Zadovoljna.si
Tišči me lulat

Brane, pomagaj!

Ko imava spolni odnos, me prime na malo potrebo

Brane Kastelic
17. 08. 2012 16.43
5

Živjo, Brane! Imam grozno težavo. Vedno me na začetku spolnega odnosa zelo boli. Ok, to nekako pretrpim, ko pa odnos traja več kot dve minuti, me močno prime na majhno potrebo. Tega pa ne morem pretrpeti in se morava ustaviti. To je res grozno, sram me je pred fantom in strah me je, da me bo zaradi tega zapustil. Stara sem 19 let, skupaj sva približno 2 leti. Hvala za odgovor. LP Nina

Tišči me lulat
Tišči me lulatFOTO:

Živjo, devetnajstletna Nina. Vrsto težav imaš, ki se prepletajo in povečujejo druga drugo in te ovirajo pri tem, da bi uživala v seksu: od strahu pred bolečino na začetku spolnega odnosa do strahu pred tem, da te bo fant zapustil, vmes pa še ta zadrega in sramota, ker te med odnosom prime na malo potrebo.
Naš glavni spolni organ ni med nogami, ampak med ... ušesi, prvi pogoj za uživanje spolnosti pa je ... sproščenost, ki nam jo lahko zagotavlja samo lastna »glava«. Tvoja bi ti morala povedati, da je strah pred tem, da te bo fant zapustil, povsem odveč. Po približno dveh letih je, kljub težavam, še vedno s teboj. Biti moraš bolj samozavestna. Šibka samopodoba zelo slabo vpliva na seksualno življenje.
O bolj »tehničnih« straneh tvojih problemov: po približno dveletnem razmerju te na začetku spolnega odnosa še vedno zelo boli, vendar to »nekako pretrpiš«... Nekaj ni prav. Ker si zelo na kratko opisala to svojo »grozno težavo«, lahko samo ugibam, kaj še vedno povzroča bolečine. Upam in domnevam, da – po skoraj dveh letih »izkušenj« – začneta odnos, potem ko je tvoja nožnica po primerno dolgi predigri primerno vlažna. Bolj ko je vlažna, manj je verjetnosti, da bi te bolelo na začetku odnosa. Če začetna bolečina mine, potem je s teboj tam dol' vse v redu (kaj je lahko narobe, si prosim preberi v več prejšnjih odgovorov bralkam z bolečinami te vrste). Na začetku odnosa si morda še vedno premalo vlažna in se bolj navlažiš med odnosom. Ima tvoj fant zelo veliko, zlasti zelo debelo ljubezensko orodje, ti pa si bolj ozka? Pomagajta si s kakšnim od številnih lubrikantov. Primeren je že najboljši naravni vlažilec: slina.
Zakaj te med odnosom prime na malo potrebo? Kup razlogov je lahko za to. Najbolj očiten je ta, da kar nekaj časa pred seksom nisi šla lulat. So tudi drugi: nekatere ženske prime na malo potrebo v nekaterih položajih, zlasti v tistih, v katerih je moški zadaj, ker s penisom med občevanjem pritiska na mehur. Možno pa je tudi, da s penisom pritiska na znamenito vaginalno točko G, ki jo mnoge ženske še vedno zaman iščejo, nekaterim pa prinaša potresne vaginalne orgazme. To se prav tako najraje zgodi, kadar je moški med občevanjem zadaj. Če je to ... to, je to dobra novica.
Takole bova naredila, Nina: sprosti se, poskušaj pozabiti na vse strahove, podaljšajta svojo predigro, uporabita lubrikant, pojdi tik pred seksom lulat in pojdi lulat tudi med seksom, če te prime. Pa kaj potem, če moraš iti ... Poskusita to obrniti na hec ... (mnogi ljudje so v postelji vse preresni). Hitro se vrni in nadaljujta, kjer sta ostala. In raziskuj(ta) točko G, ki sta jo morda nehote odkrila.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ...

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375