Zadovoljna.si
Spolnost-2

Brane, pomagaj!

Jahačica: 'Moža ni motilo, da mi prihaja samo v enem položaju'

Brane Kastelic
23. 09. 2023 05.00
0

Pozdravljen Brane. Sem dobrih štirideset let stara ločenka brez otrok. Z možem sva se ločila pred dvema letoma, potem ko sva si priznala, da naju že nekaj let ni povezovalo veliko drugega kot seks, ki je vedno "štimal", v veliki meri zato, ker, če sem zelo konkretna, mi je redno prihajalo in zato, ker moža ni motilo, da mi prihaja samo v enem položaju. Kadar sem zgoraj. Sede. Kadar, po domače rečem, jaham. V skoraj desetletnem zakonu sva poskusila veliko različnih položajev, se oba trudila, pa ni šlo. Zato nisva več izgubljala časa. Po primerno dolgi predigri sem ga zajahala, pa je bilo. Ker sem imela zadeve pod kontrolo jaz. To bi lahko zelo natančno opisala, a bo dovolj, če napišem, da sem jaz kontrolirala drgnjenje klitorisa, brez katerega mi ne bi prihajalo: od jakosti do smeri in ritma. Mož se ni nikoli pritoževal zaradi mojega stalnega jahanja. V lepem spominu imam njegove običajne besede po predigri "pridi, jahačica moja". In v čem je težava? V tem, da že moj tretji partner, s katerim hodim od ločitve, hoče biti predvsem zgoraj, pa tudi, da mi pride tudi v drugih položajih, posebno od zadaj. Prav "zatrmarili" so s tem. Zakaj? Ne razumem. Razumeš ti? Kaj naj naredim? Svetuj, prosim. Lep pozdrav od, lol, Jahačice.

Pozdravljena Jahačica! Razumem tebe, razumem tvojega bivšega moža, ki je ležal na hrbtu, užival in imel lep razgled, ne razumem ali samo delno razumem pa tvoje tri partnerje po ločitvi. Bolj malo moških se brani ženske, sedeče zgoraj. Ne samo zaradi razgleda na žensko, ki uživa, posebno pa na valujoče, tresoče, nihajoče prsi (odvisno od sloga jahanja), ki jih je super lepo gledati. Ne samo z očmi, tudi z rokama lahko v tem položaju uživa bolj kot v večini drugih. Lahko objema ženske prsi, lahko ritnice, lahko z eno roko uživa na prsih, z drugo na ritnicah. 

Tinka: 'Ali imajo vsi moški takšne nenavadne fetiše?'
Preberi še
Tinka: 'Ali imajo vsi moški takšne nenavadne fetiše?'

Težava tvojih novih seks parterjev je v njihovem moškem egu, prepričanju, da morajo oni, ne pa ženske same, "pridelati" svoj orgazem. Velika večina žensk ima daljšo in zahtevnejšo pot do orgazma kot skoraj vsi moški. Vsaka ženska veliko bolje ve, kako lahko "pridela" svoj orgazem, kot ve njen moški, če se ne prilagodi njenim željam in njenim napotkom. Nekateri, posebno če mislijo, da so super ljubimci, imajo s tem nerazumen problem zaradi ega. 

Velika večina parov ima spolne odnose v največ treh, štirih položajih in s tem ni čisto nič narobe. Če je kaj jasno kot beli dan, je, da si ženska najbolj želi spolnega odnosa v položaju, v katerem zanesljivo doživi orgazem. Ne bom trdil, da se mora vsak seks začeti in končati v položaju, v katerem ženska zanesljivo doživi orgazem, prav nič pa ni narobe s tem, če se vedno konča v položaju, v katerem zanesljivo doživi orgazem. Jasno? 

S tantričnim seksom do multiplih orgazmov
Preberi še
S tantričnim seksom do multiplih orgazmov

Moški bi se morali veseliti, da ženska vedno doživi orgazem vsaj v enem položaju, ker ga tja do osemdeset odstotkov žensk ne doživi v nobenem položaju brez takšnega ali drugačnega sodelovanja – draženja klitorisa (primerni položaji z veliko "trenja", njegovi ali njeni prsti, vibrator). Ravno ženska zgoraj, sede ali leže, z nogama narazen ali s stisnjenima nogama, ima velik nadzor nad draženjem /drsanjem/drgnjenjem klitorisa, ki je vir orgazma velike večine žensk. 

Kaj naj narediš? Ne izgubljaj časa s trmoglavimi moškimi, ki hočejo biti samo ali predvsem zgoraj, ne brani se različnih položajev, a subtilno poskrbi za to, da boš na koncu zgoraj ti, v položaju, ki ti prinaša orgazem. Vsakdo je arhitekt svojega spolnega življenja. Na kratko, Jahačica, jahaj naprej. Pravi moški bo razumel. Nepravih pa si itak ne želiš.

Brane, pomagaj!
Preberi še
Brane, pomagaj!
Brane Kastelic - Zadovoljna.si
Brane Kastelic - Zadovoljna.siFOTO:
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416