Zadovoljna.si
Spolnost

Brane, pomagaj!

Imaš občutek, da je s tabo samo zaradi užitka?

Brane Kastelic
22. 07. 2014 07.59
7

Živjo Brane! Redno spremljam tvoj blog. Zelo mi je všeč in vedno izvem kaj novega. Imam pa vprašanje, ki me muči že nekaj časa. Z mojim fantom sva skupaj 11 mesecev. Ko sva začela seksati, je bilo vse lepo in prav, zmeraj je razvajal tudi mene (me lizal,rajcal itd.). Zadnje čase pa se tega izogiba. Želi da jaz njegovega obdelam, on pa mene nič. Poskusila sem mu pokazati že na vse načine,da si tudi jaz želim, da se me dotakne z roko, jezikom, ne samo s svojim organom. Kako naj mu pokažem, da si tega zelo želim? Včasih razmišljam, kaj če ima drugo in je z mano samo zaradi užitka, ampak tega si ne prestavljam. Prosim pomagaj mi, kaj naj še naredim? Izgubljena

Spolnost
SpolnostFOTO: Profimedia

Živjo, Izgubljena! Me veseli, da me bereš in vedno izveš kaj novega. Hvala ti za to! Glede tvojega fanta… Ni kakšne posebne logike v tvojem razmišljanju o tem, da s teboj samo občuje (saj misliš na to, ko praviš, da je s teboj samo zaradi “sexa”) in ima drugo za “razvajanje” (kot ti praviš lizanju, rajcanju ipd). Kako sploh izgleda vajino spolno življenje zadnje čase? Če prav razumem je vajina predigra omejena nanj oziroma na njegov penis in potem ko se njemu zdi, ti ga vtakne in občujeta? Hitro, vse prehitro, saj sta skupaj enajst mesecev, se je v postelji zelo polenil. Mnogi pari se z leti polenijo, in resnici na ljubo, se ponavadi moški pritožujejo, da v stalnih dolgotrajnij razmerjih trpijo kronično pomanjkanje felacije, a to je druga tema. “Najina” je: moški mora biti v postelji kavalir in narediti vse za to, da naprej pride ženski!!! To je prva in najpomembnejša odlika dobrega ljubimca. In vedno mi bo žal, da nisem jaz napisal odlične knjige “She Comes First: The Thinking Man’s Guide to Pleasuring a Women” (avtor je Ian Kerner), ki je najboljši vodič za kunilingus (oralno zadovoljevanje ženske) kot ključni del ljubezenske predigre kavalirjev, ki jo morajo voditi tako, da najprej pride ženski. Bolj malo žensk je, ki jim (prvim) pride samo zato, ker ga moškemu ližejo (in sesajo)… Večini pa prej pride in bolj uživajo v postelji, če jim moški pred občevanjem liže muco. Kako naj svojemu polenjenemu fantu pokažeš, da si tudi ti želiš predigre s kunilungusom? Zelo enostavno, Izgubljena. Ne mu dat’ in ne mu ga “obdelovat’”, in mu jasno povej, da mu ga ne boš obdelovala in da mu ne boš dala, če te misli prikrajšati za predigro oziroma jo omejevati na felacijo (kje se je vzel?). Seks ni nekaj kar moški dela ženski ali ženska dela moškemu. Razen v prostituciji. Ključno je vprašanje, zakaj se je ta tvoj fant tako polenil v postelji že prej kot po enajstih mesecih? Bojim se, da je to lahko znamenje ljubezenske ohladitve. V to se boš lahko razmeroma hitro prepričala. Če boš odklanjala tak enostranski seks kot ga zahteva on, se bo ali zelo hitro prilagodil tvojim željam, ali pa se poslovil. Nisi obdelovalka njegovega, kot si napisala, “kurca”, ampak njegova punca! Če bo vztrajal pri obdelavi, naj si najde novo obdelovalko.
 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493