Zadovoljna.si
ljubezenski trikotnik

Brane, pomagaj!

Ko bivši ponovno potrka na vrata …

Brane Kastelic
2013-07-24 08:20
10

Pozdravljen, Brane! Nikoli si ne bi mislila, da te bom vprašala za mnenje, ampak, da slišim še moško stran: pred približno petimi meseci se mi je preko elektronske pošte javil bivši fant, ki je bil moja prva velika ljubezen. Mislim, da nikoli več nisem nekoga ljubila tako močno, kot njega. Pustil me je zaradi ene koklje, s katero se je kmalu tudi poročil, pa tudi hitro ločil. Zdi se mi, da vse skupaj ni trajalo niti dve leti. A že s tem, ko se mi je ponovno javil, mi je čisto zmešal glavo. Srečala sva se, šla na kavo, sledil je poljub …. V glavnem, mravljinci. Posledično sva pristala tam, kjer ne bi smela. Moti pa me, da me zdaj ignorira, kot da me ni. Zanima me, kaj ti misliš o tem. Je samski, jaz pa nisem. Zanima me, zakaj me je spet dal na stand-by? A je kaj narobe z mano? Tinca

Pozdravljena, Tinca! Naj te najprej pomirim. S teboj ni nič narobe. Nekaj pa je precej narobe v tvojem sedanjem razmerju (praviš, da nisi samska), da si s svojim nekdanjim fantom – prvo veliko ljubeznijo – tako hitro pristala tam, kjer ne bi smela (domnevam, da je to postelja). Čeprav te je zapustil zaradi »ene koklje«, s katero se je celo poročil, si tudi ti spet, oprosti, ker bom tako rekel, brezglavo počepnila pred njim kot ... Kaj si pričakovala? Da se bo vajina ljubezenska zgodba nadaljevala tam, kjer se je končala, ko se je končala? On se je vanjo, Tinca, vrnil z enim samim ciljem. To ni bilo tvoje srce. Cilj je bil precej nižje. Po ločitvi (od koklje) oziroma propadlem dveletnem zakonu je morda nostalgično pomislil nate. Bolj verjetno je, da je bil samo potreben, pa malo iz vaje pri iskanju nove partnerice, in je pomislil, zakaj pa ne bi Tinci napisal eno elektronsko pisemce in ji zmešal glavo, da bi se pošteno naseksal. Naj ti povem moško stran: moški se radi vračamo v posteljo z ženskami, ki še vedno čutijo mravljince, ko se pojavimo, posebej, če so bile zelo dobre ljubimke. So tudi ženske, ki vsaj začasno, dokler ne najdejo nove ljubezni, sprejemajo nekdanjega fanta v postelji. Ker raje seksajo z nekdanjim, kot da bi seksale kar z nekim tipom, do katerega ne čutijo nič ali bolj malo. Zakaj te zdaj ignorira oziroma te je dal, kot ti misliš, na stand-by? Morda je že našel novo 'kokljo', morda pa se je prestrašil tvoje očitno zelo čustvene in hitre reakcije ter tega, da boš hotela čisto pravo nadaljevanje vajine zgodbe ali pa ima zaradi reakcije, ker je sam hotel izključno samo seks, slabo vest. Tina, glej, kar je ... je. Ne vem, kolikšno škodo je utrpelo tvoje sedanje razmerje, posebej v tvojih čustvih. Vem pa, da se je vseeno zgodilo nekaj koristnega: zdaj, ko te tako nesramno ignorira, te je (vsaj upam) prepričal, da se je vajina ljubezenska zgodba končala takrat, ko te je prvič zapustil – zaradi ene koklje. Pozabi ga! Utegne se še pojaviti, spet z enakim ciljem. Ne daj (se), Tinca!

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 133