Zadovoljna.si
Erotična zgodba

Brane, pomagaj!

Dušo bi prodala za seks iz Branetovih zgodb

Brane Kastelic
25. 05. 2012 12.43
5

Pozdravljen! Moj problem bi težko opisala v nekaj stavkih, vendar bom poskusila. S svojimi 44 leti sodim v, po sinovih (24) besedah, zelo dobro ohranjeno srednjo generacijo, kar opazim tudi sama po moških pogledih, ki me včasih spremljajo. Že 20 let živim s starejšim parterjem, ki pa se še do danes ni potrudil, da bi z njim doživela orgazem. Vedno sem po odnosu počakala, da je odšel iz spalnice, nato pa sem zase poskrbela sama. Kljub temu mi ni nikoli prišlo na misel, da bi zadovoljitev poiskala drugje, čeprav so bile prilike, vendar se mi nekako ni zdelo prav.

Sedaj pa se je vse obrnilo na glavo, tako da se sama ne spoznam, saj si obupno želim avnture, vendar ne vem kako naj se nekomu dobesedno ponudim, da bo razumel kaj želim in se me ne bo ustrašil. Priznam, da bi za seks, ki ga opisuješ v svojih zgodbah, prodala dušo. Kaja

Erotična zgodba
Erotična zgodbaFOTO:

Pozdravljena Kaja, ne morem si pomagat! A ti sploh veš, da si dala enega največjih, če ne celo največji kompliment mojemu pisanju, ko si napisala: za seks, ki ga opisuješ v svojih zgodbah, bi prodala dušo. HVALA!
Glej, brez težav si predstavljam zelo dobro ohranjeno 44-letnico, posebej tako, ki bi prodala dušo za seks v mojih zgodbah. Je ta resničen? Veliko krat. Je “možen” tudi, kadar je samo plod domišljije? Ja. Mora biti. Ni druge. Potrebno se je potruditi zanj. V dvoje.
Naredila si veliko napako in jo ponavljala… dolgih dvajset let, Kaja. Od 24-tega leta naprej? Džizs, Kaja! Kaj ti je pa bilo? In in kaj ti je še vedno? Upam, da ti je ta egoistični leni moški, ki ni poskrbel za niti en tvoj orgazem, nudil vsaj zelo udobno življenje brez vseh drugih stresov, čeprav si plačala visoko ceno za to.
Veš, kaj je tvoja največja napaka? To je napaka, ki sem jo že enkrat omenil, odkar smo na Zadovoljni.si uvedli te zaupne besede: sprijaznila si se z drugorazrednim, ma kaj drugorazrednim, brezrazrednim seksualnim življenjem, čeprav ti seks zelo očitno zelo veliko pomeni. Drugače ne bi po seksu počakala, da je odšel iz spalnice in si sama pripravila do orgazma. Mimogrede: kam je pa… odšel?
Meni se zdi pošastno to, da moški žensko, posebej seksualno vročo žensko, pusti v postelji nepoteženo in da se mu pri seksu fučka za vse drugo kot za svoj orgazem. To bi morali z zakonom prepovedati!
Imej avanturo, če ga ne – to sama najbolje veš - ne moreš zapustiti! Čimprej. Klinc ga gleda, tega tvojega egoista, ki se pri 64-tih (saj je toliko star, če je dvajset let starejši od tebe) ne bo spremenil, če se ni spremenil do zdaj.
Sama praviš, da opažaš “moške poglede, ki te včasih spremljajo”. Svet je poln moških, ki si želijo takšne ženske kot si ti. Odpri oči, vendar tudi srce: v svojem delovnem okolju, v svoji soseski, v svojem družabnem krogu. Ne ponujaj se, vendar pred moškim, če si ga želiš, tega ne skrivaj. Tudi iskanje partnerja prek spletnih socialnih omrežij je nekaj, kar absolutno odobravam, vendar, saj veš, previdno! Želim ti, da bi odkrila ne samo seks, kakršnega si želiš, ampak tudi ljubezen, ki si jo zaslužiš. Duše pa ne prodajaj!

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413