Zadovoljna.si
seks

Brane, pomagaj!

Grozno! Moj fant hoče 5-krat na dan

Brane Kastelic
03. 06. 2012 09.19
6

Živjo, mene pa zanima, zakaj imajo nekateri moški veliko željo seksati vsaj 5-krat na dan? Namreč imam fanta, ki si to zelo želi, meni pa ni do tega? Hvala! NinđaaaaŠ

seks
seksFOTO:

Živjo, NinđaaaaŠ!
Nimaš slabe vesti ali vsaj slabega občutka, ko se pritožuješ zaradi obilja, medtem ko prenekatera bralka strada in se, ko bere o tvojem “problemu”, medi že ob misli na “vsaj 5-krat na dan” in te ima za srečnico?
Ne imej slabe vesti ali slabega občutka. Po tvojem “problemu” sklepam, da sta oba, ti in tvoj fant, mlada.
Nič ni narobe s teboj. Prav tako ni nič narobe s tvojim fantom. Ne vem, koliko je star tvoj fant. Moški je na vrhuncu spolne moči pri sedemnajstih letih. Ženska je najbolj seksualno vroča tam okrog 35-tega leta. Koliko takšnih parov poznate? Jaz nobenega. Problemi takšnih parov bi se pojavljali med dvema seksoma, ker se moraš tu in tam tudi pogovoriti, imeti kakšen skupen interes in tako naprej.
Prepričan sem, da te manj moti sama količina seksa kot fantov pristop k seksu, saj imajo mnogi mladi moški preveč neposrednega: seksali bi kar naprej, ker jim kar naprej stoji. Samonikla erekcija postane razlog za seks. Občevanje lahko postane podobno samozadovoljevanju. Ženska ima zato lahko občutek, da si ji ne želi “cele”, ampak samo med nogama. In to ni dober občutek.
Zato imajo mnoge mlade ženske raje starejše moške, ki ne hodijo ves čas za njimi s trdimi (ker jim nimajo več ves čas trdih) in so do njih pozornejši, nežnejši, si vzamejo čas za predigro in vse drugo, se osredotočijo na kvaliteto, ne pa kvantiteto.
Mnoge mlade ženske imajo vsak dan tebi podoben večkratni “problem”. Nekatere se ne pritožujejo, ampak ga rade volje “rešujejo”. Moč libida ni povezana samo s starostjo. Tudi med mladimi moškimi niso vsi tako hudoklini, kot je tvoj fant. Hočem reči, da je očitno, da se vajina libida ne ujemata. Kaj narediti? Če ga imaš zares rada, mu najbrž ne želiš dati košarice, ki bodo njega delale nesrečnega in užaljenega.
Ker ne vem, kolikokrat bi ti, ti lahko svetujem samo eno: da znižaš število odnosov z drugimi oblikami fantove potešitve (oralnim seksom ali vsaj z ročnimi deli). Koliko se pa zamudiš! Pa srečno!
Drugi pa bi se lahko ob tem razgovorili kolikokrat na dan, teden, mesec in leto jim je ravno prav!

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.
 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413