Zadovoljna.si
Par

Brane, pomagaj!

Fant je predlagal, da en mesec ne seksava ...

Brane Kastelic
15. 07. 2012 10.58
0

Živjo! imam eno vprašanje. Stara sem 18 let in imam fanta, s katerim sva skupaj že nekaj časa. Najin seks je bil vedno uredu, zdaj pa si je fant "izmislil" stavo, da zdrživa 1 mesec brez seksa. Verjetno je stavil še s kakšnim prijateljem, ali kaj podobnega ... Najprej sem v to privolila, potem pa začela razmišljati, da ne bova zdržala, ker pač rada seksava, in bi bil to za naju res izziv. Ali naj pokažem, da mi stava ni všeč in ga nekako ogrejem? Ali naj čakam 1 mesec, kot da ni nič? Hvala za odgovor, Brane. Nataša

Par
ParFOTO:

Živjo Nataša! Izziv? Kakšen izziv je to? Kaj in komu s tem kar koli pokažeš ali dokažeš? Mislim, da je to mega neumnost. Če je stavil »s prijateljem ali kaj podobnega«, je to tudi nesramno in grdo do tebe, razen, če je stavil za tako veliko, da te bo peljal na kakšne lepe počitnice (v kar nekako dvomim, sploh pa, kako pa lahko prijatelj ve, da res ne seksata).
Če bi imela dvakrat več let in bi enomesečna abstinenca služila prižiganju novega ognja v vajinem ljubezenskem življenju, bi to razumel, saj parom, ki so dolgo skupaj svetujejo začasno abstinenco, če je ogenj v postelji ugasnil ali samo tli. Pri vajinih letih tega res ne potrebujeta. Poleg tega praviš, da je vajin seks vedno uredu in da rada seksata.
Ne čakaj Nataša. Povej mu, da se tega ne greš in uživaj. Itak mislim, da nisi počakala niti na ta nasvet. Pri vajinih letih je težko biti brez že nekaj ur, kaj šele en mesec. Ne bi sicer rad v tebi brezveze posejal črva ljubosumja, vendar vseeno: je mogoče, da je ta stava prikrivanje česa ali koga drugega? Preveri.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368