Zadovoljna.si
Par v postelji - 3

Brane, pomagaj!

Nepotešena bralka: večkrat je mokra že ob misli nanj

Brane Kastelic
09. 09. 2015 08.02
10

Pozdravljen, Brane! Nujno potrebujem tvojo pomoč. Meša se mi že skoraj 3 leta. Takrat se mi je'prvič' skoraj zgodilo z moškim mojega življenja. Bila sva že nad tem, da se začneva mečkati. To mi ni bilo tuje. Potem me je zavrnil, ker sem mu (ne vem, kaj me je pičilo) malce pred tem rekla, da do njega čutim nekaj več. Pa sama nisem za zvezo brez seksa, bog ne daj! Mi pač malo več pomeni, zato bi to rada doživela z nekom, do kogar mi je mar. Nisem ku**a, da bom dala prvemu, ki ga srečam. Torej, po vseh teh letih me še vedno spolno privlači le on. Nisem več za zvezo, ker vidim, da resnih ljudi ni več na svetu, bi pa vseeno rada poskusila. Seks brez obveze, mislim. Po nečem, kar sem z njim doživela zadnje dni, sklepam, da bi me še vedno rad položil, šlo je za poglede in 'pogovor brez besed', jaz pa ne vem, kako in ali naj mu sploh namignem, da sem še vedno za. Večkrat sem vsa mokra že od misli nanj, seks pa se mi gnusi z vsakim drugim. Od 'šlatanja' naprej ni šlo še z nikomer, zadnje čase pa se mi še ob misli na poljubljanje obrne želodec. Če nekdo že samo reče, da bi rad spal z mano, ga ustavim, ker vsakega moškega primerjam z njim. Hvala za tvoje odgovore in krasne prispevke vseh tistih, ki te potrebujejo/mo! Lp, Nepotešena

Par v postelji - 3
Par v postelji - 3FOTO: Thinkstock

Pozdravljena, Nepotešena!

Po eni strani imaš absolutno prav, da – kljub nepotešenosti! - ne daš “prvemu, ki ga srečaš”. In si zato podobna veliki večini žensk (99 odstotkom), ki tudi kadar so nepotešene ne dajo prvemu moškemu, ki ga srečajo. Po drugi strani, pa si precej drugačna od večine žensk, ki ne “komplicirajo” (bom razložil kaj mislim s tem) tako zelo kot ti, da bi se … potešile. Prav domnevam, da si še devica, čeprav tega nisi napisala? Sklepam po tem, da se ti je pred tremi leti “skoraj zgodilo” in da “od šlatanja naprej ni šlo že z nikomer”… Prav imaš tudi, ko praviš, da bi “to” (seks) rada doživela z “nekom, do kogar ti je mar”. In ko praviš da nisi za zvezo brez seksa… A problem imaš ravno z zvezo oziroma s tem, da nikakor ne moreš preboleti tega, da se ti ni prvič zgodilo “z moškim tvojega življenja”.

Par v postelji - 4
Par v postelji - 4 FOTO: Thinkstock

Najbolj zanesljivi znamenji tega, da ga še nisi probolela, sta zelo očitni: samo on te spolno privlači, celo tako, da si že ob misli nanj vsa mokra, in vsakega moškega primerjaš z njim (že ob misli na poljubljanje s kakšnim drugim ti obrača želodec). Malo premalo si mi povedala o tem moškem svojega življenja, ki te že tri leta ovira pri tem, da bi zaživela normalno ljubezensko življenje, primerno svojim letom, se zaljubljala, se poljubljala, se, kot praviš ti, mečkala in šlatala, začela, imela in prekinjala zveze, če ne bi vsebovale tega, kar si želiš … To, da se je ta moški potem, ko si mu – prav si naredila – rekla, da do njega čutiš nekaj več ohladil do tebe oziroma te celo zavrnil ne pove nič dobrega o njem. Občutek imam, da ni nič boljši od teh drugih tipov, ki ti rečejo, da bi radi spali s teboj …

Sprašujem se, kje spoznavaš te moške, ki so ne samo tako direktni naskakovalci, ampak tudi taki butalci, da svojega edinega cilja niti ne prikrivajo. Je danes tako, da gredo nekateri moški kar na prvo žogo? Fukfehtarji brez meja, stila in možganov? Žalostno, če je res tako. Vseeno mislim, da imaš samo veliko smole pri srečevanju moških. Pa tudi, da boš morala tega moškega svojega življenja spraviti iz svojega “sistema”: iz srca in mokrih hlačk. Če prvič in potem tri leta ni pokazal nobenega zanimanja zate kot žensko, ki si ga želi ne samo v postelji, mislim, da si ne zasluži tega, da bi se mu dala “položiti” zdaj ko te spet gleda in ti brez besed sporoča, da bi te še vedno rad položil. Saj bi bi rad rekel, da bi bilo morda zate najbolje, da greš spat’ z njim in ga na ta način spraviš iz svojega “sistema”, ker boš hitro ugotovila, da ni moški tvojega življenja, ampak samo moški, ki bi te rad položil, pa se bojim, da se ti bo zaradi razočaranja in nezanimanja, ki ga bo pokazal zate po prvem (in morda po še kakšnem seksu) še bolj “mešalo” in boš še bolj nestrpna do drugih moških, ki so zaradi njega “krivi” že zato, ker so moški. Ne branim tistih, ki ti kar takoj rečejo, da bi spali s teboj, ampak vse tiste fante, večino, ki so v redu in si želijo istega kot večina žensk: ljubezni, pozornosti, nežnosti in, seveda, seksa. Znotraj prave zveze.

Zaradi “njega” si zelo verjetno preveč kritična do vseh drugih … Po vsem, kar si med vrsticami povedala o sebi, mislim, da seks brez obveze ni zate in da bi bila zaradi takega seksa še bolj razočarana in nedostopna do drugih moških. Poskusi narediti črto pod vse, kar se je dogajalo z moškimi do zdaj, posebej pod tem moškim tvojega življenja, ki to zelo očitno ni. Če je možno zamenjaj družbo, v kateri se giblješ, sprosti se, posveti se sami sebi, ne misli na to, da je seks nekaj, kar se ti mora zgoditi “jutri” pa boš hitro srečala, morda v živo, morda na družbenih omrežjih, fajn moškega, s katerim si bosta všeč in si bosta želela prave zveze. Morda prvi ali drugi ne bo ravno novi moški tvojega življenja, bo pa moški, ki te bo imel rad, bil pozoren in nežen, moški, s katerim se boš rada poljubljala, in moški, zaradi katerega boš mokra (že pred, med ali po poljubljanju) in moški, s katerim si boš želela zveze in seksa. Ko se bo vse to dogajajo, ne “kompliciraj”. Hvala tebi za zadnji spodbudni stavek o “krasnih prispevkih”. Želim ti to, kar vsi najbolj iščemo: srečo.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413