Zadovoljna.si
Trikotnik

Brane, pomagaj!

Ima punco in rine vame

Brane Kastelic
01. 08. 2012 11.33
3

Živijo! Tri leta nazaj sta se razšla moj prijatelj in njegovo dekle. Vzrok naj bi bila jaz, ker je bila ona prepričana, da jo je on prevaral z mano, kar ni bilo res. Zaradi vsega tega sva se midva po tistem skoraj vsak dan slišala, dokler nisva na eni žurki 'zasrala'. Od takrat je bil najin odnos zelo čuden. Nisva se več veliko pogovarjala, sva pa skoraj vedno, ko sva prišla skupaj, 'zasrala'. Nekaj mesecev po razhodu se je njegova bivša začela družiti z nami oz. našo družbo. In začel je 'šmirat' še z njo. Ker nisem hotela imeti spet kakšnih problemov, sem se umaknila, ampak to ni bilo dovolj, vedno ko je bil pijan, je hodil okrog mene in svoje bivše ter sva zmeraj 'zasrala'. Zmeraj ko sva bila skupaj, mi je govoril, da me ima rad, pa da bi morala kdaj na kavo, ampak nikoli mi ni poslal SMS-sporočila za kavo ali pa kar koli. In ko sem bila jaz pripravljena narediti prvi korak in vse to, se je on vrnil k bivši. Ko še nista bila uradno skupaj, sta imela eno krizo in takrat je prišel k meni. Ampak je bilo potem vse v redu in zdaj sta skupaj že 8 mesecev. Kadar je pijan, mi vedno namenja dosti pozornosti in me otipava. Prosim povej mi, kaj naj bi to pomenilo? Ker po eni strani upam, da bosta šla kmalu narazen, ker se mi zdi, da sta preveč različen karakter, da bi bila skupaj, po drugi pa mislim, da bosta še dolgo skupaj. In vedno, ko pozabim na vse, kar se je zgodilo med nama, mi vrže naprej en dogodek, ko sva bila skupaj. Rada bi ga pozabila, ampak imam občutek, da mi tega ne dovoli, ker vedno, ko mu vržem naprej, da ima punco ali pa da imam jaz kakšnega, ga to čisto nič ne gane in rine vame. Neznanka

Trikotnik
TrikotnikFOTO:

Živijo, Neznanka! Dobrodošla v kaotični svet ljubezni in seksa, v katerem so zmedeni trikotniki v večjih družbah, kot je tvoj, veliko bolj pogosti, kot si misliš. Žalostno je, da v svetu ljubezni in seksa tako veliko vlogo igra alkohol, ki ga omenjaš tudi ti (prijateljičin fant te »skoz nekaj otipava«, kadar je pijan). V vašem trikotniku največjo zmedo – precej »luzersko« – dela on, ki se očitno ne more in ne more dokončno odtrgati od tvoje prijateljice – konkurentke, hkrati pa tu in tam meša glavo tudi tebi (rine vate/ti govori, da te ima rad/te vabi na kavo, ki je še nisi pila). Tip bi rad sedel na dveh stolih, pa si ne upa (razen takrat, »kadar je pijan«). Tudi ti sodeluješ v tej zmedi. Morala bi mu zelo jasno povedati, naj se odloči ali zanjo ali zate. Ali pa naj te pusti pri miru (ne rine vate). Tvoje mnenje o (ne)ujemanju njunih »karakterjev« je povsem nepomembno. Neoziraje se na to, kakšne slike določen par ponuja drugim, nihče drug razen njiju ne ve, kaj natančno se dogaja med njima in kaj natančno ju vleče in drži skupaj. To, da ga »čist nič ne gane, da maš ti kakšnega« je, draga Neznanka, povsem jasno znamenje, da ga pri tem zanima samo eno. In to ni tvoj srček, ampak ... saj veš kaj. Zato ti svetujem, da ga čim prej pozabiš.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ...

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368