Zadovoljna.si
Velikost je pomembna!

Brane, pomagaj!

Ko ima ljubimec premajhnega ... kako si pomagati?!

Brane Kastelic
19. 06. 2014 14.13
17

Brane, stvar je takšna. Stara sem 30 let, v moji dolgoletni zvezi so že prav vse stvari postale čista rutina in kar od nikoder se je pojavil mlajši tip, ki me je čisto obnorel. Prav tako poročen, res priročno. Varanje mi sicer ni v navadi, a njemu se nisem mogla niti hotela upreti - visok, postaven, samozavesten in zabaven, med nama pa prvinska privlačnost odkar sva se prvič videla. Upam trditi, da se mi kaj takega v življenju še ni zgodilo. Tudi prvi dotiki so bili nadrealistični, končno nekdo, ki si upa žensko prijeti tako kot se spodobi, strastno in z občutkom, pacarjev namreč ne maram. Vse dokler ni prišlo do dejanske akcije. Njegovi poljubi so malodane smešni, hiperaktivnemu jeziku sploh ni mogoče slediti, so pa strastni in globoki, zaradi česar sem mu prvo pomanjkljivost precej hitro odpustila. Drugo razočaranje je sledilo v njegovih hlačah, a proti temu ne moremo nič, kajne. Kljub temu, da so njegove roke ves čas divje grabile po meni, mu niti enkrat ni uspelo zadeti vsaj ene erogene cone, nato pa me je na hitro potegnil nase in čakal, da ga poseksam z besedami 'naredi tako, da ti bo prišlo'. Seveda sem bila svetlobna leta od orgazma (čeprav mi navadno prihaja precej z lahkoto, s kombinacijo nekaj osnovnih tehnik). Želela sem menjati položaj in sem ga potegnila nase, kjer se je v trenutku začelo divje in hitro nabijanje, tip je trpežen in vzdržljiv, kar je agonijo samo še podaljšalo. Morda ne ravno agonije, a sem imela vmes kar nekaj wtf momentov. Vse skupaj sem pripisala živčnosti ob prvem seksu in čez nekaj dni poskusila znova, a zgodba ni bila nič kaj drugačna, s to razliko, da mi je tokrat očital da upa, da 'tokrat ne bom želela biti samo spodaj'. Kaj mi je preostalo drugega kot da sem se povzpela na njega in sva nabijala v prazno do njegovega vrhunca. Priznam, vedno sem bila prepričana, da če sem v čem res dobra, je to seks, od njega pa sem se vračala kot nekakšna frigidna neizkušena zafrustriranka, ki ni sposobna doživeti enega preprostega orgazma, ki ga je tako pričakoval. In dejansko zaradi tega sem zafrustrirana. Kljub vsemu moram povedati, da tip v resnici ni tak sebičnež, nor je name in na moje telo, kadar ne seksava mi nakloni ogromno nežnosti in prepričana sem da vse kar počne, počne z dobrim namenom zame, a očitno mu ravno tisto, zaradi česar sva sploh skupaj, ne gre najbolje od rok. Z veseljem bi ga kaj naučila, a glede na to, da doma že deset let redno in pogosto seksa z ženo, ki je očitno s takšnim načinom zadovoljna (je to sploh mogoče?), je prepričan, da je noro dober ljubimec. Brane, kaj ti misliš? Sem jaz tista, ki je vseskozi živela v zmoti kako zelo obvladam stvar? In ta njegova žena, a uživa ob tem živalskem seksu ali ob dveh otrocih in prepotrebnem možu samo stisne zobe in razpre noge? In predvsem, kaj bi ti naredil na mojem mestu? Verjetno vseh odgovorov niti nimaš, jaz pa sem se hotela nekomu izpovedati, saj moje poročene prijateljice verjetno veliko razumevanja do moje avanture tako ali tako ne bi imele.

Penis
PenisFOTO: Thinkstock

Pozdravljena, ne zameri mi, ker me je tvoja zgodba tu in tam nasmejala... najbolj, ko sem prebral genialni orgazmični nasvet moškega (z majhnim): »Naredi tako, da ti bo prišlo!« Mislim... Stvar je, če je na kratko »rekapituliram« zgodbo, taka: po njegovem prehitrem jeziku si odkrila očitno premajhen penis in neprecizne roke, a tragikomedija se je v bistvu šele začenjala. Tip je očitno izjemen ljubimec. Ko je spodaj, reče »naredi tako, da ti bo prišlo«, ko je zgoraj pa vse naredi sam in sicer narobe: hiti, divja, nabija... Kot bi te hotel s tem preslepiti, da ne bi opazila, da ima majhnega. Namesto, da bi to nekako nadomestil, na primer z doktoratom iz predigre, posebno oralnega seksa. Kljub tej popolni polomiji, ki je ni povzročila nervoza zaradi premiernega seksa, si mu dala še eno priložnost, ki pa jo je, vsaj po mojem, zapravil takoj, ko je »prijavil«, da upa, da tokrat ne boš želela biti samo spodaj. V tem trenutku bi verjetno morala reči, da ne boš nikjer, ne zgoraj, ne spodaj... In oditi. Zna biti, da ti bo kdo rekel, da je to, kar se ti je zgodilo s tem neandertalskim ljubimcem, ki ga boš zelo težko izobrazila, ker je prepričan, da je noro dober ljubimec, po kateri je krepost nagrajena, pregreha pa kaznovana. Ne da bi izražal razumevanje ali nerazumevanje za tvojo afero – morala je osebna reč, zato sem pri tem največkrat neutralen – mislim, da s tem tipom samo zapravljaš čas. Dvomim, da svojo ženo kaj drugače »ljubi«, in da boš z njim samo izgubljala čas in energijo. Prepričan sem tudi, da bi ti itak pobegnil ob prvem znamenju, da ga želiš v postelji »učiti«, ker to večina moških, posebno izkušenih (dobro in slabo izkušenih), vzame kot kritiko. Ne morem soditi o tem, kako zelo dobro ti obvladaš stvar (seks), ker bi približno 99,9 odstotkov žensk, ki so že kdaj seksale, v postelji s tem seks komedijantom, pogruntale, da nima pojma. Si ob tej tragikomediji morda pomislila na to, da tvoj seks z dolgoletnim partnerjem kljub »čisti rutini«, morda le ni tako slab in da bi bilo morda bolje preusmeriti čas, energijo in obvladovanje seksa v oživitev in popestritev vajinega seksa? Saj veš, za čisto rutino v dolgoletnih razmerjih ni nikoli kriv samo eden. Verjamem, da je to lažje reči kot narediti, če vaju je dolgoletnost tako zelo čustveno ohladila, da misliš, da to ni možno. A če je res tako (kaže pa, da je, če te je ta drugi tip tako na hitro obnorel in če bi ga bila kljub razočaranju v njegovih hlačah in neandertalski seksualni tehniki bila pripravljena vzeti v šolo) zakaj sploh vztrajati v zakonu? Komaj trideset let imaš in pred seboj še zelo veliko »čiste rutine«, če ne bosta sprožila revolucije v postelji in samo vprašanje časa je, kdaj se bo pojavil drug moški, ki te bo zmešal tudi v postelji in bodo nastopile težave drugačne vrste. Nikoli ni prepozno za revolucijo! Pa s tem ne mislim samo na vaju z možem.

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493