Zadovoljna.si
Par - 14

Brane, pomagaj!

'Dobiva se z drugo, k meni pa hodi po seks!'

Brane Kastelic
05. 06. 2014 10.23
29

Pozdravljeni! S fantom sva se razšla pred kakšnim mesecem, pustil me je, ne da bi mi navedel razlog, le da si želi uživati mladost. Meni se to zdi skrajno nerazumno glede nato, da sva imela v odnosu zelo lepe trenutke, popoln seks, dobro razumevanje in vse je štimalo. Zdaj se on dobiva z drugo in z mano, ker pogreša seks. Še vedno zelo uživava, ko sva skupaj, vendar noče resne zveze, jaz pa si želim le to. Prosim, povejte mi kaj naj naredim, da bi se vrnil k meni, ker vem, da bi bila najina zveza zelo lepa tudi v prihodnosti, če bi se lahko pomenila. Že v naprej hvala.

Par - 14
Par - 14FOTO: Profimedia

Pozdravljena! S fantom se nista razšla... (Za)pustil te je! Ker si želi uživati mladost? To je, vsaj po mojem, do tebe poniževalen in nesramen »razlog«. Kot bi rekel, da s teboj ni užival mladosti. Razlog sem dal v narekovaje, ker to ni razlog, ampak prikrivanje resničnega razloga. Zares zaljubljeni moški na kaj takega nikoli ne bi pomislil, ampak užival ne samo seks, ampak tudi vse drugo, vključno z mladostjo, z žensko, ki jo ljubi. Ko moški reče kaj podobnega kot tvoj bivši, na primer, da si želi svobode in/ali prostora, to pomeni, da ni več zaljubljen, da te nima več (dovolj) rad, velikokrat pa tudi to, da že ima drugo (najmanj ogledano). Ti si še vedno želiš resne zveze z njim, on pa si želi seksa s teboj, pa z ono drugo, pa s še kakšna se bo prej ko slej pojavila... In noče resne zveze. Bojim se, da ne moreš narediti prav veliko za to, da bi se vrnil k tebi, in bil samo s teboj, kar si gotovo želiš. Če misliš, da to lahko narediš s seksom, se motiš. Pogrešati bi moral tebe, ne pa samo seks s teboj, da bi lahko upala v obnovitev »lepe zveze«. Večja, a še vedno zelo majhna verjetnost je, da bi se premislil, se vrnil k tebi in bil samo tvoj, če ne bi spala z njim, saj mu s tem pomagaš pri uresničevanju njegove želje, pri uživanju mladosti (beri: seksa z več ženskami), sama pa trpiš. Preboleti in pozabiti ga boš morala, in tudi sama spet uživati mladost, odpreti oči in srce, se na novo zaljubiti v fanta, ki te ne bo imel za seks servis. Samo mesec dni po tistem, ko te je zapustil se ti to verjetno zdi nekaj nemogočega, posebno zato, ker še vedno spiš z njim, a verjemi mi, da se bo zgodilo veliko hitreje, kot si misliš.

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493