Zadovoljna.si
Dekleta

Brane, pomagaj!

Ko vidim kakšno 'dobro' punco, pomislim na seks

Brane Kastelic
16. 05. 2012 10.44
0

Zdravo Brane! Imam problem, star sem 16 let in sem zelo "potreben". Vedno ko vidim kakšno dobro punco pomislim na seks, ne vem če sem že pripravljen na to, kajti s punco o tem ne govoriva . Kaj naj naredim ? LP Surbin.

Dekleta
DekletaFOTO:

Zdravo Surbin! Kako sva si podobna! Tudi ko jaz vidim kakšno “dobro” žensko pomislim na seks, ne pa na njeno dobroto. In oba sva zato povsem “normalna”, čeprav je med nama kar nekaj let razlike. Moški pa tudi ženske velikokrat pomislimo na seks. Veliko krat na dan, celo velikokrat na uro. Dobre punce in dobre ženske so najbolj naravni sprožilec vročih misli. Kako zelo te razumem. Tudi sam pri tvojih letih nisem mislil pravzaprav na nič drugega kot punce in seks. Povsem naravno in prav je, da pri šestnajstih letih ob pogledu na dobro punco pomisliš na seks. Kot bi bilo povsem naravno, če bi pomislil na to, da bi se z njo delal samo domačo nalogo. Ljudje smo vse življenje različni: v različnih ozirih se različno hitro razvijemo. Telesno, intelektualno, seksualno. Tudi punce, celo če so že “dobre” za pogledat’ , so lahko že ženske, ali pa so lahko še otroci. Nekatere, kot ti, ob pogledih na fante pomislijo na seks in se počutijo zelo “potrebne”, druga pa so lahko še tako otročje, da se na skrivaj še vedno igrajo z lutkami. Ne vem, kako daleč je tvoja punca v tem oziru.
Če ne veš, ali si že “pripravljen na seks”, potem zelo verjetno še nisi. Kaj naj narediš? Predvsem ne hiti. Sodeč po tvojem pisanju svoje punce ne siliš v seks. Tako je prav. Rad jo imej, epo se imejta, vse ostalo pa se bo zgodilo samo po sebi, ko bosta oba pripravljena za to. Prvi seks je daleč najlepši, ko gre za zaljubljen za seks pripravljen par. Del priprav je tudi kontracepcijska “oprema”. Saj veš, kondomi pa to.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.
 

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399