Zadovoljna.si
Zapeljevanje

Brane, pomagaj!

Kako najti dekle za resno zvezo?

Brane Kastelic
2013-05-06 10:34
23

Brane, pozdravljen! Rad bi ti postavil samo eno vprašanje: Kako najti dekle za resno zvezo? Star sem namreč 20 let, a sem imel do zdaj eno samo dekle, pa še ta zveza ni bila čisto resna. Ker nisem za neke avanture, tako nisem seksal že celo večnost (odkar sva šla s tistim enim in edinim dekletom narazen). Preprosto ne vem, kje tiči problem. Ne vem, zakaj dekleta name ne gledajo kot na potencialnega partnerja, temveč zgolj kot na prijatelja (ki posluša njihovo jokanje, ko gredo s kom narazen) ali pa na neko igračko za eno noč. Da ti povem še nekaj o sebi. Sem prijazen, delaven fant. Redno študiram, znam kuhati, pospravljati, ne popivam kot večina mladine, rad imam bolj umirjeno druženje, rad si pogledam tudi kakšno dobro nogometno tekmo. Dosti teh 'frendic' sem vprašal, kaj si mislijo o mojem videzu, in odgovori niso bili slabi, pa kljub temu vedno znova pristanem v 'frend coni'. Iz te cone pa ni vrnitve, to vemo vsi. Zato bi te prosil za kakšen nasvet, kako najti žensko in ji takoj nakazati, pokazati oziroma povedati, da bi rad resno zvezo in da me razne avanture ne zanimajo, ne da bi jo takoj odvrnil od sebe oziroma še enkrat več pristal v 'frend coni'. Obupan

Obupan, pozdravljen! Lepa dekleta ljubijo (ali vsaj obožujejo) barabe!? Nekaj je na tem, Obupan. Zveni nefer in nerazumno, vendar imajo mnoge ženske fajn fante, kot si ti, za dolgočasne in predvidljive, zato jih imajo rade za prijatelje, amaterske duhovnike ali amaterske psihologe, ki jim zaupajo svoje ljubezenske probleme, in za ramo, na kateri se zjokajo, ko ostanejo brez tipa. Iz 'frend cone', kot temu položaju praviš ti, morda res ni vrnitve, je pa tudi v tej coni na voljo več kot dovolj seksa, da ti ne bi bilo treba stradat'. Če boš kakšni taki ženski, medtem ko ti bo jokala na rami, pokazal, da te bolj zanima seksati z njo kot poslušati njeno cmerjenje, se boš znebil nečesa, kar je morda v družbi postal že tvoj imidž prijaznega fanta, na katerega lahko računajo, ko so v ljubezenski stiski. Ironično je, da se ženske po tem, ko končajo z bolj barabskimi, nepredvidljivimi, celo po malem nevarnimi dominantnimi moškimi (nekateri jim rečejo alfa moški ali 'Bad Boys', pokvarjeni fantje), ki jim pripisujejo visoke seksualne kakovosti in jih veliko težje osvojijo, zelo trudijo te moške spremeniti v točno takšne moške, kot si ti. Čisto nič ni narobe s tem, da si želiš resne zveze in da te avanture ne zanimajo (tudi večina žensk je takih), vendar ženskam tega ni treba razlagat' ali govorit', vsekakor ne na začetku, ker si večina mladih žensk najmanj podzavestno želi nepredvidljive avanturistične ljubezni. Poleg tega imajo tudi ženske (in ne samo moški) rade lov, si bolj želijo tistega, ki ga ne ne morejo imeti, kot tistega, ki jim je na voljo. Nekatere imajo barabine za dobre fante, ki so se pokvarili (so jih pokvarile druge ženske) in jim je to neke vrste izziv. Zato ti svetujem, da se vsaj malo 'pokvariš' in za ogrevanje jokavim prijateljicam vsaj jasno nakažeš, da bi rad nadgradil prijateljstvo (med rjuhami). To bo tvoj izhod iz 'frend cone', po katerem te bodo dekleta začela 'resno' jemati.

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 141