Zadovoljna.si
Težave z erekcijo

Brane, pomagaj!

Ko začneva seksati, mu 'pade skupaj'

Brane Kastelic
05. 10. 2012 16.08
10

Zdravo, Brane! Zanima me glede mojega partnerja. Vedno je tako, da na nek način seks ne uspe. Zakaj? Poskušava vse sorte in v bistvu je pripravljen na seks (je trd), ko pa probava seksati, pa takoj pade skupaj. Nikakor ne gre, mogoče kako minuto stoji, potem pa konec. Sva že uspela, ampak z varianto, da mu je prvo stal. Potem pa takoj skupaj padel, ampak do konca je pa bilo, je prišlo. Pa tudi ustno je uspelo. Ne vem, zakaj nima skoz trdega in da mu pride na normalen način. Imava se zelo rada in si to oba zelo želiva. Njega precej skrbi, ker prej je bilo vse ok. Pred menoj nikoli ni imel resne punce kot sedaj. Se pa precej obremenjuje s tem in tudi meni ni vseeno. Lepo prosim za odgovor in upam, da bo nasvet pomagal. Resda je tudi doživel nekaj stresnih situacij in zdaj se končno nekako postavlja vse na svoje mesto. Počasi ... Varanja pa definitivno ni! Hvala, Pikica

Težave z erekcijo
Težave z erekcijoFOTO:

Zdravo, Pikica! Za uvod si, prosim, preberi, kar sem odpisal Lenivcu, čeprav gre pri njem, ker je mladenič in začetnik, verjetno za drug problem kot pri tvojem partnerju. To, kar sem mu napisal na koncu, bi bil tudi nasvet tebi/vama. Delno zato, ker se tudi pri tvojem partnerju problem stopnjuje/povečuje večkrat, kot »mu pade skupi«. Upam, da se mu to dogaja samo zato, ker ga že v naprej skrbi, da se bo to zgodilo, kar se potem, ker ga skrbi (ker misli na to), dejansko zgodi. In zaradi stresnih situacij, ki jih ima za seboj. Stres (skrbi, finančni in drugi problemi in tako naprej) in poštena erekcija, ki se ne sesuje po minutki, ampak po orgazmu, nista najboljša posteljna partnerja. Seveda se obremenjuje s tem in seveda tudi tebi ne more biti vseeno, ko si ga vsa vroča želiš stoječega, njemu pa skupi pade ... To mora biti grozno. Močno zaveznico imata na svoji strani: ljubezen (Imata se zelo rada). Če je res, da »je blo prej ... pred teboj ... vse ok«, potem bi moralo tako biti tudi s teboj. In bo, če bosta ravnala, tako kot sem svetoval Lenivcu in se bosta – po krajšem, na primer enotedenskem premoru brez kakršnega koli seksa – vrnila na začetek ljubezenskih igric, da bi počasi napredovala do tega, čemur ti praviš »normalno prihajanje«. Nisi sicer napisala, koliko let ima tvoj partner, a domnevam, da je mlad, če praviš, da pred teboj ni imel resne punce. Če ni res in je imel probleme tudi prej (to bo nerad priznal), potem je lahko v ozadju ali psihičen ali fizičen/zdravstveni problem. Ni normalno, da ti pade skupi po minutki: morda je samo zelo neizkušen, morda gre za kakšen drug psihični problem, ki vpliva na to, da mu med občevanjem erekcija popusti ... Mu »normalno« stoji od začetka do konca, ko mu nudiš felacijo ali mu ga na roke? Ali pa se tudi med tem trdota spreminja? Če je med felacijo in med ročnimi deli vse okej, potem nima zdravstvenega problema. Nekateri zdravniki v Angliji v tem primeru menda svetujejo malce spodbude v obliki na primer tabletke cialis, da se stvari vrnejo v normalo/obnovijo samozavest in da moškega neha skrbeti, da mu ne bo stal. Če jo izgublja tudi med ročnimi deli in oralnim seksom, potem morda ima zdravstveni problem in bo moral k zdravniku, saj so te nestanovitne erekcije lahko posledica na primer sladkorne bolezni. A najprej poskusita, kot sem svetoval na začetku: vrnitev na začetek. Ne hitita. Napredujta počasi. Ne pojdita do konca. In ko bosta šla do konca, naj bo on spodaj, ti pa zgoraj. Ne samo zaradi najboljšega razgleda, ki ga ima moški pri tem, ampak zato, ker boš »nastopala« ti in tudi tako pregnala njegove skrbi. Pa oprosti, ker nisem utegnil odgovoriti prej (zaradi poplave vprašanj). In oglasi se z »rezultati«. Srečno!

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478