Zadovoljna.si
Ljubica

Brane, pomagaj!

Imam 18 let in sem ljubica fantu, ki ima dekle

Brane Kastelic
17. 09. 2012 15.55
10

Imam en kup problemov. Imam fanta, star je okoli 25 let, jaz pa 18. Z njim seksam že kakšni dve leti, približno 2 krat na mesec. To pa ni moj fant ampak prijatelj za seks. On pa ima punco. Jaz sem se v teh dveh letih zaljubila v njega, kdaj pa kdaj greva na pijačo, se pokličeva, pogovarjava po sms-ih. Včasih bi se ga rada rešila, včasih pa bi rada, da bi bil ob meni. Premaga pa vedno to, da sem se neskončno zaljubila. Ne vem, kaj naj storim. Hvala za odgovor. Tatjana

Ljubica
LjubicaFOTO:

Pozdravljena Tatjana! Mlada in premlada si za to, da bi bila to, kar si oziroma kar si postala: klasična ljubica, ki so na voljo vezanemu moškemu, kadar se mu seksa, pije, pogovarja in smsa s teboj. Premlada si tudi za »prijateljstvo za seks«. Čeprav se o njem zadnje leta veliko govori, ni nekaj zares novega: samo izraz za to ureditev seksualnega življenja je zares nov. Pri osemnajstih letih bi morala uživati življenje, se zabavati, se zaljubiti in se ljubiti s fantom, ki bi bil tvoj. Ne samo, da nimaš fanta, saj ta premeteni sedem let starejši tip, ki te je začopatil že pri šestnajstih letih, tudi ni tvoj prijatelj za seks. Kakšen prijatelj za seks je, če seksata približno samo dvakrat na mesec! Imaš egoističnega ljubimca, morda ženskarja, ki ima verjetno še kakšno ljubico, s katero popestri svoje stalno razmerje. Če bi imel poleg punce samo tebe, bi si te moral poželeti večkrat kot dvakrat na mesec. Prijateljstvo za seks pogosto zmoti ljubezen. Dogaja se, da se zaljubita oba, bolj pogosto pa se zaljubi – kot pri vajinem prijateljstvi – samo eden.
Kaj naj storiš? To, da si se odločila vprašati za nasvet pomeni, da si tako ne želiš več naprej. Si prepričana, da si neskončno zaljubljena vanj? Sprašujem zato, ker praviš, da bi se ga včasih rada rešila, včasih pa bi rada, da bi bil ob tebi. To ni neskončna ljubezen. Če bi ga zares neskončno ljubila bi si ga vedno želela ob sebi.
To, kar ti svetujem je: začni živeti svojim letom primerno Tatjana. Med svojimi vrstniki in hitro ga boš pozabila. Tega ne boš mogla narediti, če temu tipu ne boš dala »odpovedi«. Imaš še dve možnost: podati se v bitko, da bi prevzela stalni punci, čeprav mislim, da si tega ne zasluži. Mislim, da bi bila hitro razočarana. Tudi v primeru zmage, a glej, stari pregovor pravi, da Grki ne bi osvojili Troje, če ne bi poskusili. Tretja možnost, ki pa ti očitno ne ustreza več, je »status quo«, ohranitev sedanjega stanja, seksati dvakrat na mesec.
 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478