Zadovoljna.si
Erotična zgodba

Brane, pomagaj!

Hočem divji seks! Brane, povej kako ...

Brane Kastelic
18. 06. 2012 13.54
4

Lep pozdrav, Brane. Sem divja 18-letna punca in imam 25-letnega fanta, skupaj sva že skoraj leto dni in se iz dneva v dan bolj ljubiva. Sem kar zelo ljubosumna punca in tudi on je kar ljubosumen, velikokrat se kregava zaradi zelo brezveznih stvari npr. (o kakšnem filmu, o kakšnem fantu, ki me pogleda, ali pa o punci, ki njega pogleda, hehe), vendar te spore še takoj isti dan rešiva, tako da še nikoli nisva bila "prav skregana". Skrbi me, da bi naju to ljubosumje kdaj pokopalo. Na začetku je bilo tega več, ker sva oba bolj zaščitniška, sedaj tega skorajda ni več, ampak občasno se kdaj ponovi. Vendar me vseeno skrbi, kaj če bo kateremu kdaj prekipelo, ker imava močno ljubezen :). Ne vem, kako bi se lahko obvladala, da se te stvari ne bi dogajale. Zelo rada imam tudi bolj grob seks, vendar ne upa biti preveč grob, ne vem, kako mu naj pokažem, da me lahko bolj grobo pof...? Imam tudi željo seksati med menstruacijo, saj sem prebrala na raznih forumih, da bi naj seks blažil krče med menstruacijo in veliko bolj "pasal" kot ponavadi. Vendar ima moj fant odpor do tega, saj se mu "gabi" kri .. Nekako ga razumem, ampak vseeno želim preveriti te govorice, ne vem, kako bi ga prepričala, sicer pa je že rekel, da bo morda nekega dne, ampak mislim, da tega ne bo storil. Imam pa še en problem, je moj drugi spolni partner (nisem staromodna, samo seks jemljem kot del dobre ljubezenske zveze :P ). Na začetku, ko sva želela seksati, me je muca kar močno bolela in pekla. Sva se kar dobrih 6 mesecev matrala, da nama je uspelo (da ga je sploh zarinil v njo), čeprav me še vedno na začetku seksa (ko mi ga želi zarinit' v muco, gre bolj težko) kar boli oziroma peče, kasneje je pa vredu in mi paše. Zanima me, kaj bi bilo tukaj narobe, saj sem vedno dovolj mokra. Pred tem nisem seksala dobro leto dni, a je mogoče težava tu? Drugače pa se na vseh področjih zelo dobro ujameva in razumeva, prav tako pa si zelo zaupava, tudi v postelji je super, saj mi z njim med seksom vedno pride. Z bivšim mi nikoli ni, tako da sem zelo vesela, da me sprejme takšno, kot sem, in nikoli ne rine vame. Aja, Brane, a imaš kakšno noro idejo za divji grobi seks? A mi lahko zaupaš, saj sem nora nanj in rada poskusim kaj novega, divjega, porednega : :), prosim za pomoč in hvala, Brane! Divja punčka ;)

Erotična zgodba
Erotična zgodbaFOTO:

Lep pozdrav, divja punčka! Hmmm… si pa res divja. Zelo divja. Rabiš še kakšnega, bolj izkušenega ljubimca, ki bi ga “zarinil v njo” prej kot v šestih mesecih? Šalim se, ti pa imaš toliko resnih problemov … Greva po vrsti.
Z zdravim odmerkom ljubosumja ni nič narobe, posebej v oblikah, ki jih opisuješ ti (pogledovanje po drugih in tako naprej), saj spremlja veliko večino parov, posebej na začetku razmerja. Tudi po enem letu, kolikor sta skupaj, je normalno. Njegovo ljubosumje je – poleg tega – očitno upravičeno, če sodim po tem, da imaš že po enem letu “drugega spolnega partnerja”. Če te že skrbi, da bi kaj pokopalo vajino razmerje, bi te moral skrbeti dodatni partner, ne pa ljubosumje ta glavnega. Ali tvoje ljubosumje, ki je posledica tvoje porednosti …
Tako prikupno zmedena si! Primerno tvojim osemnajstim letom. V kolikor si “taprava” in te ni sestavila skupina porednih fantov, ki jih zanima, ali imajo ženske rade “tudi bolj grobi seks” in ali jim paše “seksati med menstr(uacij)o”.
Ja, so ženske, ki imajo rade bolj grobi seks (poglej vprašanje in odgovor o želji po seksu “na silo”), kar koli že to zate pomeni. Zakaj pa ti “ne pof… bolj grobo”? Bodi gor’ in bodi groba, kolikor ti ustreza. Ali med seksom zahtevaj, naj te hitreje, bolj globoko, bolj divje, odločneje? V ognju bitke ga s podžiganjem naredi “grobijana”, če ga ne moreš pred seksom prepričati, kaj bi rada … Nekatere ženske imajo rade tako imenovano zaigrano posilstvo. Morda si med njimi.
S seksom med menstruacijo ni čisto nič narobe, ni nezdrav za penis ali nožnico in druge bližnje ženske organe, a mnoge ženske in moški “zmrznejo” že ob misli na seks med menstruacijo, do katerega imajo mnoge kulture in vere od nekdaj hude zadržke, posebej zaradi bedaste dogme, da je menstrualna kri nečista (umazana). Samo v primeru kakšne spolne bolezni enega ali drugega spolnega partnerja je med seksom med menstruacijo večja nevarnost okužbe.
In seveda, prav si slišala, mnogim ženskam seks med menstruacijo omili bolečine in krče, ki jih povzroča. Posebej med ženskim orgazmom.
Še kaj? Seveda, skoraj bi pozabil na tvojega ta drugega seks partnerja, s katerim ga nikakor nista mogla spraviti noter (a z glavnim partnerjem pa ni bilo nobenih problemov te vrste?). Osemnajstletnice in večina žensk pred porodom imajo tesno, ozko nožnico, ki pa se, če je res primerno navlažena, prilagodi večini penisov, posebej “standardnim”. Če je imel dovolj trdega, “divja punčka”, ti pa dovolj vlažno, potem ne vem, kaj sta počela dolgih šest mesecev, razen če tip nima zelo debelega orjaka, kar bi pa najbrž opazila in omenila. Malce si me zmedla s podatkom o tem, da prej eno leto nisi seksala… Tudi če si izmišljena divja punčka, mislim, da bo odgovor koristil marsikomu.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416