Zadovoljna.si
osamljena ženska

Brane, pomagaj!

'Iščem prijatelja za seks, a ga ne najdem'

Brane Kastelic
15. 04. 2013 10.41
32

Brane, imam vprašanje. Želim najti partnerja, leta niso pomembna. Pomemben pa je podatek, da iščem partnerja izključno za občasna seksualna srečanja. Moj dom za takšna srečanja ni primeren, zato pride v poštev samo srečanje pri partnerju ali v hotelu, motelu … Za avto sem pač malo preveč zahtevna. Poskusila sem že povsod. Na družbenih omrežjih, na teletekstu, celo v oglase sem šla pogledat. In rezultat? Oglašajo se: 1. mladički, ki sploh ne vedo, da imajo penis še za kaj drugega kot za lulanje in da se za uživanje da uporabiti še kakšen drug organ; 2. mladički, ki pričakujejo, da jih bo 'mamica' potem v plačani sobi še celo pokrila in jim prebrala pravljico za lahko noč; 3. moški, ki preprosto 'stisnejo rep med noge' in se potem ko je stvar že dogovorjena, preprosto ne pojavijo. Zato sprašujem tebe, Brane, saj morda bolje poznaš populacijo slovenskih fantov in moških: je to splošni trend ali imam pač takšno (ne)srečo, da sem do sedaj naletela na same neresne? Kje se pri nas v Sloveniji da najti nekoga resnega, ki bi občasno 'skočil med rjuhe' v obojestransko zadovoljstvo, skratka nekoga, ki bi postal pravi 'Friend with Benefits'? Lep pozdrav v London, Nezadovoljena

osamljena ženska
osamljena ženskaFOTO: iStockphoto

Nezadovoljena! Tudi 'prijatelji' niso več, kar so bili? Ajaj. Pozabi te, kot jim ti rečeš, mladičke, ki si želijo mlade punce, ne pa odrasle 'prijateljice', posebej, če je malo preveč zahtevna. Najbolj me skrbi tole stiskanje ne ravno repa med noge pri moških, ko je stvar že dogovorjena. Mislim, da sem enkrat že omenil, da je ena izmed glavnih razlik med ženskami in moškimi, ko gre za ilegalni seks, ta, da ženske potrebujejo razlog, moški pa samo prostor. Prepričan sem, da bi bilo moških, ki ga stisnejo med noge in se ne pojavijo, manj, če bi jih lahko 'sprejela' na svojem domu. V hotelu ali motelu te lahko vedno kdo vidi in 'prijavi'. Občutek imam, da ti misliš, da ne gre za strah pred prijavo, ampak za strah pred odraslo žensko, ki ve, kaj hoče in ki hoče samo občasna seksualna srečanja in nič drugega. Zveni idealno, posebej za vse tiste moške, ki se pritožujejo, da doma dobijo premalo seksa in/ali vsaj premalo pester seks (pogosta pritožba je akutno pomanjkanje felacije). Ne morem verjeti, da po vsem tem iskanju nisi našla niti enega moškega, ki bi – v obojestransko zadovoljstvo – občasno skočil med rjuhe s teboj. Navsezadnje moške od nekdaj razglašajo za seks športnike, ki naj bi izkoristili vsako priložnost za seks (v primernem 'prostoru'). Morda bi morala prijatelja za seks iskati bližje, na primer v svojem delovnem ali družabnem oziroma prijateljskem okolju. Odpri oči in ušesa. Morda si nekdo v tvoji neposredni bližini želi isto. Morda celo s teboj. Je po drugi strani mogoče, da precenjujejo moške kot seks rekreativce oziroma da podcenjujejo njihovo romantičnost? Morda pa to, česar si želiš, razglašaš preveč odkrito in jasno, posebej, če omeniš, da si malce preveč zahtevna (za v avto, v katerem je mogoče početi marsikaj zanimivega – prav tako ob avtu). Morda bi morala nekoliko bolj podrobno določiti, kakšnega moškega si želiš. Če napišeš, da iščeš ''partnerja za seks, leta niso pomembna'', morda zveniš preveč 'dešperatna'. Morda imaš pretrd pristop in bi se morala odločiti za mehkejšo metodo: potencialne prijatelje za seks najprej spoznati na kavi in klepetu, ne pa takoj v postelji. Moški neradi kupijo mačka v žaklju. Si se jim na primer pokazala na fotografijah, preden je bila »stvar dogovorjena«?). Glej, Nezadovoljna, veliko sem ugibal, upam pa, da si v odgovoru vseeno našla 'pomoč'. Vračam pozdrav iz Londona, kjer bi veliko lažje našla 'friends with benefits', saj imajo kup spletnih portalov, ki imajo na tisoče aktivnih članov. Morda samo še opozorilo pred uporabo: ko iščeš moškega samo za seks, utegneš najti tudi kakšnega takega, ki ga rajši ne bi našla.

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493