. To vseeno ne bi smel biti razlog, da bi imeli spodrsljaje z drugimi zaradi “reklam”. V zrelih razmerjih iščemo in najdemo kompromise.

Obupana bralka: 'Po seksu sem začela jokati.'
Preberi še
Obupana bralka: 'Po seksu sem začela jokati.'

A k tvojemu glavnemu vprašanju: zakaj že trikrat zapored ni doživel orgazma (čeprav mu je, kot si napisala, lepo stal)? Prav ima, ko pravi, da ne gre za tvojo krivdo. Ta je (kljub tvoji zadržanosti do felacije) vsa na njegovi strani. Kljub izpričani nezrelosti je najbolj verjetno, da gre za kombinacijo občutka krivde, zmede in zaskrbljenosti, povezane s spodrsljajem. Mnogi penisi nimajo radi občutka krivde, zmede in zaskrbljenosti lastnika. Pogosto zato izvisijo, ne pa lepo stojijo, tako, da ne skrbi: trdno sem prepričan, da bo problem hitro minil, če mu tistih štirinajst dni, ko ne ve, kaj mu je bilo, res ne roji več po glavi. Bolj kot ta trikratni problem me za prihodnost vajinega zakona skrbi njegova izpričana nezrelost, kar mu moraš povedati. So pa “krize”, kot je vajina, ki seveda poškodujejo razmerje, priložnost za nov začetek, tudi kadar so razlogi za krize veliko slabši in hujši. Vso srečo!

Imate vprašanje? Pišite Branetu!
Imate vprašanje? Pišite Branetu!FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375