Zadovoljna.si
Zaljubljen par v postelji - 2

Brane, pomagaj!

Kako naj ga pripravi do tega, da bi večkrat na teden seksala?

Brane Kastelic
25. 04. 2018 08.24
3

Pozdravljen, Brane! Z mojim predragim sva skupaj 2 leti in živiva skupaj skoraj 2 leti. Zelo se imava rada in lepo se imava skupaj. Prvo polovico leta najinega razmerja sva seksala vsak dan, sedaj pa le enkrat na teden (pa še to je večinoma moja pobuda). Sicer je najin odnos super; odlično se razumeva in rada sva v družbi drug drugega. Večkrat na dan prejemam in dajem poljube, ne mine dan, ko se ne bi crkljala … Ampak ostane le pri tem, poljubi in crkljanje. Ne vem, ali velja omeniti najini starosti, jaz sem 23, on pa 42. Sicer ne vidim problema v starostni razliki. Moj izbranec je namreč precej mladosten po naravi. Moja družina ga pozna in sprejema, tudi mene njegovi sprejemajo. Niti otrok še nima in imava to v bližnji prihodnosti v planu. Res ga imam rada in si ne predstavljam več življenja brez njega. Vem, da ima tudi on mene rad, saj mi to jasno pokaže z dejanji in včasih tudi z besedami. V glavnem, vse je v redu, le spolno življenje ne. Ne vem, od kod je prej imel toliko spolne energije, sedaj pa nič. Nekaj časa sem dajala jaz pobudo večkrat na teden in seveda, ker sem bila tolikokrat zavrnjena, me je že minilo. Sedaj se potrudim vzdržati en teden, preden dam spet pobudo, ker je namreč zelo boleče biti tolikokrat zavrnjen in mi je že malo hudo zaradi vsega skupaj. Ko le pride do akcije, je fenomenalno. Zelo se ujameva v postelji. Vem, da tudi on uživa, ker mi to tudi pove, ne samo pokaže. O tem sva se že pogovarjala. Opazila sem tudi (verjetno ne bi smela) neke naravne dodatke, ki mu pomagajo pri erekciji (ne viagra, ampak neka super živila). Pravi, da seksava 2-krat na teden in da drugi pari sploh ne seksajo toliko. Kaj bi lahko bil problem? Res je, da mogoče premalo eksperimentirava, pa bi si jaz zelo želela, ampak nekako ne pride do tega. Kako bi ga lahko pripravila do tega, da bi večkrat na teden seksala?

Zaljubljen par v postelji - 2
Zaljubljen par v postelji - 2FOTO: iStock

Pozdravljena!

Prav gotovo ni (vse) v redu, če se moraš ob moškem, s katerim sta skupaj šele skoraj dve leti, kot si napisala, “potruditi, da zdržiš po en teden brez seksa”. In se ti je nabralo bolečih košaric, ki jih je najbrž za manjšo trgovino s košaricami. Če bi ga od vsega začetka seks zanimal samo enkrat na teden, bi rekel, da se vajina libida ne ujemata, a ker sta v prvem skupnem letu seksala vsak dan in je imel veliko spolne energije, gre očitno za nekaj drugega. Težko je razumeti “po naravi še mladostnega moškega” (tvoje besede) pri še “rosnih” (moja beseda) 42-ih letih, ki ima doma 23-letnico, ki bi rada vsak dan seksala, on pa ji (ga) da samo enkrat na teden, vmes pa se šestkrat ustavi pri poljubih in crkljanju. Razumel bi ga, če bi se takrat, ko ti da, slabo odrezal, in se bal, da bo vsakič tako, a ti praviš, da kadar je, je fenomenalno.

Par v postelji - 3
Par v postelji - 3 FOTO: Thinkstock

Zanimivo se mi zdi, da poskuša tebe, ki znaš šteti in dobro veš, da seksata samo enkrat na teden, prepričuje, da seksata dvakrat na teden in da drugi pari sploh ne seksajo toliko. Kot bi to bilo pomembno za vajin seks, pri katerem je pomembno to, da bi ti približno šestkrat na teden, on pa samo še enkrat, ne pa to koliko seksajo drugi. Kaj mu je? Če je takrat, ko je, fenomenalno, ne bi imel problema tudi, če bi večkrat. Tisti menda vprašljivo učinkoviti naravni “zvarki”, ki praviš, da jih jemlje za pomoč erekciji, bi me zaskrbeli, če bi bilo takrat, ko seksata, slabo, ne pa fenomenalno. Bojim se, da imam slabo novice zate: namreč to, da nima problema spodaj, ampak verjetno zgoraj, v glavi in morda v srcu (nič fizičnega). V najboljšem primeru se je seksualno polenil, ker se počuti varno in udobno v vajinem razmerju. V najslabšem primeru se je čustveno ohladil do tebe in zato seksa samo še takrat, ko ga premaga potreba, ni pa se je tako zelo ohladil, da bi prekinil zvezo, na katero je najbrž poleg tega, kot 42-letnik, ki ima skoraj pol mlajšo 'bejbo' najbrž, zelo ponosen, posebno med vrstniki, ki mislijo, da je kar naprej na tebi, pod teboj, za teboj in tako naprej.

Njegove preteklosti nisi opisala. Morda se mu to redno dogaja. Morda je imel zelo veliko takih krajših razmerij z mlajšimi ženskami, ki se jih je po določenem času preprosto naveličal. Žal je edini način preverjanja tega nekaj, česar si ti prav gotovo ne želiš: če bi z novo partnerico spet seksal vsak dan eno leto, bi to potrdilo, da ima še vedno veliko seksualne energije, vendar ne… zate. Praviš, da mogoče premalo eksperimentirata. Komu pa je do eksperimentiranja, če je prisiljen seksati samo enkrat na teden! Takrat si najbrž želi samo zadovoljitve s povsem običajnimi zadevami. Ne mores narediti nič čudežnega. Že tvoja mladost in napetost in tvoja želja po “vsakdanjem” seksu bi mu morala biti po komaj dveh letih razmerja več kot dovolj za to, da bi se ti, ne pa on branila seksa. Ne vem, na kakšne načine daješ pobudo za seks. Z besedami? Ali pa ga zavajaš, prideš v posteljo gola ali v seksi spodnjem perilu, si občasno brez hlačk, in mu to pokažeš, mu odpneš zadrgo, ker mu hočeš nuditi felacijo medtem ko sta pri večerji, ali pred televizijo, mu predlagaš, da bi se pogledala kakšen dober pornič in tako naprej.

Bodi odkrita z njim, povej mu, da tako ne bo šlo več naprej, da ti je seks enkrat ali dvakrat na teden premalo, in da se bo moral precej bolj potruditi, če želi, da ostaneš z njim. Malce strahu, da izgubiš partnerico, posebno mlado, vsak dan seksa željno partnerico, dela čudeže, če seveda moški že ne išče in ne čaka iztočnice za to, da zapusti razmerje, ker sam nima dovolj jajc, da bi ga prekinil. Vprašaj ga na primer: “Me ljubiš tako kot na začetku?” Če bo prepričljivo rekel, da te, mu reci “Zakaj pa si me potem ne želiš več v postelji vsak dan kot si me na začetku? “ in se sleci tam, kjer bosta imela ta pogovor… Če se ne bo zgodilo nič, se začni oblačit’ in mu vmes povej, da ga zapuščaš. Če te ne bo poskusil ustaviti na noben način, ga res zapusti. Če bosta seksala, pa mu povej, da košaric ne boš več sprejemala. Srečno!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375