Zadovoljna.si
Erotična zgodba 2011 - 6

Brane, pomagaj!

Kako naj ženska prebudi strast v svojem moškem

Brane Kastelic
12. 06. 2012 14.14
1

Pozdravljen Brane, dokaj redno prebiram tvoje zgodbe ipd... in moram priznati, da so mi všeč. Prebrala sem zgodbo gospodične s sinkom in utrujenim možem (in njeno nenasitnostjo). Pa me vseeno zanima, kako naj ženska naredi svojega moškega pohotnega? Vzbudi v njemu željo po ljubljenju, po erotiki. Hm, misliš, da je mogoče? Vem, da smo različni, z različnimi potrebami, željami, vrednotami in prioritetami, ampak odnos brez dobre intimnosti ni dober odnos. Brez tega enostavno ne gre, saj nam daje občutek, da smo željene, da si nas naši moški želijo, skratka ta občutek je čudovit in verjamem, da tudi za moškega, a ne? Sara

Erotična zgodba 2011 - 6
Erotična zgodba 2011 - 6FOTO: iStockphoto

Pozdravljena Sara! Najprej seveda hvala za “priznanje”. Podpišem vse, kar si napisala, posebej to, da razmerje ne more biti zares dobro brez dobre intime, brez erotičnega naboja. Kadar človek pogleda pare okrog sebe, hitro vidiš ta naboj, v izmenjavi pogledov, v telesni govorici. Ne mislim na veliko krat igrano javno razkazovanje čustev, po katerem prednjačijo slavni, ampak na tiste iskrene čutne dotike, ki povejo vse.
Da je ženska zares srečna z moškim mora imeti občutek, da se njegov svet vrti okrog nje, da je v središču njegovega sveta, in da si je želi vedno znova – se je dotikati, jo poljubljati, objeti, sleči, božati, ljubiti. Moški, ki skrbi za to, da je razmerje erotično tudi, ko nista v postelji. Tudi moški seveda potrebujemo občutek, da nas ženski želi, nas cele in posebej našega najboljšega prijateljčka, ki rad sliši pohvale. Kako naj ženska moškega naredi pohotnega (lepa beseda)? Različne moške delajo pohotne različne reči. Veliko večino dela pohotno vse tisto, kar vidijo. Mnoge tudi tisto, kar slišijo. Ali eno in drugo.
Nakaterim nam je dovolj že malo več gole ženske kože… Svež pimer: ko sem šel zjutraj peš v trgovino, sem opazil, kako se je v avtu sedeča ženska v minici nežno “praskala” po stegnu. Kar gledal sem jo, domnevam, da pohotno, vse dokler se ni prižgala zelena luč na semaforju. Prej me je nagradila z nasmehom.
Mnoge moške delajo pohotne seksi samozavestne urejene dišeše nasmejane ženske. Njihove obline in doline. Njihova hoja. Njihovo praskanje stegna pred semaforjem. Nekateri moški potrebujejo več. Seksi spodnje perilo. Igrice. Porniče.
Če sva v postelji, Sara, bi rekel, da moške dela najbolj pohotne ženska, ki se zares prepusti uživanju, strastno in glasno. Pohotna ženska. Ko jo čutiš, vidiš in slišiš uživati. Ko glasno diha, stoka, ječi, te spodbuja, tudi s packanjem, hvali tebe in tvojega, si jo vedno znova želiš. Njena želja spodbuja tvojo željo.
Bodi pohotna, pa boš nagrajena s pohoto.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399